IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2018, 13:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu




12 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 29 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir.Bunun yanı sıra evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir.


Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz. 13 Haziran’da 22 derece İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay etkisi ile beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Yeni Ay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.



Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu süreçte ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.
13 Haziran’da Venüs Aslan Burcuna geçiş yapacak ve 10 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine giriş yapabilirler. Bu dönem kararlı olup, birlikte olmak istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz fakat bir eleme dönemi olacak.

Kalbiniz aşık olmak için oldukça hazır, bir işaret bekliyor olacak. Ki bu işaretleri de alacaksınız. Bu etki sadece aşkla ilgili konularda değil, mesela evli ve çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarım, bakın bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra bu tarihe kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bol bol sevişebilecek, hobiler edinebilir, mevcut hobileriniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Televizyon, tiyatro sektöründe çalışan oyuncular yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler. 28 Haziran’da 6 derece Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz.



Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi, bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmekte olabilir veya üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durunda olabilir, hafiften gergin bir Dolunay olacağı için ani kararlardan, öfke durumlarına karşı dikkat etmekte yarar var.
29 Haziran’da Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. 25 Temmuz’da geri hareketine başlayacak ve 20 Ağustos’a kadar devam edecek. 6 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek.
Sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konulardaki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz. Retro zaman aralığında ise, bu alanlarda gecikmeler söz konusu olabilir.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumlari, koç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Yay Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:51
Koç Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Mayıs 2015 11:50
Başak Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:25
Yay Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yay Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:54
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55