IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 16:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında Yay Burcu olanları neler bekliyor?

16 Kasım tarihine kadar sürecek Venüs gerilemesi, iş veya özel ilişkilerdeki paylaşım, sevgi, gönül birliği gibi önemli konuların gözden geçirilmesinde fayda var. Biz ne sunuyoruz karşılığında ne buluyoruz. Eşit ve dengeli olmayan, yüzeysel olup, uzun vadeli durmayan her şey tekrar ele alınmalıdır. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Eğitim, iş, evlilik, özel hayat, mesleki konularda düşünülen yenilik anlamındaki girişimler, haberleşme ve seyahat yoluyla yapılmak istenen ticari ve özel görüşmelerin dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Karar vermeden önce her yönüyle şartlara bakalım.

1-11 KASIM ARASI

Sevgili Yaylar, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, güçlü olmak arzunuzu işaret ediyor. Her ne pahasına olursa olsun, ayakta kalmalıyım cümlesi sizin günlük yaşamda içgüdüsel olarak takındığınız tavırlara yansıyacak. Zayıflıklarınızı önce kendiniz yargılayacaksınız. Dışa görünen yüzünüzde hiç kimsenin sizin çektiklerinizi, arzularınızı, takıntılarınızı anlamasına izin vermeyeceksiniz. Bütün bunlar bazen sizi yorabilir, stres yaratabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı mutlaka önemseyiniz. Hırs, öfke, intikamdan kaçınınız. Şimdi sizlere bu Yeniayla ilgili ufak tavsiyelerim olacak. Venüs-Terazi burcunda geri hareketini sürdürüyor. İnsanlarla olan her türlü ilişki ve özel hayatınızla ilgili konularda paylaşım-uyum ve nezaketi önemseyiniz. Daha önce karşınıza çıkan fırsatlar şimdi tekrar gündeme gelir. Bunları gözden geçiriniz. Eskiye ait kararları artı ve eksileriyle tekrar değerlendirilmelidir. Yanlışlar, haksızlıklar için mücadeleniz sürebilir. Mars, bu Yeniayın yöneticisi olarak Balık burcunda ilerliyor. Aile hayatı, evinizle ilgili meselelerde gerçekçi olunuz. En ufak bir şeyden alınabilir, daha önce verdiğiniz karardan cayabilirsiniz. Gerçekçi olmanız gerekiyor. Merkür, burcunuzda geriliyor. Bu da kişisel iletişimde sorun yaratmasın. Zihniniz yoğun ve bazen abartılı karar vermeye dönük çalışabilir. Ne yaptığınızı bilirseniz, sorun çıkmaz.

Sevgili Yaylar 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyerek size mükemmel şans ve olanaklar kazandıracak yöneticiniz Jüpiter, yaşamınızda hissedilir bir değişimin, büyümenin, gelişmenin işaretçisidir. 12 yıl sonra burcunuzla kavuşan böyle bir şans, kişiliğiniz üzerinde de faydalı bir tesir yaratır. Bilgece duruş, hoşgörü, maddi-manevi zenginlik, cesaret gibi olgular hayatınıza yansır. Çevrenizle uyumunuz, iyileştirici gücünüz, güven duygunuz başkalarına örnek olur. Hani bazen olmayacak, imkansız dediğimiz şeyler vardır. Ancak öyle bir zaman gelir ki, hepsi su misali yoluna girer. Jüpiterin burcunuzdaki seyri de böyle bir zamanın geldiğini işaret eder. Eğitimden, iş hayatına, özel yaşantınıza kadar, herkesin bir şekilde nimetlendiği bu dönem Yayların beklediği fırsatların ayaklarına gelmesini sağlar. Dış dünyaya olumlu yönde yansıyan bu güzellikler, tabii ki har vurup harman savurma şekline dönüşmemelidir. Dikkatlice ve tevazu ile davranırsak, emin olunuz ki, hem maddi hem manevi anlamda zenginleşirsiniz. Özgürce karar vererek ve bilinçli şekilde hareket ederek arzuladığınız yaşamı kurabilir, hedefleri gerçekleştirirsiniz. Bu süreçte, her şeyin emrinize amade olmasını beklemek de gerekmez, fırsatları yerinde ve zamanında kullanarak şansınızı iki misli yükseltebilirsiniz.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili Yaylar 16 Kasım saat: 01:21 - 1 Ocak 2019 saat: 05:20 tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek Mars, aile içi ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda sakin ve uyumlu, çatışmak yerine anlaşmaya gönüllü olduğunuz bir zaman dilimidir. Bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Kimi zaman bu yüzden değişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Ev alanı içindeki huzurunuzu kimsenin bozmasını istemezsiniz. Özellikle Bayan Yaylar eşlerinden kendilerine karşı daha anlayışlı davranmalarını beklerler. Eğer hayata tutunmayı, inanmayı ve ne olursa olsun her türlü engeli aşabileceğinize inanıyorsanız bu dönemi rahat geçirirsiniz. Yuvanızda kendinizi iyi hissedersiniz. Romantik paylaşımlar, fedakarlıklar, özveri bu enerjinin yansımaları arasında yer alır. Öyle savaşçı insanlar gibi olmazsınız. Her şeye atlayayım, halledeyim demezsiniz. Çünkü yanılmaktan, başarısız olmaktan kaçınırsınız.

Sevgili Yaylar, 16 Kasım 2018 - 4 Haziran 2020 tarihleri arasında Ay düğümleri Yengeç-Oğlak burç düzleminde etkili olacak. Maddi-manevi anlamda başkalarının bize sundukları ile bizim başkalarından beklentilerimiz yönünde etkili olacak. Al gülüm ver gülüm hesapları yapılacak. Ancak bu hesap tek taraflı olmamalı. Siz, bankalardan sürekli kredi çekerek, ondan bundan borç alarak, sırtınızı birilerine dayayarak, nereden ne gelir diye düşünerek hareket ederseniz, başkaları da bunu size yapabilir. Tam tersi durum da yanlıştır. Sürekli siz eşinize, iş yaptığınız kişilere veya başkalarına destek olacaksınız ve maddi açıdan hiçbir beklentiniz olmayacak. Böyle de olmaz. İşte düğüm geçişlerinde öğrenilecek ders, almak kadar vermeyi, vermek kadar almayı da bilmektir. Hem kendi paranızı kazanmak, ona sahip çıkmak, bütçenizi ayarlamak hem de diğer yollarla gelen, gelecek olanları uygun yatırımlarda değerlendirmektir. Birileri destek olabilir size. Bir yerden para gelebilir. Ev, iş veya farklı bir alanda kullanabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyebilir, size uygun bir kredi, miras veya aileden kalan bir mal mülkten payınıza düşeni alabilirsiniz. Dikkat edeceğiniz nokta, geleni tutmak, sorumluluk sahibi kişi gibi davranmak, har vurup harman savurmamaktır.

16 Kasım saat: 13:51 - 2 Aralık saat: 20:01 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Yılın faydalı enerji geçişlerinden biridir. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir.


17 Kasım saat: 04:33 - 1 Aralık saat: 14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Eğitim, iş, evlilik, özel hayat, mesleki konularda düşünülen yenilik anlamındaki girişimler, haberleşme ve seyahat yoluyla yapılmak istenen ticari ve özel görüşmeler, yanlış anlaşılmalar, iletişimde abartı, maceralar, hayalcilik, risk altına girme, sınırları zorlama arzusu, hedef belirleme, çocuklarla alakalı konular, sağlıkla alakalı konularda etkilidir. Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat: 12:01 - 22 Aralık saat: 01:23 tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Enerjinizin yükselişe geçtiği bu dönemde cesur kararlar almaya açığız. Yaylar sorunları çözmeye istekliler ve derinlemesine düşünmeyi ihmal etmezler. Ancak genelde sık sık fikir değiştirdikleri de olur. Sizler için Güneşin burcunuzda ilerlediği zaman dilimlerinde keşif, yenilikler, bilgilenmek, gezmek, dünyayı tanımak olguları bir hayli kıymetlidir. Yeni bir yaşa girecek olan Yaylar, geçmiş deneyimlerinin üstünüzdeki etkilerinin bilincinde bilgece hareket edebilirler. Kendilerini savunurlar, ancak olaylara tarafsız bakmakta zorlanırlar. Fiziksel açıdan değişimde bulunma arzusu bu zamanda bir hayli yoğundur. Sabırsızlık bazen haddinden fazla artabilir. Oysaki Merkür-Yay burcunda 17 Kasımdan bu yana geriliyor. Sizlerin de değişim ve yenilik anlamındaki kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor.


Sevgili Yaylar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunayın yöneticisi Merkür burcunuzda geriliyor. Bu durumda evlilik, boşanma, ortaklık gibi hayati kararların yeniden gözden geçirilmesinde yarar var. Henüz yeni tanışılmış olabilir. Zaman olgusu çok kıymetli. Bir yuva kurmak, bir hayatı paylaşmak için erken olabilir. Henüz yeni ayrılanlar, sizler için her şey bitmiş değil. Merkürün ileri-geri hareketleri gelişmelerin farklı bir seyir alacağını işaret ediyor. Özellikle geçmiş tekrar önümüze geliyor ve bizi düşünmeye sevk ediyor. Aceleye gerek yok. Hele hele yanlış anlaşılmalara, keskin kararlara açık bir dönemdeyiz. Bir şeyleri es geçebiliriz veya fazla abartabiliriz. Sonrasında durumlar netleştiğinde keşke demeyelim. Bu Dolunayda her şey görülmek üzere yüzeye çıkar. Bize kendini hissettirir. Önemli olan bizim gerçekçi bakmamızdır. Sanmıştım ki, demek yerine, gerçekten olan biten nedir diye bakmak faydalı olacaktır. Bu Dolunayda siz, ilişkiniz hakkında veya eşiniz sizinle ilgili içsel bir gözlemde bulunursunuz. Aslında birbirinizin ne düşündüğünü merak edersiniz. Eğer sorunlarınız uzun zamandır varsa, kaybetmek endişesi, bundan sonra ne yapacağım kaygısı bir hayli etkilidir. Alışkanlıklar, zaman faktörü, hayata bakış farklılığı, şartların zorluğu gibi etkenler zaten insanı durdurucudur. Fakat bir gerçek var ki, geçmiş tecrübeler sizler için aynadır. O aynaya bakmak cesaret ve farkındalık ister. Açıklık, dürüstlük ilişkide önemlidir. Bu Dolunayda karşınıza birden bire çıkan kişiye soru işareti koymak lazım. Kimdir, neyin nesidir? Birkaç ay buna özen gösteriniz. Ondan sonra karar verirsiniz.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-14-15-19-20-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-16-17-23-24-30
Aşkta En Şanslı Günler : 19-20
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12


Yeniay : 8-9-10-11
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 23-24-25
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Aıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
astroloji, aylik burç yorumlari, kasim, kasim ayi burc yorumlari, yay burcu, yay burcu aylik yorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:33
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:25
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:16
YAY Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2016 00:19
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2016 00:16