IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 17:52   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında Boğa Burcu olanları neler bekliyor?

Venüs geri hareketi 16 Kasım tarihine kadar etkilidir. Bu dönemde hukukla alakalı konular, sözgelimi iş haklarınızla ilgili gözünüz açık olsun. Sağlığınıza önem verin. Aşırı çalışmak veya etrafınızla ilgili sorunlar stres yaratabilir. Ufak tefek dahi olsa, şikayetlerinizi doktora gösterin. Kendi bildiğiniz şekilde diyet yapmayın. Uzmanlara sorun. İş veya önemli kararlarınızı mutlaka gözden geçirin. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Kanuni işler, örgütlenmek, kalıcı değişiklikler, hayat ve sağlık sigortası, gizli işler, bankalarla alakalı kredi girişimleri veya borçlar, yatırımlar, hesap işleri ortak kazançları, evlilikle kanalıyla edinilen maddi gelirler, nafaka, finansal ilişkiler, vergiler, miras davaları, cinsel hayatınızla ilgili konularda düşünmeden yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız.

1-11 KASIM ARASI

Sevgili Boğalar, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir ay boyunca eşimiz, sevgilimiz, iş ortağımız ve genel olarak başkalarının varlığı bizim için etkili ve önemli olmaya başlar. Kendimizle baş başa kalmak değil, onlarla tamamlanmak isteriz. Bekar Boğalar bu dönemde yeni biriyle tanışabilir, ilişkiye adım atarlar. Problemli ilişkisi olanlar, partneriyle sorunlarını çözmek isterler. İş ortaklığı uzun vadeli kurulabilir veya bir iş için bir müddetliğine bir araya gelinir. Yeniayın yöneticisi Mars-Balık burcunda ilerliyor. Hedefe varmak ve başarılı olmak istiyorsak, idealist olmalıyız. Karar vermeli, sıkı çalışmalıyız. Venüs gerilediği için, bir şeyler tam olarak yerine oturmayabilir. Karar veririz, ancak şartlar, zorluklar veya farklı sebepler önümüzde engel oluşturur. Onun için gözümüzü dört açmalıyız. Ne yaptığımızı, ne yöne gittiğimizi, kimlerle bağlantı kurduğumuzu bilmeliyiz. Finansal konularda da hesabımızı bilerek, çıkarlarımızı gözeterek hareket etmek, açılmamak lazım. Yeniayın görünümleri olumludur. Bu noktalara dikkat edersek, özel hayatımızda, iş yaşantımızda, dostluklar ve parasal konularda olumlu adımlar atabiliriz.

Sevgili Boğalar, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda seyredecek. Bu geçiş önemli bir alanda etkili olacak. Sözgelimi eşiniz veya sevgiliniz veyahut iş ortağınız size finansal anlamda bir destek sunabilir. Bu, kendi çabamızla kazandığımız gelirden farklıdır. Başkasının bize sunduğu olanak, şans veya kuvvettir. Bazen de, bu şansı yakalamak için her türlü mücadele verilir. Bir mirasın paylaşılması, bir davanın sonuçlanması, ticari bir ortaklığın kurulması, ilişkide doğru bir stratejinin saptanması bu döneme rastlar. Şans faktörü bazen de, karşımıza çıkan bir olanağı değerlendirmek, farkına varmak anlamına geldiği için, sizler bu süreçte öyle boş boş oturmayacaksınız. Bakacaksınız. Aklınızı kullanarak şansınızı kendiniz de yaratabilirsiniz. Bir dönüşüm ve yenilenme sürecidir. Bu süreçte yalnız başınıza değilsiniz. Mutlaka birileri bir şekilde karşınıza çıkar ve sizinle temasa geçer. Samimiyet, hoşgörü, tevazu bu dönemde daha fazla lütufla karşılaşmanızı sağlar. Şımarıklık, ne oldum demek, ben tamamım demek yerine, gelene şükretmek, aynı şekilde paylaşmayı bilmek size daha büyük kapılar açabilir. Cinsel hayat bu dönemde zenginleşir. Bazen birden fazla ilişki yaşanabilir. Parasal birikim için uygun zamandır. Çünkü kaynak geliyorsa bunu tutmak yararlı olacaktır. Ancak su akarken doldurmayanlar bu sürecin ömürlük olmadığını bilsinler. Eşin, sevgilinin veya birilerinin gücü bu dönemde yükselir ve bu size yansıyabilir. Siz bu yükselişten yarar görürsünüz. Finansal planlama için uygun zamandır. Ayrıca kredi, miras, sigorta, vergi iadesi gibi yollardan kazanç elde edebilirsiniz.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili Boğalar 16 Kasım saat: 01:21 - 1 Ocak 2019 saat: 05:20 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Balık burcu seyri, günlük hayatta işlerinizi, ileriye dönük hedeflerinizi sakin ve ılımlı bir şekilde halletme hedef ve arzunuzdur. Genelde soğukkanlı davranmayı bilen Boğalar bu süreçte meseleleri öyle tartışarak, insanlarla çatışarak halletme yoluna gitmeyeceklerdir. Nasıl düzenleyebilirim, nasıl daha kolay üstesinden gelebilirim, daha az yorularak hedefime nasıl ulaşırım düşüncesi ön planda olacaktır. Yeni bir işe, projeye atılmak için enerjiniz pek yüksek olmasa da, inancınız ve hayalleriniz sizi varmanız gereken yola ulaştıracaktır. Yeter ki, yaptığınızı bilin ve buna inanın. Mars-Balık geçişi ilişki evinizin yöneticisi olarak, partnerinizle ortaklaşa hareket edebilmenizi sağlıyor. Birbirinizi motive edebilirsiniz. Partnerinizin duygusal yönü ve aynı zamanda aktif olmayı bilmesi gerekecek. Sizin de arzunuz bu yönde olacaktır. Bekar Boğalar hem hareketli hem de gerektiğinde ılımlı davranabilecek kişileri tercih ederler. Ancak ben yine de bu süreçte iş ortaklıklarında, ilişkilerde fazla ılımlı davranmak yerine, bilinçli şekilde gözden geçirmelerde bulunmanın daha faydalı olacağını söylemek isterim.

Sevgili Boğalar, 16 Kasım 2018 - 4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişleri, kadersel dönüşüm ve gelişimlerin işaretçisidir. Sizler bu dönemde tanıdığınız, aşina olduğunuz yakın bildiğiniz kişilere destek olmak, ilgi göstermek ve onlarla ilişkinizi güçlendireceksiniz. Bu kardeşiniz, komşunuz, akrabanız veya aynı çevrede yaşadığınız kişiler olabilir. Bu alanda sorunlar varsa bunlar çözüme kavuşturulmalıdır. Böyle yapmayıp, görmezden gelip, ellere ilgi göstermeye, onlara destek olmaya çalışırsanız doğal olarak sorun yaşarsınız. Tabii ki geçmişten bu yana yakınlarınızla bağınız nasıldı, son zamanlarda bir sorun yaşanıyor mu, bir kırgınlık oluştu mu veya her zaman güçlü müydü? Bunlar olgunlukla, karşılıklı dayanışma ve iyi niyetle çözülür. Eğitim, iş hayatı veya farklı nedenle başka bir yere taşınmış veya taşınmayı düşünen kişiyseniz, bu kararı vermeden önce iyi düşünmelisiniz. İsteklerinizi, fikirlerinizi, planlarınızı yaparken insanlarla kurduğunuz diyalog paylaşım esasına dayanmalı. Siz de düşüncelerinizi ifade edin, başkalarının da etmesini sağlayın. İşiniz, eğitim hayatınız, çevresel faktörler hepsi bir bütün olarak kişisel gelişiminiz adına önem taşıyor. Yeterince bilgi ve donanım sahibi olmak önemli. Eğer siz böyle birisiyseniz, çekimser kalmayınız. Bu dönemde bilgilenme, öğrenme, öğretme, koruyucu aile, kişisel gelişim ve rehberlik, emlak alım satım, otelcilik, yemek işleri, danışmanlık alanlarında kendinizi yetiştirebilir ve başkalarına hizmet verebilirsiniz.

16 Kasım saat: 13:51 - 2 Aralık saat: 20:01 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik, iş ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsa iş ortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız. Kişisel anlamda güzelliğimiz veya karizmamız bay ve bayan Boğalar için çok önemlidir.


17 Kasım saat: 04:33 - 1 Aralık saat: 14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Kanuni işler, örgütlenmek, kalıcı değişiklikler, hayat ve sağlık sigortası, gizli işler, bankalarla alakalı kredi girişimleri veya borçlar, yatırımlar, hesap işleri ortak kazançları, evlilikle kanalıyla edinilen maddi gelirler, nafaka, finansal ilişkiler, vergiler, miras davaları, cinsel hayatınızla ilgili konularda düşünmeden yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat: 12:01 - 22 Aralık saat: 01:23 tarihleri arasında, Yay burcunda ilerleyen Güneş süresince eş veya iş ortaklığımızda güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veya iş birliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa, bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Bir an önce halledeyim bitsin diyerek borcu borçla kapamak yanlıştır. Elinize geçenleri korumayı, adil ölçüde paylaşmayı, risk almamayı bilmelisiniz. Alım satım, vergi, miras, hukuki davalarınızla ilgili konularda mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Nereye para yatırıyorsunuz, kiminle el sıkışıyorsunuz, şu anda bir krizde misiniz bunları lütfen ciddiye alınız. Merkür-Yay burcunda geriliyor. Bunu unutmayalım. İş ortaklığı, ilişki, yasal davalar, paylaşımlar, kontratlar, sözleşmeler, partnerinizle ilgili meselelerde mantıklı ve gayet gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz lazım. Geçmişi mutlaka gözden geçiriniz. Hem kendinizle hem de ilişkinizle ilgili konularda bir düşününüz. Aceleci kararlar vermeyiniz.

Sevgili Boğalar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, kazancımızın verimli ve bütçeye uygun şekilde kullanılması, harcama alışkanlıklarımızın gözden geçirilmesi, yarınların garanti altına alınması, verilen borçların istenmesi veya borçlarımızın ödenmesi konularında dikkatli, tedbirli, bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Dolunayın yöneticisi Merkür gerilediği için, rutin ödemeler geciktirilmemeli, alacaklı olduğunuz kişiler uyarılmalı, dikkatsiz yapılacak harcamalardan kaçınılmalı, başkalarıyla finansal konularda yapacağımız işlerde veya paylaşımlarda hukuken ve vicdanen hareket edilmesine önem veriniz. Başkalarının önem vermesini sağlayınız. Aralık sonuna kadar Merkürün geri hareketi etkili olacağından, atacağınız imzalara dikkat ediniz. Mali konularda uzman kişilere danışınız. Sahip olduğunuz değerleri koruyunuz ve başkalarının da buna dikkat etmesini sağlayınız. Verilen sözlerin doğruluğunu araştırınız. Riskli alış ve satışlardan uzak durmak gerekir. Fazla yemek içmek kadar yanlış uygulanan diyetler de sakınca oluşturabilir. Buna dikkat ediniz. Ortak bir işe kalkışmadan önce mutlaka iyi düşününüz. Mümkünse yıl sonuna kadar, şartlar uygun olana dek beklemek doğru olacaktır. Daha önce verilmiş kararlarınızı tekrar gözden geçiriniz. Eş, iş veya farklı kişilerle maddi konulardaki karar veya fikirlerinizi paylaşınız. Birbirinizden gizli iş yapmayınız. Sürekli bir projeden diğerine geçerek, daha fazla kazanacağım diye düşünmeyiniz. Çünkü bu kadar çok işe atılmak dikkat dağınıklığına yol açabilir.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-16-17-21-22-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-15-28
Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24


Yeniay : 21-22-23
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 6-7-8
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Alıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, aylik burç yorumlari, boga burcu, boga burcu aylik yorum, kasim, kasim ayi burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 17:42
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:59
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:41
BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 12 01 Kasım 2016 09:12