IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 18:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında Koç Burcu olanları neler bekliyor?

16 Kasım tarihine kadar gerileyecek Venüsün etkisi hala önemini koruyor. Çiftler bu dönemde ilişkilerinin niteliğine göre, ya anlaşılır veya sürekli tartışırlar. İlişkisi sağlam temellere oturmuş çiftler için sorun yoktur. İlişkisinde problem olanlar ise, öncelikle birbirinizle konuşmayı denemenizde fayda var. Her yönüyle duruma bakılmalı. İlişkisi olmayanlar bir partnerde neyi önemsiyorlar, nasıl biriyle mutlu olabilirler bu sorulara beklentilerini gözden geçirerek cevap bulabilirler. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Merkür gerileyecek. İş, eğitim, özel anlamdaki uzun seyahatleriniz yine iş-eğitim veya evlilik nedeniyle yabancı bir ülkeye yerleşim, yüksek eğitiminiz, akademik kariyeriniz, ithalat ve ihracatla ilgili meseleler, yasa-yargıyla alakalı konuların gözden geçirilmesi ve dikkatle ele alınması şarttır.


1-11 KASIM ARASI

Sevgili Koçlar, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık dönemde kendimizi ilişkiler aracılığıyla tanıma, anlamlandırma, çıkarlarımızı koruma ve kollama yönünde etkilidir. Gizliliği önemsediğimiz için, planlarımızdan ilişkimizden, yapacaklarımızdan, duygularımızdan pek bahsetmeyiz. Derinlemesine düşünüp hesabımızı yaparız. Ancak bir şeye dikkat çekeyim. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Bu, kararsızlık, yönsüzlük, çabuk pes etmeye neden olur. Ne varsa olduğu haliyle kabul ederiz veya birinin bizi kurtarmasını bekleriz. Belki de bu nedenle gizli ilişkilere meyilli olabiliriz. Düzenimizi bozmayız ama bizi kendine çeken kişinin peşine düşebiliriz. Maddi konularda bu süreçte hesabı bilmek gerekiyor. Çıkarlarımız önemli ancak bir ilişki sadece bunun üzerine kuruluysa dikkat etmek lazım. Tanımadığımız insanlarla iş yapmamak veya aşk yaşamamak gibi. Bir de önemli husus, önceden ayrıldığınız kişiyle tekrar bir araya gelirseniz, mutlaka iyi düşünün. Yeni birisiyle tanıştığınızda sırlarınızı vermeyin. Onu tanıyın. Önünüzü görmediğiniz yola girmeyin. Sizi zor duruma sokabilecek borçların altına imza atmayın.

Sevgili Koçlar 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter yöneticisi olduğu Yay burcunda ilerleyecek. Böylece burcunuzla olumlu bir görünüm yapacak. Sizin için gerçekten faydalı bir geçişin işaretçisi olacak. Sözgelimi yolculuklar, yurtdışıyla alakalı iş-eğitim-özel anlamda dünyaya bakışınızı zenginleştirecek. Konusunda deneyimli insanlarla tanışmanızı sağlayacak. Kültürel anlamda farklı yerleri, insanları, fikirleri, ortamları tanıyacak, merak ettiğiniz her bilgiyi edinme fırsatı, şansı yakalayacaksınız. Akademik anlamda, hukuk, ticari konularda önemli adımlar atabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Size sunulan olanaklar, şans ve fırsatlar sayesinde edindiğiniz bilgi ve tecrübeler başkalarına yol göstermenizi, misyon yüklenmenizi ve rehberlik etmenizi sağlar. Yayıncılık alanında çalışan kişiler bu dönemde oldukça yararlı eserler ortaya koyarlar. Siz bir yazarsanız, çok beğenilen, takip edilen, popüler bir esere imza atabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir hukuki dava istediğiniz şekilde sonuçlanır. Zihniniz bir hayli işlek ve bir o kadar öğrenmeye açıktır. İnancınız, hayata bakış açınız bilge kişilere özgüdür. Ancak her güzelliğin olduğu gibi, bu geçişte dikkat etmeniz gereken nokta, abartılı, gereğinden fazla şişirilmiş, laf olsun beri gelsin tarzı konuşmamak, bir şeyi olduğundan fazla göstermeye çalışmamaktır. Fırsatlar ve şans size gelir ancak şans denilen faktör biraz da aklımızı kullanmak, araştırmak, öğrenmek ve değerlendirmektir.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili Koçlar 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında yöneticiniz Mars-Balık burcunda seyredecek. Astrolojik olarak bu konumdaki Mars pek etkili değil. Cesaret yerine kabullenmeyi, sorunlarla mücadele yerine olanı olduğu haliyle görmeyi, ileri atılıp amaca ulaşmak yerine, etrafında dönüp dolaşmayı işaret ediyor. Ancak geri planda yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda iyi bir planlama şart. Bilinçli hareket etmelisiniz. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun üzerinde düşünün. Yarar-zarar hesabı yapın. Kısa yoldan veya bilinmedik işlere kalkışmayın. Balık burcundaki Mars süreci geriye çekilme ve çevrenizdeki olaylardan etkilenirlik artabilir. Bu nedenle savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar sıkça yaşanabilir. Bazen de tam tersine plansızca hareket edilebilir. Birilerinin size yardımcı olmasını bekleyebilir, hangi iş için hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini saptamanız zor olabilir, rehavete kapılabilirsiniz. Ben bu süreçte bilinçli şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizden yanayım. Çünkü bir amacımız varsa, ona ulaşma yolunda engeller hiçbir zaman insanı yıldırmamalıdır.

Sevgili Koçlar, 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişinde, ailenizle ilgilenmek, yuvanızı ayakta tutmak, geleceğinizi güvence altına almak durumundasınız. Bu sizin gelişim yolunuzdur. Kimi Koçlar bir yuva kurarak, aile olmayı öğrenecekler. Bazıları yeni bir yere, eve taşınacaklar. Orada yaşamlarını sürdürecekler. Aileyle problemler sizi biraz zorlayabilir. Dirlik ve düzen yoksa huzur bulmak kolay değildir. Burada sevgi, bağlılık önem taşıyor. Bu varsa, ailenizi bir arada tutmak için mücadele edersiniz. Bu mücadelenin özünde kendi arzunuz, ihtiyaçlarınız da önem taşıyor. Bunları ihmal etmeyiniz. Şöyle ki, aile bir arada dursun da benim ne istediğimin önemi yok diyemezsiniz. Bu zorlamayla olacak şey değil. Bu düğümlerde aileniz kadar kendinize karşı da sorumlusunuz. Siz mutlu olmadığınız bir düzende sürekli bir şeyleri ayakta tutacağım diye kendinizi feda edemezsiniz. Aynı şekilde sürekli kendinizi, ihtiyaçlarınızı önemseyip, başkalarını ihmal edemezsiniz. Her şey dengeli olmalı. Kolay değil biliyorum ama bu düğümlerin etkili olduğu süreç hepsini bir şekilde yerli yerine oturtmanız için sizi geliştirecek.

16 Kasım saat:13:51-2 Aralık saat:20:01 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. İlişkiler anlamında önemli bir geçiştir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.


17 Kasım saat:04:33-1 Aralık saat:14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: İş, eğitim, özel anlamdaki uzun seyahatleriniz yine iş-eğitim veya evlilik nedeniyle yabancı bir ülkeye yerleşim, yüksek eğitiminiz, akademik kariyeriniz, ithalat ve ihracatla ilgili meseleler, yasa-yargıyla alakalı konular, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşiniz ve akrabalık ilişkileri, spor faaliyetleri, çok iyi tanımadığınız kişilerle olan alışverişler, yayıncılık alanlarında etkilidir. Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Yorumda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani karar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırlı olmalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız. Böyle bir fırsat bir daha karşınıza çıkmaz. O zaman şartları tekrar gözden geçiriniz. Mümkünse zaman isteyiniz. Geri hareket süresince her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında etkili Güneş-Yay burcu geçişi, kişinin önce kendisini ve sonrasında yaşadığı dünyayı keşfetmeye, idrak etmeye çalışması anlamındadır. Türlü badirelerden geçmiş ve artık neyin ne olduğunu az çok bilen bireyin gelişim yolunda bilgi ve deneyim kazanma zamanıdır. Yaşınız kaç olursa olsun, Güneş Yay burcunda ilerlediğinde bizzat yerinde görerek, öğrenerek, bilgilenmeyi seçersiniz. Dünyaya bakış açınızdan tutun da hayatın anlamına kadar her şeyi kavramaya çalışırsınız. Hedefi olan insan daima araştırır, soruşturur ve gerçek bilgiye ulaşmak için çabalar. Öylesine yaşamaz, öylesine adım atmaz. Tedbirli davranmayı, neyin üzerinde yürüdüğünü bilmelidir. Unutmayalım ki, Merkür-Yay burcunda geriliyor. Aceleyle karar vermemek, enine boyuna incelemek gerekiyor.


Sevgili Koçlar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, ticaret-eğitim-yolculuk gibi iletişime dayalı konularda daha önce düşündüğümüz bir planı değiştirmek doğru olmaz. Çünkü bu Dolunayın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürüyor. Aralık sonu, Ocak ayına kadar, bu konularda acele karar vermek veya önceden verilmiş bir kararı değiştirmek, yenisini uygulamaya kalkışmak yanlış olur. Günlük hayatta karşılaştığımız kişileri, durum ve gelişmeleri çok iyi anlamak, tanımak, tarafsız bir şekilde değerlendirmek, iyice öğrenmek şarttır. Gereksiz polemikler, her şeyi bildiğimizi sanmak, bir terslik olduğunda hemen savunmaya geçmek yerine, aslını astarını öğrenmek gerekir. Alış-satış gibi işlemlerde özellikle dikkatli olmak lazım. Verilen veya verdiğimiz sözü tutmak zor olabilir. Eğitim hayatında çok iyi notlar tutmak, günü gününe çalışmak, etüt etmek faydalıdır. Bugünlerde yanıltıcı bilgilerden uzak duralım. Danıştığımız insanlar konusunda deneyimli kişiler olmalıdır. Bizim de gerçekten bildiğimiz konularda konuşmamızda yarar var. Belge, sözleşme, önemli evrakların yerlerine ulaştırılmasında yanlışlık veya gecikmelere karşı tedbirli olalım. Birebir iletişimi önemseyelim. Bugünlerde yapılacak gezi, görüşme ve toplantılar, başvurular, sunum, seminer, tayin, yargıyla ilgili meseleler tekrarlanabilir. Daha önce düşündüğümüz yolculuklar veya rutin seyahatlerin yapılmasında sakınca yoktur. Bilgisayarımızı, ajandamızı iyi kontrol edelim.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-15-19-20-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 1-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22


Yeniay : 18-19-20-21
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 4-5-6
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Alıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:59
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:41
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:25
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:16