IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2018, 10:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aylık Burç Yorumları - Kasım 2018




KOÇ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Hayata başka bir pencereden bakacaksın.

(21 Mart - 20 Nisan)

Keskin ve net kararlar alacağım bir kasım ayına hazır mısın? Özellikle ortak paylaşımlarınla ilgili keskin kararlar alacaksın. Kasım ayında, maddi konularda ortak hareket ettiğin insanlarla yeni kararlar alabilirsin. Bu karar bir yol ayrımı da olabilir, şartları tamamen değiştirme yolunda adımlar da olabilir.
Uranüs’ün burcundaki hareketi, devrim gezegeninin son 7 yıldır ikili ilişkilerde adeta yaprak gibi sağa sola savrulmana neden olmuştu. Hakkını, değerini bulamadığın kariyer evini de etki altında bırakmıştı. Bu durum ilişki evinde de aynı duyguları hissetmene neden olabilir. Uranüs’ün bu son hamlesi sınırlarını zorlamaya gelirken, benzer olayların ya da insanların artık seni olumsuz etkilemeyeceğini işaret ediyor. Sosyal çevrende, arkadaş gruplarında artık daha farklı davranacağını da vurguluyor.
Geçtiğimiz ayın başında başlayan Venüs Retro’su kasım ayının ortasına kadar devam edecek. Aşk ve evlilik konularında seni biraz sarsarken aslında olması gereken her şeyi de gösterecek. Birlikte zaman geçirdiğin insanların bu ay gerçek yüzlerini görmen mümkün. İçten içe kıskançlıklar bazı kişilerin dedikodu yapmasına ve ilişkine şüphe tohumu ekmesine neden olabilir. Kafandaki belirsizlikleri çözmek için ayın 16’sından sonra konuşmalarını organize edebilirsin. Bugünlerde sosyal medyayı aktif kullanman, yeni insanlarla da tanışmana yardımcı oluyor. Ortak arkadaşlıklar bazı ilişkilerin perde arkasını öğrenmene neden olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan yine bu dönemde sevgilini ya da eşini çok kıskanabilirsin. Onu sahiplendiğini, kıskandığın tavrınla gösterirken, aynı tavrı ondan da göreceksin. Birlikte olduğun kişinin sana karşı hal ve hareketleri, sevgisini gösterme biçimi ayrıca önem kazanacak. Çünkü bu dönemde onunla uzun bir hayat yolculuğuna çıkıp çıkmamaya karar vereceksin. Eğer istediğin tepkileri vermezse, sahiplenildiğini hissetmezsen, yollarınız ayrılabilir de…
Etrafındaki insanların söylediklerine ve davranışlarına hiç olmadık anlamlar yükleyebilir, kuruntulu ve şüpheci davranabilirsin. Gayrimenkul ya da arsa satın almayı düşünüyorsan, bu anlamda araştırmalarını arttırmak isteyebilirsin. Miras, mal-mülk konularında meydana gelecek gelişmeler maddi anlamda rahatlamanı sağlayacak. Eğer birine borçlandıysan, bu kişiden duyacağın sözler canını biraz sıkabilir. Harcamalarını üstlendiğin biri varsa, bu ay onun masraflarına çeki düzen vermek isteyebilir ve kısıtlamaya gidebilirsin. Ya da birine maddi anlamda düzenli olarak destek olmaya başlayabilirsin.
Kasım ayının gündemi: Belirsizlikleri çözüme kavuşturacaksın.
Aşk tılsımın: Kalbindeki şüphe, kıskançlığa dönüşecek.
Seks: Duygularını bastırmakta zorlanacaksın.

BOĞA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sağlam adımlar atacaksın.

(21 Nisan - 20 Mayıs)

Kasım ayında isteklerini gerçekleştirebileceksin! Güneşinin iletişim evinde hareket etmesi ve Jüpiter’in etkisi libidonu ve tutkuları artıracak. Uranüs’ün ateş burcunda geri hareketine başlaması kaygılarını düzenlemek için geçmiş konuları yeniden gündeme getiriyor. Ateş burcundaki bu Retro hareketi birtakım konularla ilgili adım atmanı sağlayabilir. Gökyüzü, bu dönem aldığın ya da alacağın kararlarla ilgili iki kere düşünmeni öneriyor. Çünkü büyük duygular yaşamadan büyük değişimler yapmak için kararlar alabilirsin. Geçen ay yaşanan fırtınanın yavaş yavaş dineceğini göreceksin.
Bu ay bazı kişilerle yollarını ayırabilirsin! Kasım ayında gök kubbe, bu zamana kadar birlikte yürüdüğün insanlarla ilgili net kararlar alabileceğini işaret ediyor. Son zamanlarda zayıflayan bir ilişkinin ya da evliliğin içerisindeysen, kasım ayında keskin bir adımla bu ilişkiyi bitirme kararı alabilirsin. Sadece sevginin yeterli olmadığını artık sen de biliyorsun. Ve hatta yaşadığın duygunun gerçekten sevgi olup olmadığına dair aklında sorular olduğunu işaret ediyor gökyüzü.
Aşk konusunda oldukça yorucu günler yaşadın. Sıra dışı şeyler yaşamayı seven Boğa burçları için oldukça hareketli bir ay olacak. Ayın ilk günlerinde duygusal iniş çıkışlar da olacak. Ancak savunma alanlarını bir kalkan gibi herkesin önüne çıkarabilirsin. Yakın geçmişte kaybettiğini sandığın bir ilişkinin yeniden geri dönüşüne şaşırma. Ancak tüm bu sorgulamaları yaparken, neyin gerçek neyin yalan olduğunun ayrımına varamayabilirsin. İçindeki sevgiyi sorgularken, bazı geceler uykularının kaçtığını fark edebilirsin. Ancak umutsuzluğa kapılma, bu zorlu günlerin sonu bahara çıkacak. Yalnız bir Boğa burcuysan, gizemli tavırlarınla çevrendekilerin dikkatini çekeceksin. Bu dönemde taliplerinin arttığını göreceksin. Ancak bir tercih yapmak yerine ilginin ve beğeninin tadını çıkartabilirsin.
Koşulların ağırlığı uzun zamandır temkinli yaklaşmana neden oluyordu. 2018 yılının son aylarında bu etki yüzünden geri adımlar atmak zorunda kalmamalısın. 23 Kasım itibariyle cesaretini yeniden toparlayacağın iş görüşmeleri yapabilirsin. Ya da belli konularda fikir yürütmek, kendi çabalarınla küçük girişimlerde bulunman mümkün olabilir. Büyümek için acele etmezsen yılın sonunda atacağın bu sağlam temeller kazanç sağlamana neden olabilir. 16 Kasım’da Mars’ın da etkisiyle ayın sonunda yeni insanlar ve yeni gruplarla tanışman mümkün olabilecek. Hız alamadığın bazı girişimlerinden olumlu geri dönüşler alabilirsin. Eşinin terfi haberi ya da pozisyon değişimi yaşam koşullarınızı bir derece daha yükseltmenize neden olabilir.
Kasım ayının gündemi: Sosyal çevren genişleyecek.
Aşk tılsımın: Eski ilişkinin dönüşü, şaşırtacak.
Seks: Cesur ve gözü kara davranacaksın.

İKİZLER


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geçmiş ilişkilerin yeni kapılar açacak.

(21 Mayıs - 20 Haziran)

2018 yılının son aylarına gelmişken oldukça yorulduğunu biliyorum. Özellikle seni yakından ilgilendiren konulara ve her türlü dalgalanmalara göğüs gererek yılı anlamlı bir şekilde bitirmek istiyorsun. Ocak ayına bu açıdan iş hayatına ve yakın çevrenle ilgili konulara anlamlar vererek girdin. Her ne kadar geçtiğimiz ay başlayan Venüs’ün geri hareketi bazı alanlarda adım atmanı zorlaştırsa da ayın ikinci haftasından itibaren istediğin hıza ulaşabilirsin. Kenara çekilip sessizliğe bürünmek sana hiç yakışmıyor. Bu yüzden duygusal hayatında ve sosyal yaşamında etkili rol alıyorsun. Çevrene verdiğin pozitif yaklaşımlar birlikte hareket edebilmeni sağlayabilir. Maddi açıdan imkanların geldiği gibi bittiği bir seneyi geride bırakmışken, bu ay girişimlerin konusunda biraz daha temkinli davranacaksın.
İçinde bitiremediğin, düşünüp düşünüp bir sonuca bağlayamadığın şeyler var. Bunları çözemediğin sürece de orada durup zaman zaman seni rahatsız etmeye devam edecekler. Artık gururu bir yere bırakır ve cesaretini ortaya çıkartırsan pes etme seviyesine geldiğin gönül ilişkinde başarılı olabilirsin. 16 Kasım’da aşk gezegeni rotasını “Mantıklı ol” ruh haline döndürürken özel hayatına dair keskin kararlar alabilirsin. Hayatına güzellik katman, her şeyde olduğu gibi yeni ilişkinde estetik aramana neden olabilir. İlişkisinde beklenmedik darbeler almış İkizler burcuysan moralini bozma! Ay sonuna doğru meydana gelen Dolunay bu darbenin şiddetini ölçecek ve en doğru kararı aldığını gösterecek.
Arkadaş çevrende, son zamanda iletişimi yoğunlaştırdığın insanlar sayesinde ilgi duyacağın biriyle tanışabilirsin. Bazı tesadüfler seni düşündürürken “Bu kadar da olmaz” diyebilirsin. Sezgilerini harekete geçiren kasım ayının ikinci haftası, aklından geçen kişi telefonla seni arayabilir. Eğer evli bir İkizler burcuysan, ayın ilk günlerinden itibaren güven arayışına ihtiyacın olduğunu ifade edebilirsin. Bunun sana göre birkaç nedeni olabilir ancak şüphelerinin yersiz olma ihtimalini de bir kenara yazmalısın. 7 Kasım’da meydana gelen Yeniay ise ilişkinde üçüncü isimlerin çok gereksiz roller aldıklarını gösterebilir. Bir türlü cevabını bulamadığın sorularının bu dönem karşılığını bulabilirsin.
Yeniay ile el sıkışan Uranüs, sana geçmişte kalan insanları geri getirecek. Bu kişi; okul arkadaşın, çalışma arkadaşın, eski apartman komşun, birlikte kısa süreli proje yaptığın birisi olabilir. Bu karşılaşma sana iş ya da sosyal çevre olarak avantaj sağlayabilir. Eğer iş konusunda sıkıntı çeken ve hedefini henüz belirlememiş bir İkizler burcuysan, bu tanışıklık sana yeni bir kapı açabilir.
Kasım ayının gündemi: Pozitif yaklaşımlar sergileyeceksin.
Aşk tılsımın: Mantıklı hareket etmeye çalışacaksın.
Seks: Güven arayışın sınır koymana neden olacak.

YENGEÇ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Planlarını hayata geçireceksin.

(21 Haziran - 22 Temmuz)

Yılın bitmesine iki ay varken beklentilerin ne kadar karşılandı, hedeflerini ne kadar hayata geçirebildin, geriye dönüp bakmak istiyorsun. Yıla hızlı başladın, ancak bu kasım ayının senin için sakin geçeceğini söylüyor gökyüzü. Geçen ayın sert rüzgarı sadece sonbahar mevsiminden kaynaklanmadı. Birçok ilişki bitirmiş ve esnada birçok şeyi kafanda ölçmüş, tartmış olabilirsin ya da düzenini korumayı da başarmış olabilirsin. Ayın ilk haftasında devrim gezegeni Uranüs, ateş burcunda geri gitmeye hazırlanıyor. Aynı gün 7 Kasım’da meydana gelen su burcundaki Yeniay ise geçen ayın konularını ilk etapta hatırlatmaya devam edecek.
Hayatta hem öncü olmak hem de her konuda söz sahibi olmak çok zor, değil mi? İdeallerin için çaba sarf ederken çok yorulduğunu hissetmiş olabilirsin. 2018 yılı için aklında kalan aşağı yukarı bunlardı. Ama umudunu asla kaybetmemen ve her yenilgi hissinde yeniden motive olman sana çok şeyde kazandırdı. Bu açıdan kendine asla haksızlık etmemelisin. Kasım ayında; empati yeteneğin sayesinde insanlarla kurduğun ilişkilerde, sosyal yapında ve kariyerinde önemli etkiler taşıyabilirsin. Kasım ayının ikinci yarısından sonra aklında olan her türlü planı uygulamak için muazzam hareketlilik yaşayabilirsin.
Kasım ayında, aşk hayatında önemli gelişmeler olacak! Yılın senin için en keyifli aylarından biri olabilir kasım. Ayın üçüncü haftasından itibaren artık biraz nefes alma zamanı geliyor. Hava elementinde etkili olan Dolunay, sabah saatlerinde semada yükseliyor. Yılın senin için en keyifli günleri başlıyor. Artık anlamsızlıkları, tartışmaları, kıskançlıkları ve kırgınlıkları bir kenara itmelisin. Eylül ayındaki gibi cesur, atik ve sosyal olacaksın. Eğer bekar bir Yengeç burcuysan, yeni biriyle tanışabilir, duygusal bir birlikteliğe başlayabilirsin. Aklında biri varsa, bu ay onunla olan ilişkinin de seyri değişebilir; duygusal bir birlikteliğe adım atabilirsin. Evli ya da sevgilisi olan Yengeç burçlarını ise oldukça güzel günler bekliyor.
Bazı olayların nedenlerini görmek, anlamak ve yorumlamak için ideal bir süreç yakalayacaksın. İtibar evinde etkili olan gökyüzü, bu dönem seni koşullarını düzenlemeye davet ediyor. Kariyerini ve toplumdaki yerini belirlemek isterken, güven kazanmak isteyeceksin. Birilerine iş yapabilme kapasiteni göstermek için ekstra çaba sarf etmen gerekebilir. Ancak bu dönem işine ve sorumluklarına sahip çıkman şart. Uranüs, işleri karıştırmaya hazırlanırken, işin içine Mars’ın hırsını koyuyor. Beklemediğin yerlerden gelen itibar zedeleyici konuşmalar seni mutsuz edebilir. Hırsına yenilip, başarısızlığını senin üzerine yüklemeye çalışan birinin gazabına uğrayabilirsin.
Kasım ayının gündemi: Geçmiş konuları irdeleyeceksin.
Aşk tılsımın: Kalbinin sahibiyle bir araya geleceksin.
Seks: Cesaretinle göz kamaştıracaksın.

ASLAN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Detaylar ve ayrıntılar önem kazanacak.

(23 Temmuz - 23 Ağustos)

Kalbinin kapılarını aralama zamanı geldi! Ayın ilk günlerinde şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, kendini en rahat hissettiği alanda yer alacak. Ateş burcunda hareket etmesi sana da birçok kapı açacak. İlişkilerinde, ev ortamında, gündelik konularda rutinini kaçırdığına üzülmemelisin. Kasım ayında aynı yöne baktığın insanları yanına alacaksın. Aynı yolda ilerlemek ve plan yapmak sana güç kazandıracak. Mantığından ödün vermeye niyetli olmadığın gibi aldığın kararların da sonuna kadar arkasında olacaksın. Her ne kadar sosyal ilişkilerini ön planda tutacak olsan da kariyerin için de önemli adımlar atacaksın.
Kasım ayında duyguların ön planda! Neredeyse bütün ilişkilerinde normalden fazla hassas tepkiler verebilirsin. Bu ay duygusal ihtiyaçların çok daha ağır basabilir ve çevrenden beklentilerin, aldığın kararlar bu doğrultuda şekillenecek. Duyguların, klişelerin aksine bu ay sana doğru kararlar aldırabilir, yeter ki onları doğru kullanmayı başar.
7 Kasım’da yaşanacak Yeniay ikili ilişkilerde savunma alanlarını artırabilir. Bir yandan kendini ifade etme konusunda eksiklikler hissedebilirsin. İlişkilerinde bir arayışta olan Aslan burçları için ılımlı bir esinti de yaratabilir. Eğer duygusal dünyanı yönetebileceksen yüzleşmeler bir o kadar gerçekleri yansıtabilecek. Çevrene karşı her ne kadar "Benim her şeye gücüm yeter" imajı çizsen de aşk konusunda bazen gücünü yetiremeyebiliyorsun. Detayları bir kenara bırakıp asıl olana odaklanmaya ne dersin?
Eğer ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, kasım ayında yaşayacakların, bazı konuları yeniden düşünmene sebep olabilir. Birlikte olduğun kişiyle ilginç konular konuşabilir, sevgilini senden gizlediği konularda eleştirebilirsin. Kararlı olacağın bu ay ilişkinde de bu gücü kullanacak ve baskın taraf olacaksın. Evli Aslan burçları için ise son derece ilginç bir ay olacak. Eğer evli bir Aslan burcuysan, sevdiğin kişinin aslında bilmediğin yönleri olduğunu fark edebilirsin. Kasım ayı biraz yüreğinle çatışacak bir ay. Hayatından uzak tutmak istediğin durumların gelip tam burnunun dibinde bitmesi bilhassa ilişkilerin için geçerli. Her konuda fikir sahibi olduğunu düşünürken, eşini anlamıyor olduğunu fark etmek seni bir hayli sinirlendirebilir.
7 Kasım’da gerçekleşecek Yeniay, özgüvenini yükseltirken, hiç beklemediğin ortamlarda yeni iş bağlantıları kurabilirsin. Hem meslek hem de özel hayatında ki hareketlenme, sosyal çevrenin de genişlemesiyle olumlu etkiler yaratacak. Ama harcamaların da bu dönemde artabilir. 16 Kasım'da Merkür'ün başlayacak geri hareketi, kariyer alanında sallantılara sebep olabilir. Çalıştığın ortamda haksızlığa uğradığını düşünüyorsan, ayın 16’sından sonra açıkça dile getireceksin. Ön plana çıkmayıp, sadece işlerini yürütmek istesen de daha fazla kendini göstermen konusunda gökyüzü seni uyarıyor. Eğer kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, gök kubbe bu konuda sana yardımcı olacağını işaret ediyor.
Kasım ayının gündemi: Kararlarından ödün vermeyeceksin.
Aşk tılsımın: Bilmediklerini keşfedeceksin.
Seks: Doğal ve içten davranacaksın.

BAŞAK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sorumlulukların artacak.

(24 Ağustos - 23 Eylül)

2018 yılı senin için hızlı başladı. Yılın bitmesine çok az kalmışken, aynı hızla devam edeceksin. İnsanlara ve olaylara karşı politik olmaman sana öz güven verdi. Çalıştığın, sorumluluk aldığın alanda kendinden emin oldun ve saygı gördün. Aynı hisleri paylaştığın insanlara karşı merhametini korudun.
Kasım ayına başlarken, gökyüzünde devrim gezegeni devreye giriyor. Öncü burçtaki Uranüs Retro'su, yakın ilişkiler evini temsil edecek. Uzakta yaşayan kardeş, kuzen ya da çok yakın olduğun arkadaşlarından haberler gelebilir. Duyduklarına inanmakta zorlanabilirsin. Ancak ikili ilişkilerde yaşadıkların, ayrılıkların ya da ilginç karşılaşmaların birer tesadüf olmadığını düşünebilirsin. Kasım ayında aile mirası ve gizli kalan konular gündeme gelebilir.
Kasım ayı tutku ve aşk konularında sana şans getirecek! Venüs Retro'sunun ardından suların durulduğunu sen de fark edeceksin. Özellikle bu ayın ikinci yarısından sonra aşk, cinsellik, yüksek dürtüler sana deneyim kazandırabilir. İlgi odağı olacağın bu ayda, görünüşün ve caziben sana cesaret katacak. Sosyal ortamının aranan ismi olacaksın. Bekar Başak burçları 2018 yılı biterken hala yalnızsa, seçici tavrını abartmış olmandan kaynaklanmış olabilir; çünkü yıl boyunca eline birçok fırsat geçti, yılın bitmesine çok az varken yeniden şansın devreye giriyor.
İlişkisi olmayan Başak burçları için bu ay biraz daha sıkıcı ve zor geçebilir. Bunun sebebi ise tabii ki ayın ikinci haftasından sonra geri hareketine başlayacak olan yönetici gezegenleri Merkür. Eğer uzun süredir flört ettiğin biri varsa ve sürekli gelgitler yaşıyorsanız bu ay kopma noktasına gelebilir. Kasım ayının ilk 15 günü Venüs Retro'su, son 15 günü ise Merkür Retro'su etkisi altında olacak. Ani kararlar almak, bir anda ipleri koparmak için pek uygun olmadığını bilmelisin.
Finansal olarak para kontrolü yapmak bu ay bazı planlarını yeniden düzenlemene neden olabilir. Büyük riskler için uygun dönemler olmayabilir. Var olan geçmişteki borçları ödemek için ekstra para alman söz konusu olabilir. Bu açıdan aile bütçesinde düzenlemeler gerekebilir. Aşırıya kaçan ihtiyaç listesinde bir yenilenme şart gibi… Ayın 7’sinden itibaren iş yerindeki gruplaşmalar, ikili kavgalar ve şüphe uyandıran stratejiler için çözüm üretebileceğini vurguluyor. Merkür’ün geri hareketinin başlayacağı ayın ikinci haftasında iş arkadaşların arasında tercih yapman gerekebilir. Sorumlu olduğun alanlarda ve iş akışında iletişim anlamında denge oluşturman gerekecek. Yanlış olanı düzeltmek senin sorumluluğunda olabilir.
Kasım ayının gündemi: Tesadüflerin boşuna olmadığını göreceksin.
Aşk tılsımın: İlgi odağı olacaksın.
Seks: Tutkuların ve caziben seni daha da çekici kılacak.

TERAZİ


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hızlı sonuçlar alacaksın.

(24 Eylül - 23 Ekim)

Kasım ayının en öne çıkan burçlarından biri sen olurken, ilişkilerle ilgili ekim ayında fark edilen problemleri bu ay halledecek ve cesur konuşmalara imza atacaksın. Aşk gezegeni Venüs'ün geri hareketi, ilişkilerde yaşanan iletişim problemlerini hallederken, yeni yüzleşmelerin de zeminini hazırlayacak. Yani yaşın kaç olursa olsun bu ay gönül defterlerinde yeni sayfa açacaksın. Venüs Retro'su ile çıkmaza giren ilişkilerinin etkisi 16 Kasım'a kadar devam ederken ay sonunda artık nihai sonuca ulaştıracaksın. 2018 yılının son aylarında iş ve sosyal hayatın yoğunluğundan kendisine zaman ayıramayan Terazi burçları ise, bu ay harcama yapmaktan korkmayacak ve kendisiyle ilgili radikal değişiklikler yaparak adından sıkça söz ettirecek.
Devrim gezegeni Uranüs, kasım ayında burcunda aktif rol alıyor. İlişki evini etkisi altına olan Uranüs Retro'su yeniden ateş burcunda hareket ederken azimli, istekli, fedakar ve korkusuz olacaksın. Özellikle ikili ilişkilerde aşk ya da maddi ortaklıklarda yeni fikirlerini, becerilerini ve kapasiteni ortaya koyacaksın. Kaybettiğini düşündüğün prestiji Uranüs'ün geri hareketi ile yeniden kazanabilirsin.
İlişkilerini düzenlemeni, yeni ilişkilere fırsat vermeni ve eski ilişkileri de aklıselim değerlendirme imkanı bulacaksın. Evli ama bir süredir ayrı yaşayan çiftler bu süreçte eşlerine karşılıklı olarak yeniden şans vermek isteyecekler. Eski gücünü, enerjini geri kazanmak iniş çıkışlı devam eden ilişkilere de netlik kazandırıyor. Kalbini yoran konuları uzun bir süreliğine hayatından çıkaracaksın. Eğer ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, birlikte olduğun kişinin iş hayatından dolayı ilişkinize yansıyan sorunları etkisini azaltmaya başlayabilir. Anlam veremediğin davranış ve söylemler artık aklında bir mantığa oturabilir. Her ne kadar bu durumdan rahatsız olsan da empatin sayesinde birlikte olduğun kişiyi anlaman çok da zor olmayacak. Eğer ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan gökyüzünün desteği seninle. Bir süredir hoşlandığın ya da sana ilgisi olduğunu düşündüğün kişiyle aynı ortama gelebilir, hislerinizin karşılıklı olduğunu anlayabilirsiniz.
Yakın çevren sayesinde yeni insanlarla tanışacaksın. Medya, iletişim, sosyal medya, eğitim, yayıncılık ve uluslararası işlerde oldukça iyi teklifler alabilirsin. Düşünce yapını, el becerilerini, çevrenle ilişkilerini yönetmen kolay olacak. Bu dönem başvuruda bulunduğunuz vize, pasaport, yazılı sözleşme ya da buna benzer konularda hızlı sonuçlar alabilirsin. Yaptığın işte yıldızını parlatan Jüpiter'in ateş burcundaki geçişi, sana çok mesafe katettirecek.
Kasım ayının gündemi: Radikal değişiklikler yapacaksın.
Aşk tılsımın: Kalp kırıklıklarından uzaklaşacaksın.
Seks: Değişimi arzulayacaksın.

AKREP


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sil baştan başlayacaksın.

(24 Ekim - 22 Kasım)

Son 7 yılın en önemli aylarından birisindesin. Uranüs’ün ateş burcunda geri hareketi 2019 yılının ilk aylarına kadar devam edecek. Böylelikle 7 yıl önce geçtiğin duygulardan geçebilir, "Ben bunu daha önce yaşamıştım" diyebilirsin. Uzun yıllardır aşk acısı çeken ve aşka tövbe eden bir Akrep burcuysan, fikirlerini tamamen değiştirecek biriyle tanışabilirsin. 2018 yılının sonuna yaklaşırken, koca bir yılı değerlendirebilirsin. Zamanın hızına şaşırsan da bu yıl yaptıklarını düşündüğünde, hayatının birçok alanında aşama kaydettin. Özellikle kariyerinde geldiğin noktadan bu ay daha hoşnut olabilirsin.
Bu ay senin için ilginç bir ay olacak. Son aylarda çevrendeki insanların olumsuz sözlerine ve davranışlarına maruz kaldın. Her ne kadar bu olumsuz tavırlar sana karşı olmasa da kötü yorumlardan son derece etkilenen bir yapın var. Bu sebeple evli ya da ilişkisi olan bir Akrep burcuysan bu konuda keskin konuşmalar yapmaktan asla çekinmeyeceksin. Kasım ayının ilk iki haftası aşk gezegeni Venüs'ün geri hareketi içinin içine sığmayacağı duyguları yaşatsa da mantığını devre dışı bırakmaktan yana olmayacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan aşk bu ay peşini bırakmayacak. Peki, sen buna hazır mısın?
Eğer ilişkisi olan bir Akrep burcuysan yersiz kıskançlıklar yapabilir, iyi giden bir şeyleri bozma eğilimi içine girebilirsin. Yaşadığın güven sorunu birlikteliğinle ilgili kurmak istediğin dengeyi bozabilir, sil baştan başlamak zorunda kalabilirsin. Eğer evli bir Akrep burcuysan artık eşini olduğu gibi kabul edebileceğini söyleyebilirim. Kaldı ki değiştirmeye çalışmaktan sen de oldukça yorgun düştün. Bazen hayatı olduğu gibi akışına bırakmak ve zamanın getirdiklerini kabul etmek gerekir.
Bir süredir kariyerinle ilgili planlarını tek başına almadığının aslında bu ay farkına varacaksın. İyi niyetle sana verilen akılların önüne engeller çıkarıyor olması, seni fikirlerini saklamaya itebilir. Finansal beklenti içine girdiğin bir ödemenin gecikmesi canının sıkılmasına neden olabilir ve bu gerginliği ailene yansıtabilirsin. Eğer kendi işini yapan ya da yeni bir iş yeri açmak için hazırlık yapan bir Akrep burcuysan kasım ayının 23’ünden sonra gerçekleştirmeni tavsiye ederim. 23 Kasım’da gerçekleşecek Dolunay, herkesin gündemini değiştirecek etkilere sahip olmakla beraber, birçok şeyin de netleşmesine neden olacak.
Sağlığınla ilgili önemli bir sorun yaşamazken, iştahının açılmasıyla birlikte kilo alabilirsin. Ayın ilk günlerinde uyku problemi yaşayabilirsin. Uykuya dalmakta zorlanabilirsin ya da uyku düzenin bozulabilir. Ayrıca ayak bölgenle ilgili rahatsızlıklarla karşılaşabilirsin. Yoğunluk ve stres ile uyku ve beslenme düzenini bozulabilir. Bu dönemde kendinle ilgilenmeyi ihmal etmemelisin.
Kasım ayının gündemi: Keskin konuşmalar yapacaksın.
Aşk tılsımın: Fikirlerini değiştirecek kişiyle tanışacaksın.
Seks: Romantizmin doruklarına çıkacaksın.

YAY


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ezberlerin bozulacak.

(23 Kasım - 21 Aralık)

Kendi içinde 2018 yılını her ne kadar bitmiş olarak düşünsen de senin dönemin asıl şimdi başlıyor. Şans gezegeni Jüpiter 8 Kasım’da burcuna geçmeye hazırlanırken, etkilerini artık çok daha net hissetmeye başlayacaksın. Hayatının her alanına dokunmayı hedefleyen bu gezegen aynı zamanda yönetici gezegenin. Kasım ayı tüm ezberlerini bozmaya geliyor. Dolu dolu bir ay olacağı gibi, hızına da yetişemeyeceğin bir ay olacak. Zamanla yarışmanın ne demek olduğunu bu ay anlayacaksın. Aşkına ve arzularına karşılık ararken gerçeklerle yüzleşeceksin. Sosyal hayatının beklemediğin anda hareketlenmesi bir süredir aklında olan olumsuz duyguları dağıtırken, bu olumlu havanı uzun süre koruyacaksın.
Kasım ayının ilk 15 günü aşk gezegeni Venüs'ün geri hareketi aşk hayatını durağanlaştırabilir. Ancak unutmamalısın ki Jüpiter burcuna geçiyor. Bu da demektir ki olumsuz olan tüm etkileri bir çırpıda hayatından çıkarıp atacaksın. Çevrendeki herkesin yüksek duygulara kapılacağı bu ay, sen kalbine söz geçirmeyi başarabileceksin. 7 Kasım’da meydana gelecek olan Yeniay hayatını yerinden oynatırken, tabii ki sen olduğun yerde kalmayacaksın. Yani bu ay aklına koyduğun ne varsa adım attığında sanki sorunlar kendiliğinden çözülmek istiyormuş gibi bir hisse kapılabilirsin.
İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, kasım ayında belirsiz ilişkilere tahammülün olmayacak. Her şeye ve herkese kafa tutma isteğin artabilir. Alttan aldığın, sabır gösterdiğin konularda keskin tepkilerle, herkese sınırlarını öğreteceksin. Elini tutacak kişinin özüne aşık olduğun kadar sözüne de güvenmek isteyeceksin. Böyle birisi karşıma çıkacak mı dersen, eğer aşkı uzaklarda arıyorsan yanlış yerde aradığını bilmelisin. Sana tavsiyem yakın çevrende sana yakın olmaya çalışan, bir telefonunla yolları aşan hatta sen mutlu ol diye elinden geleni yapan kişiyi görmüyor olabilir misin?
7 Kasım’da gerçekleşecek Dolunay, maddi konularla ilgili bazı zorlukları gündeme getirebilir. Ancak geçici olduğunu bilmelisin. 2018 yılının ilk aylarında bitmiş olan bazı borçlar ya da hukuki davalar bir anda yeniden gündeme gelebilir. Bu dönemde gündeme gelebilecek gelişmeler harcamalarını yeniden şekillendirmeye itebilir seni. Özellikle ailenle birlikte ortak bir yatırım içerisindeysen ya da onlara destek oluyorsan, bu konuyu tekrardan gözden geçirebilirsin. Ya da onlara destek olduğun miktarda değişiklikler yapabilirsin.
Kasım ayının gündemi: Hayatını yeniden şekillendireceksin.
Aşk tılsımın: Kalbine söz geçireceksin.
Seks: Detaylar, gizemli yanını açığa çıkaracak.


OĞLAK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sakin ve yapıcı bir havaya bürüneceksin.

(22 Aralık - 20 Ocak)

Ne bu kargaşa” dediğin günler geride kalacak. Fikir çatışması yaşamaktan hoşlanmayan Oğlak burcu, Jüpiter’in burç değiştirmesiyle birlikte güç kazanıyor. İnsanları yönlendirmekten ve kendi düşüncelerini sorgusuz sualsiz kabul ettirmekten çekinmeyeceksin. Yılın bütününü değerlendirmek isteyeceksin. Özellikle de ayın ilk on gününde ateş burcu hakimiyetine giren şans gezegeni sana gürültüsüz günlerin yaklaştığını gösterecek.
İç dünyanı düzenleyen kasım ayı sana 2019 yılının ilk müjdelerini verecek. İlişki, aile, kazanç ve sosyal ilişkiler açısından kendini oldukça iyi hissedeceksin. Alçakgönüllü tavrın sayesinde kazanıyorsun. Öncü özelliğini perçinleyen gökyüzü, yapıcı ve şefkatli yanını yakın arkadaşlarının sorunlarını paylaşarak deneyimleyecek. Herkesin akıl verdiği konularda kendi tecrübelerinden bahsetmeyi ihmal etmeyeceksin. Özel hayatında sorunları olan yakın bir arkadaşının, psikolojisini düzeltmek de yine sana düşecek.
Bir taraftan evlilik yoluna girmek istediğin sevgilinin ailesiyle mücadele etmek, diğer taraftan sevgilinin desteğini yeterince görememek aklının karışmasına neden olabilir. Aslında tek amacın sevdiğin kişiyi kaybetmemekken gereksiz sert çıkışların birlikteliğinin zedelenmesine neden olabilir. Ancak sakin kalır ve iç sesine güvenirsen bu zorlu mücadeleyi kazanan sen olabilirsin. Keskin kararlarının arkasında duracağın bu ay beklenenden farklı bir davranışlar sergileyebilir, etrafındaki insanları şaşırtabilirsin. Kalbine güvenerek hareket etmeyi tercih etmelisin. Romantizmden uzaklaştığını düşünüyorsan, ayın ortasında etkili olan Merkür gerilemesi sana yeniden aşk filmleri izletebilir. Duygularının yoğunlaştığını, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek istediğini fark edeceksin. Birlikte bir yerlere gitmek ve zaman geçirmek için en son ne zaman birlikte hareket ettiğinizi düşüneceksin.
Ayın ilk günleri maddi konularda gökyüzü elinin daha sıkı olmasına yol açabilir. Cimrilik demeyelim ama çevrendekilere karşı cömert davranışlarını sınırlıyorsun. Bu durum eşiyle ve ortağıyla iş yapan Oğlak burçlarının eleştirilmesine kadar gidebilir. Ancak tavrını değiştirmeye niyetin yok. Maddi konularda hızlı fikirler üretebilir, kariyerin için en doğrusunun ne olduğunu keşfedebilirsin. Bugünlerde hedefin hep daha da yukarıda olacak. Muhattap olduğun insanlar üst düzey kişilerden oluşacak. Onlarla birlikte çıkacağın iş seyahatlerinden ya da toplantılardan kariyer anlamında eli boş dönmeyeceksiniz.
Kasım ayının gündemi: Karmaşaları geride bırakacaksın.
Aşk tılsımın: Duyguların yoğunlaşacak.
Seks: Beklentilerin artacak.

KOVA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başkalarına ihtiyacın kalmayacak.

(21 Ocak - 18 Şubat)

Yaşamına yenilikler katacağın kasım ayına hoş geldin. Gökyüzü, eskiye dair ne varsa, kurtulmanın zamanı geldi diyor. Kasım ayında sana engel olduğunu düşündüğün kim varsa bir kalemde hayatından çıkaracaksın.
Jüpiter, 8 Kasım’da ateş burcuna geçiyor ve bir yıl boyunca burada konumlanacak. Yeni gruplara dahil olup, yeni arkadaşlar edineceksin. Manevi değerlerin konusunda da çok özenli davranacaksın. Kasım ayında yakınlarınla yüzleşeceğin durumlar meydana gelse de sonunda her şeyin açıklığa kavuşmasıyla derin bir nefes alacaksın. Aynı zamanda sevdiklerinle güç birliği yapacaksın. İşinde başarı elde edecek, çalıştığın alanda popüler olacaksın. Her zorluğun aslında büyük bir mükafatı var ve sen bu ay bunu çok iyi göreceksin.
Hayat her istediğimizi maalesef altın tepside sunmuyor ancak bazen öyle sürprizler hazırlıyor ki daha önce yaşanan her şeyi unutmamızı sağlıyor. İşte senin için kasım ayı tam olarak böyle bir ay olacak. İlişkilere dair kırgınlıklarını bir kenara bırakırken kalbinin kapılarını da tekrar aralayacak. Buna sebep olacak kişileriyse şimdiden çok uzakta aramamanı tavsiye ederim. Evren senin için güzel olaylar hazırlarken sen de kalbini ferah tutmalı ve olacak olanları çok iyi değerlendirmelisin.
Eğer mevcut bir ilişkin varsa ya da evliysen, herkesin imreneceği bir dengeyi tutturabilir; birlikte daha fazla vakit geçirebilirsin. Hayatına aşk dahil olduğunda bazen ne yapacağını bilemiyorsun. Fakat bu sefer, kendini şartsız koşulsuz sevgiye teslim etmeye seve seve gönüllüsün. Özellikle eşinle son 3 aydır yaşadığın sorunlara bu ay bir son vereceksin. Her ne kadar haklı olduğunu düşünsen de geri adım atan sen olacaksın. Eşinin de değişmiş olduğunu fark etmek seni her ne kadar şaşırtsa da aslında bu değişimden hoşnut dahi olacaksın. Eğer 3 yıllık bir evliliğin varsa bu ay adeta 3 yıl önceye dönüp yeniden neşeli, eğlenceli günler yaşayabilirsiniz.
Kasım ayı senin adeta karınca gibi çalıştığın, kapasiteni iki katına çıkardığın bir ay olacak! Kadere ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inancın da bu dönemde daha çok artabilir. Ayrıldığın iş yeriyle ilgili veya bitirdiğin ortaklıkla alakalı bilgiler kulağına gelebilir. Benim tavsiyem, geçmişi geçmişte bırakman... Parasal korkularından kurtulman senin için önemli. Bu yüzden hayata dört elle sarılacağın bir dönem olacak. Ancak kişisel çıkarlarını korumayı ihmal edebilirsin. Kaderini yeniden yazarken, başkalarına da ihtiyacın olmayacak. Gök kubbe, kariyerin için uzun vadeli adımlar atacağını vurguluyor. Kasım ayında alacağın kararlar, hayatının büyük bir bölümünde etkili olabilir. Mesleki hayatında iyi bir ilerleme kaydedebilirsin.
Kasım ayının gündemi: Hayatına yenilikler katacaksın.
Aşk tılsımın: Sevgiye teslim oluyorsun.
Seks: Şımartılmak ve sınırları kaldırmak isteyeceksin.

BALIK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tüm taşlar yerine oturmaya başlayacak.

(19 Şubat - 20 Mart)

2018 yılı sana önemli adımlar attırdı. Yılın bitmesine çok az bir süre kalmışken, yeni fırsatlar karşına çıkıyor. 2018 yılının seni çok fazla yorduğunu düşünüyor olabilirsin. Aile hayatı bir taraftan, iş hayatı bir taraftan… Aslında içten içe düzeninin bozulduğunu da düşünüyorsun ancak uzun vadeli düşündüğün zaman her şeyin yerli yerine oturduğunu göreceksin. Bir süredir seni yoran arkadaşlıkların içinde kaldın ve bağlarını koparmak senin için oldukça zor oldu. Şimdi bu zorlukları toparlama zamanı. 7 Kasım’da gerçekleşecek Yeniay 9. evini etkisi altına alacak ve her şey senin için bir anda değişecek. Özellikle kangren olmuş ilişkilerden, mutsuz topluluklardan uzaklaşacaksın.
Ayın ilk günlerinde gerçekleşen Yeniay, ateş burcunda meydana geliyor. Aşk hayatındaki hareketliliğe sen bile şaşırabilirsin. Özellikle katıldığın ortamlarda veya iş toplantılarında gözler üzerine çekiliyor. Özgüvenin artarken istediğin kişiyle yakınlaşman kolaylaşacak. Çekingenliğin ve içe kapanık tavrın bu ay tamamen kalkıyor. Bu ayın başında tanıştığın kişiyle ciddi bir ilişkiye başlayabilirsin. Karizmasından etkileneceğin bu kişiyi ailenle tanıştırmak isteyebilirsin, ancak öncelikle kendisini ikna etmen gerekecek.
Uzun zamandır çocuk hasreti çekenler için de gelişmeler mükemmel olacak. Tüm bu koşulların değişmesi yaşam tarzında da değişimlere işaret ediyor. Aynı zamanda alışkanlıkların konusunda belli kararlardan geçebilirsin. Daha sağlıklı beslenmek, para biriktirmek, evden çalışmak, spora başlamak, ailenin bulunduğu semte taşınmak gibi gündelik yaşamını da yakından ilgilendiren gelişmeler oluşabilir. Kasım ayı başından sonuna kadar keyifli sürprizlerle yüzünü güldürüyor. Evli Balık burçlarına Yeniay’ın etkisiyle birlikte Jüpiter’in desteği kuvvetli olacak. Romantik, tutkulu, eğlenceli saatler seni bekliyor. Birlikte yolculuk yapmak için de uygun bir dönem olabilir. İkinci balayı gibi olan bu kısa tatil ilişkine çok iyi gelecek. Ayın son günlerinde torun müjdesini ailenle paylaşabilirsin.
Cesareti bol, cazibesiyle herkesi etkisi altına alan Balık burçları bu dönem organizasyon, etkinlik, davet ya da parti gibi planlamalarda çok başarılı olacaklar. Görselliğin de önem kazandığı bu döngüde giyim tarzından, yaşam stiline kadar kaliteni gösteriyorsun. Dikkat çekici işlerin ayı olan kasımda Balık burçları başarılı ortaklıklara ya da anlaşmalara imza atıyor. Bu ay aynı zamanda kafanı dağıtmak ve farklı uğraşlar edinmek için hobi edindiğin konuları çalışma hayatına dahil edebilirsin.
Kasım ayının gündemi: Hayallerine odaklanacaksın.
Aşk tılsımın: İlişkin tazelenecek.
Seks: Çekingenlikten uzaklaşacaksın.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumları, burÇ, kasım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 4 01 Kasım 2017 16:36
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, AKREP Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2017 12:13
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, BAŞAK Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2017 12:12
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2017 12:11
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2017 12:10