IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Oğlak Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihleri arasında kısa süreli Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Plan ve projelerimizi derinlikli şekilde gözden geçirmeye devam edeceğiz. Yılın sonu yaklaşıyor. Son aylarda geri hareketler yorucuydu. Ancak yerli yerine oturmamış, belki de adım atsak zarar göreceğimiz karar ve durumları görmemizi sağladı ve hala sağlıyor. Karşımıza fırsatlar çıkmış olabilir, farklı bir şeyler yapmak istiyor olabiliriz. 7 Aralık sonrası duruma göre karar verip ilerleyeceğiz. Onun için bu bir haftalık süreç önemlidir. 13 Aralık tarihi, Merkür-Yay geçişiyle, yavaş yavaş işlerimizi tasnif etmeye, hangi alanda nasıl bir yenilikte bulunacağız bunları gözden geçirmeye başlayacağız. Yeni bir yıl var önümüzde, yeni umutlar. Hayat böyle bir şey işte. Her geçen gün ve gelen her gün bir umudun işaretçisi. Jüpiter inancımızı besliyor. Hayatın zorluklarına karşı bize iyimserlik gücünü bu tarih itibariyle sunuyor. 22 Aralık sonrası Güneş, burcunuzda ilerliyor. Bu sizler için yeni bir yaş, yeni hedefler olarak kıymetli. Her birinizin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Oğlaklar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, sizi yorgun düşüren, hatta zaman zaman bağımlılık yarattığı için zorlayan meseleleri çözüme kavuşturmanızı, böylece daha sağlıklı karar vermenizi, tercihte bulunmanızı sağlayan bir güce sahiptir. Şu aralar, iyimser düşünmek bazen kolay olmuyor. Hatta neyin doğru veya gerekli olduğunu tespitte zorlanıyorsunuz. Bazen iyi niyet, çoğu zaman çelişkiler, mantık ve duygular arasındaki ikilemler sizi epeyce meşgul ediyor. Bu Yeniay, size gerçekten gerekeni bulmanız için bir fırsat. Gücünüz aşan her şeyden uzaklaşıp, bütün enerjinizi doğru şekilde kullanmayı öğreneceksiniz. Kimse anlamasın diye sıkıntıları içinize atıyordunuz. Şimdi bunları dile getirecek, sizi üzen kişilere gerekli cevabı vereceksiniz. Uzun zamandır üstünde çalıştığınız bir projeyi sunabilirsiniz. Bir güzel fırsatla karşılaşabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda size iyi gelecek, motive edecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Spor, müzik, rehberlik, danışmanlık, tiyatro, edebiyat gibi alanlarda eser verebilirsiniz. Birileri yüzünden, bir şeylerin ağır yükü nedeniyle kaybettiğiniz zamanı, şimdi geri kazanabilirsiniz. Bu Yeniayı, karanlıktan aydınlığa çıkış gibi görünüz. Yaratıcı fikirlerinizi yazıya dökebilirsiniz. Daha verimli çalışabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar, 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince, sosyal ilişkilerinizi, arkadaşlıklarınızı, grup faaliyetlerinizi, ekip çalışmalarınızı derinlikli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda bilgilenme ve araştırmalarda bulunabilirsiniz. Pek konuşmazsınız. Genelde sessiz bir haliniz vardır. Fakat o sessizlikte birçok gözlemde bulunursunuz. Eski bir arkadaşınızla tekrar karşılaşabilirsiniz. Bir meseleyi araştırırsınız. Düşünce zamanıdır. Ancak uygulamada bulunulmaz. Sadece incelenir. Bu süreçte akademik anlamdaki çalışmalarınızı bir grup içinde göstermek, araştırma yapmak, bilgilenmeye dönük sosyal çalışmalarda bulunmak, gönüllü olarak yapılan işler, ortaklaşa bir hedef için bir araya gelinmesi gibi konular üzerinde tekrar düşünülmesi gerekir. Bu işlerin mali anlamdaki bütçesi ve bir araya geldiğiniz kişilerin düzgün ve doğru kişiler olup olmadığının araştırılması gerekir. Ayrıca kazanç anlamında işlere yönelmek, mali gücü ve otoritesi olan kişilerle temasta bulunmak, kaynak arayışı (mali yönde) bir işe, ürüne veya projeye para yatırmak anlamındaki her türlü planın bu kısa süreçte gözden geçirilmesinde yarar vardır.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönemde fiziksel çekiciliğiniz, bilginiz, duruşunuz, kendinizden eminliğiniz sosyal yaşamda size etkili bir güç katar. Bulunduğunuz yere ayrı bir hava katarsınız. Sizi anlamak, çözmek, size yaklaşmak pek kolay olmasa da, bunun size ayrı bir hava kattığını söylemeliyim. Karşı cinste en fazla dikkat ettiğiniz unsur, güçlü duruşu, toplum içindeki konumu, yaklaşım tarzıdır. Bu testten geçen kişiyle yola devam edersiniz. Sevdiğinizi önemsersiniz. Sahiplenirsiniz, tutkuyla sarılırsınız. İş ve özel anlamda hedeflerimizi belirleyeceğiz ve ilişkilerimize önem vereceğiz.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Sosyal ilişkiler, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meseleleri yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alacağız. Bilinenle, görünenle yetinmeyeceğiz. Öyle pek ılımlı bir iletişimde bulunmayız. İnceleriz, işimize gelirse uygularız. Maddi ve manevi anlamdaki değerlerimizi muhafaza ederiz ve kaybetmek istemeyiz. Genelde bu süreçte sorumluluklar ağır basabilir. Hem dışarıda hem günlük tempoda hem de yenilik içeren işlere, soru işaretiyle yaklaşıp, netleşmesini bekleyeceğiz.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Bir içe yöneliş hem de bir gözden geçirişin işaretçisidir. Neler üzerinde duracağız? Finansal meseleler, maddi ve manevi anlamdaki zenginliklerimiz, enerjimizi doğru kullanma teknikleri, yaratıcı düşünme ve temel dürtülerimiz. Bizi biz yapan birçok olgu üzerinde duracağız. Düşüncelerimiz dış dünyadan ziyade iç aleme yönelik olsa da, bize gerçekten güzel niyetle yaklaşanlara can olmaya hazırız. Yarım kalan projelerin tamamlanması anlamında önemlidir. Mali konularda destekler görebiliriz. Bazen kafamızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak. Detaylar, bütünü görmemizin önüne geçebilir. Buna da dikkat etmek lazım. İş hayatında bizi rahatsız eden noktaları, güvenlik unsurunu, işin niteliğini, artı ve eksilerini mutlaka bilinçli şekilde ele almalıyız.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, yeni bir yaşa merhaba demek ve yeni hedefler belirlemek zamanıdır. Her konuda sağlamlaştırma, form kazandırma sürecidir. Bunu ister bedensel ister hayatınızı düzenleme anlamında ele alın fark etmez. Bu tarih aralığında mükemmelliği, disiplini, pratik olmayı, sabırlı ve planlı ilerlemeyi seven Oğlaklar, kendi hayatlarını yönlendirmeyi bildikleri gibi, başkalarına da örnek olacaklar. Zirveye kendinden emin adımlarla ulaşırken, sadece iş hayatına değil, kendinize de özen göstererek, özel molalar vermeyi unutmayınız.

Sevgili Oğlaklar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinin bir ortaklık olduğunu, her şeyi üstünüze almanın, sizi yorabileceğini işaret ediyor. Belki de siz, şu anda sıkıntılı bir süreç yaşayan kişiyle berabersiniz. Elinizden geldiği kadar destek oluyorsunuz. Bu nereye kadar? Demek gerekiyor. Çünkü bunu değiştirmek için mücadele etmeyen bir kişiyle hayatı sürdürmek zor olabilir. Sağlık, iş, aile kökenli olabilecek sıkıntılara göğüs geren taraf olabilirsiniz. Fakat sizin de bunca yükün altında ezilmemeniz lazım. Mars-balık burcunda ilerliyor. Genel olarak çevremize yardımlarımız, kardeşlerimize desteğimiz, her anlamda kol kanat gerişimizin göstergesi. Bu da yorucu tabii ki. Kimi Oğlaklar ise, sağlıklı yaşam, huzurlu ve güven dolu bir aile olgusunu önemsiyorlar. Bekar Oğlakların eş seçiminde bilinçli hareket etmeleri gerekiyor. Yorgunluk, stres, yoğunluk ve vericilik sizi yorabilir. Lütfen sağlığınıza önem veriniz. Başkaları kendini düşünürken, siz kendinizi bari ihmal etmeyiniz.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Oğlaklar 24-31 Aralık haftası yeni bir yıla adım atmadan önceki son tarih aralığıdır. Hem bitmekte olan yılın bize kattığı değerleri, tecrübeleri hatırlarız hem de gelecek yılın heyecanını içimizde hissederiz, umutlanırız. Bildiğiniz gibi yöneticiniz Satürn, size hayatınızı kuvvetli bir şekilde yapılandırmanız adına desteğini sunuyor. Jüpiter-Yay burcunda iç dünyanızın derinliklerini, cesaret duygunuzu, hayata olan direncinizi moral-motivasyonla güçlendiriyor. O zaman size düşen, yeni bir yıla adım atarken hedef bilincinizi garanti-güvence arzunuzu bilinçli bir şekilde yeniden tesis etmenizdir. Bu hafta, ilişkilerde güven olgusu, farkındalık, koruma ve kollanma duygusu, desteklenmek ve yüreklendirmek çabası önemli. İlişkinize bunları merkez alarak bakmalısınız. Dürüstlük, açıklık, yoldaşlık önemli. Bu olmadan mutlu olunamaz.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-15-19-27-28-31
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-16-17-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 19
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

Yeniay : 8-9-10-11
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 22-23-24
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, oglak burcu, oglak burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:11
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:10
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:33
OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2016 11:41
Oğlak Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:18