IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Yay Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, her meseleyi derinlikli şekilde ele alarak, sebep-sonuç ilişkisi kurarak ele almamızı sağlıyor. Bu belki biraz zorluyor ancak bu odaklanmada artı ve eksilerin tespiti kolaylaşıyor. Bu belki de bir zarardan, yanlış bir karardan bizi koruyabilir. 7 Aralık sonrası ilişkimiz başta olmak üzere hangi adımların atılacağını, hangi yolda ilerleneceğini tespit edebileceğiz. 13 Aralık sonrası Merkür, burcunuzda ilerlediğinde, kararlarınızı kendinizden emin şekilde uygularsınız. Jüpiterin desteği asıl şimdi hayatınızda etkili olacak. İleri adımlar atılacak, plan ve projeler, teklif ve fırsatlar, değişim ve yenilikler görülmeye başlayacak. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek. Paramızı hangi alanda değerlendireceğimizi, bütçemizi nasıl düzenleyeceğimizi, hangi işlere yöneleceğimizi bileceğiz.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Yaylar, 7 Aralık saat 10:20 burcunuzda doğacak Yeniay, adı üstünde yenilikte bulunmak, kendimizle ilgili konulara açıklık getirmek, istediğimiz hedefi gerçekleştirmek anlamına geliyor. Bu yanlış gidene, haksız olana bir dur diyebilme şansı tanıyor. Bununla da kalmıyor, kendinizi gözden geçirmenizde, yeniden tanımlamanızda rehberlik yapıyor. Öncelikle bu Yeniay, ailevi konularda yaşanan bazı sıkıntıları, sorunları, hayal kırıklıklarını net olarak görmede, sağlıklı çözüm bulmada yardımcıdır. Bunlar yapılırsa, sağlıklı adım atılır, alınan karar doğru olur. Sizin de şartlara göre, eğer yapmanız gereken şeyler varsa, siz de kendi payınıza düşen esnekliği göstermelisiniz. Zaten bugünlerde yapılan gözlem, başlatılan eylem yavaş yavaş yerine oturacaktır. Yeniayın bir başka özel görünümü, önyargılı olduğumuz veya kendimize göre sandığımız meseleleri egomuzu geriye çekerek bakmamızı sağlamasıdır. Öyle gelişmeler yaşanır ki, son derece bağımlı olduğunuz, yanlış olsa dahi kabul etmediğiniz ne varsa sizi ondan uzaklaştırmasıdır. Yeni bir yol ayrımı, yeni bir sayfa açılımı, kendinizi yeniden tanımlamanızdır. Bu kişisel, ailevi, yuvanızla ilgili konularda gerçekleşecektir.

Sevgili Yaylar 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, sürecinde oldukça ketum davranırsınız. Sırlarınızı kimseyle paylaşmazsınız. Bir konu üzerinde derin bir analize geçersiniz. Araştırırsınız, soruşturursunuz. Gizli bir göreviniz vardır. O nedenle de sessiz kalıyor olabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda güvenliğiniz üzerine düşünürsünüz. Dış dünya ile bağlantınız iletişim anlamında azaltarak gözden geçirmelerde bulunursunuz. Bu geri hareket iş konularında da etkilidir. Bu süreçte kariyer hayatınızla ilgili konular genelde arka planda gözden geçirilir. Bunu pek kimse bilmez. Siz kendinizce tahliller yaparsınız. Mesleğiniz hasta bakıcılığı, doktorluk, fizyoterapistlik, danışmanlık, psikoloji, yazarlık, perde arkası gibi alanlarda olanlar için bir araştırma, çalışma, karar verme süreci olabilir. Bir işin arka planda hazırlanma, eksiklerin ele alınma zamanıdır. Boşluk ardından bunlar yürürlüğe konabilir. Bu süreçte etrafınızda dost gibi görünen kişilere karşı dikkatli olunuz. Bunlar kurnazlık etmeye çalışabilirler.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Genelde ilişkide veya iş hayatında her şeyden emin olmak isteriz. Tedbirli davranırız. Kafamızı kurcalayan meseleler varsa bunları sorgularız, anlamaya çalışırız. Bu süreçte kendimize sorular soracağız. İş, ilişki, maddi konularda durumumuz nedir, tutarlı, dengeli davranıyor muyuz? Çünkü Venüs-Akrep geçişleri bir yüzleşme ve eskiyi geride bırakıp, yeniye yer açma vaktidir. Bunu yapanlar kazançlı çıkar, şüphelerinden arınır, ferahlar.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda düz seyrini sürdürecek. Mali konular, bütçeyle alakalı meseleler yine önemini koruyor. Dostu ve düşmanı bilmek isteyeceğiz. İster özel hayatımız ister iş ortaklığımız veya mesleki konularda olsun fark etmez, düşüncelerimizi, planlarımızı kimseyle paylaşmaya, konuşmak istemeyebiliriz. Çıkarlarımızı önemseriz. Bir takım sıkıntılarımıza nasıl bir çözüm bulacağım diye endişeleniriz. Bu hallerin tümü aslında psikolojik ve fiziksel anlamda bizi yorar, kimi zaman sırf bu yüzden gözlerden uzak kalırız. Bu gözden uzak halimiz, bir iş üzerinde araştırma, çalışma, kafayı yorma, odaklanma anlamında yararlıdır aslında. Böylece dağılmadan çalışabiliriz.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Bu geçişi gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurtdışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir. Ancak tabii ki, gerektiğinde de, dilimizden çıkan sözlere de dikkat edeceğiz. İpin ucunu kaçırmayacağız. Bu süreçte, ikili ilişkimiz, mesleki kariyerimizle ilgili konularda ve de genel olarak bilgilenmeyi, araştırmayı, doğru bilgiye ulaşmayı mutlaka önemsemeliyiz. Kendimizi geliştirmeli, ben biliyorum dememeli, öğrenmeye devam etmeliyiz. Bir de aceleci kararlardan kaçınmalıyız. İyice düşünmeliyiz.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, maddi ve manevi anlamda garantide olmak isteğimizin işaretçisidir. Çalışanlar, maaş artışlarıyla yakından ilgilidirler. Çalışmayanlar, iş arayışında bulunurlar. Parası olanlar yatırıma yönelirler. Eğer maddi açıdan sıkıntılarımız varsa, pek keyfimiz de olmaz. Her şeyin sağlama alınmaya çalışıldığı bu dönemde kimileri, üç kuruşun bile hesabını yaparlar. Genel olarak yönetici veya lider pozisyonundaki işleri tercih edeceğiniz bu dönemde, isminizi duyurmak ve mali açıdan kuvvetli bir konumda bulunmak sizin için bir hayli önemli hale gelir.

Sevgili Yaylar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, sadece finansal konularda değil, ilişki, ailevi, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de gündeme taşıyor. Belki bir borç veya alacak meselesi, ailenize ait bir mal veya mülkün paylaşımı, giderlerin artışı, ödemelerin sıkıştırması şeklinde durumlar yaşanabilir. Eğer kredi çekmeyi düşünüyorsanız bunu tavsiye etmiyorum. Bir yere taşınmayı istiyorsanız bunu çok iyi düşünün. Hani güçlü olmak gerekiyorsa, bu Dolunayda evet kendinize güvenmelisiniz. Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayınız. Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayınız. Ortaklaşa işlerde çıkarlarınızı tabii ki koruyunuz. Bu Dolunayla örtüşen Mars-balık geçişi, evimiz ailemizle ilgili hangi konuda olursa olsun duyarlılığın yükselişidir. Birilerine bakmak zorunda kalabiliriz veya kemerlerimizi sıkma zamanıdır. Harcamalara lütfen dikkat edelim. Bu büyük bir sorun değil ancak yanlış bir hesabın bağdattan döndüğü bir hal olabilir. Yaylar, parasal konularda zaten sorumluluk bilinciyle hareket etmemeliler. Satürn bunu işaret ediyordu. O zaman kimseye değil kendimize güvenmemiz gerekiyor. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu sıkışıklıkta güzel bir gelişme yaşanabilir. Tam zorlanırken, bir haber, gelişme bizi rahatlatabilir.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Yaylar 24-31 Aralık haftası yeni yılın gelecek heyecanı, bitecek yılın yaşanmış tecrübeleriyle dolu bir tarih aralığıdır. Tabii ki bir yaş daha almış olmak, hüzün verebilir. Ancak bize kattığı olgunluk paha biçilmezdir. Bu hafta, hem böyle duygularla geçiyor hem de hedef belirleme ve bunları gerçekleştirme yönünde önem taşıyor. Finansal konulara bir bakacağız. Güven ve garanti olgusunu hayatımızda daim kılabilmenin yollarını düşüneceğiz. Tabii ki borçlarımız, bize sunulan destekler, ilişkilerimizin önemi bir hayli kıymetli. Birilerine güvenebiliriz. Bu dert değil. Fakat hayatımızı bir varsayım üzerine kuramayız. Jüpiter burcunuzda ilerliyor. Bu yeni girişimlerin işaretçisidir. Cesaret ve iyimserlik verir. Aynı zamanda derin düşünmek, ufkumuzu genişletmek, öğrenmek, bilgilenmektir. Şimdi bu güçlü destekten yararlanıp, geleceğimizi güvence altına alacak kararlar vereceğiz.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-16-17-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 14-15-21-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 16-17
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

Yeniay : 6-7-8
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 20-21-22
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, yay burcu, yay burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:12
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:11
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:10
YAY Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2016 11:41
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2016 11:36