IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Terazi Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, yatırımlar, alış satışlar, miras, hisseli paralar, eş veya iş ortaklı kazançlar tümüyle gözden geçirilecek. Araştırılmadan, piyasanın durumuna bakılmadan adım atamayız. 7 Aralık sonrası gelişmelere göre bu konularda yeni kararlarımızı uygularız. 13 Aralık sonrası iletişim, yolculuklar, yapmayı düşündüğümüz yenilikler kolayca gerçekleşir. Son zamanlarda geri hareketler bizleri yordu. Şimdi Jüpiterin desteğiyle yol alacak, arzu ettiğiniz değişimleri gerçekleştireceksiniz. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek ve sizleri sağlam, uzun vadeli yatırımlara yöneltecek. Ailenin önemi, sorumluluklar, geleceğin garantisi gibi olgulara önem vererek hayatımızı yönlendireceğiz.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Teraziler, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, size yeni yollar, yeni girişim ve çözüm yolları sunuyor. Aslında kişi, bu Yeniay sayesinde birçok şeyin farkına varıyor. Bu bile çok güzel bir gelişme diyebiliriz. Yeniay, farklı bir çevreye yerleşim, eğitim veya iş konularında özgürce karar vermek, fırsatları doğru şekilde değerlendirmek mümkün. Tabii ki sizlerin de, başta sağlığınız olmak üzere ne istediğinizi bilerek yeteneklerinizi mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor. Oturduğunuz yerde olmaz bu. Çabalamak ve eksikleri görmek lazım. Kendinizi tanımak, ne istediğinizi bilerek karar vermek şart. Mantık ve duygular arasında çatışma olmadan hareket etmek en doğrusudur. Bir şeyler hadi değişimde bulun derken, eğer siz dışarıdan bir şeyler bekliyorsanız bu yanlıştır. İstiyorum, yapmalıyım demek gerekiyor. Yanlışa dur demek, yeniye yer açmak istiyorsak, sağlığımıza dikkat etmemiz lazım. Çok fazla yorucu, stres dolu bir işi sürdürmek ne derece doğru olur ki? Araştırın, yeteneğinize göre tercihte bulunun. Bir şikayetiniz varsa, bunu mutlaka doktora gösterin. Bir haksızlık veya suistimal varsa, hakkınız olanı almak için cesur olun. Zararlı alışkanlıklardan uzak durun. Beden ve ruh sağlığınızı önemseyin.

Sevgili Teraziler 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, maddi konular üzerinde birebir etkilidir. Yatırımlar, alış satışlar, miras, hisseli paralar, eş veya iş ortaklı kazançlar tümüyle gözden geçirilmeli, araştırılmadan, piyasanın durumuna bakılmadan yeni bir harekette bulunulmamalıdır. Beklemede kalmak gerekir. Bu geri hareket parasal kazanç elde etmek amaçlı kurulan gizli ortaklık ilişkileri, mistik bir alanda yapılacak işler, gizli bir araştırma görevi, hastane kurulma çalışmaları, kapalı mekanda yapılacak tüm işlerin ve ortaklıkların gözden geçirilmesinde, tetkik edilmesinde önem taşıyor. Bu işler üzerinde araştırmadan bir karar verilmemesi gerekir. Bu geri hareket ayrıca yabancı ülke bağlantılı kazanç ortaklıkları ve kurulan ilişkiler, eğitim veya iş harcamaları, yükseköğrenim harçları, hukuk davalarıyla ilgili harcama ve kazançlar, yabancı ülkeye veya başka bir şehre yerleşimle ilgili yapılan bürokratik harcamalar, kurulan iş ortaklıklarıyla alakalı konularını da içermektedir.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, kazanma ve harcama konularında etkili olup, para bir güç ve hakimiyet aracı olarak görülür. İş veya özel hayatınızda çıkarlarınızı öne alırsınız. Hem geleceğinizi garanti altına almak hem de uzun süreli kılmak için mücadele edersiniz. Hakkınızın yenmesine tahammülünüz yoktur. İşimizi yapıyorsak, ücretini de zamanında almak isteriz. İş ortaklarında ne kazanılıyor ve nasıl pay ediliyor? Bunları bilmek isteriz. Eğer boşanma durumunuz varsa hukuki haklarınızı gözetirsiniz. Diyelim ki, bir ev kiralamak-satın almak istiyorsunuz. Bunun bütçenize olan artı ve eksilerini gözden geçirirsiniz

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, parasal konuları derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Çıkarlarınızı öne alabilirsiniz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı hesap edersiniz. Kaynaklarımızı değerlendirme biçimimiz, fiziksel ve ruhsal sağlığımız, yeniliklere olan bakış açımız, eğitimden iş hayatına kadar olan meseleler bu süreçte önemli olacak. Öyle pek ılımlı düşünmemiz mümkün değil. Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz. Bir adım atmadan önce, bu adımın her anlamda analizini yaparız. Hele değerlerimize biri laf etsin veya bizi zor duruma düşürsün, hemen gardımızı alır, gerekeni yaparız.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. İletişim-bilgilenme-yolculuklar-çevre değişimi-evlilik-uzun süreli ilişki-sağlık ve düzenlemeler konusunda cesur düşüneceksiniz. Uygulamalı eğitim, deneyim, yaratıcılığı dönük projeler, tasarımlarda bulunabilirsiniz. Grup faaliyetleri, kulis çalışmaları, oyun yazarlığı, ticaret ve iş girişimleri bilinçli şekilde gözden geçirilirse, sonuç başarılı olabilir. Yakın çevremizde bulunan kişiler, bu dönemde en sık konuştuğumuz, bir araya gelerek bir şeyleri paylaştığımız kişilerdir. İnternet ortamında bulunmak, konuşmak, tartışmak, bildiklerimizi yazmak hoşumuza gider. Hızlı öğreniriz, hızlı unuturuz. Merak ederiz, sonra vazgeçeriz. Farklı bir şeyler yapmak isteriz. Bildiklerimizi insanlara ifade ederiz, onların da bu öğreti ve tecrübelerden yararlanmasını isteriz. Öğüt veririz, öğüt almaktan hoşlanmayız. Bu süreçte tabii ki, bilginin hoşgörülü bir şekilde dışa yansıtılması, bilmediklerimizin kabul edilip öğrenilmesi, bizden talep edilmedikçe insanlara akıl verilmemesi yerinde olur.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, ailevi değerlerin bir hayli önemsendiği ve sorumluluk duygusu içinde hareket edildiği zamanlardır. Problemlerin üstesinden gelebilmenin yolu, kişinin kendine olan saygısına bağlı olup, ailesine duyduğu sevgiyle de iç içedir. Eğer bu enerji süreci başladığında aranızda problemler varsa, bunların saygı, sevgi ve güven içinde halledilmesinde yarar var. Karmaşık, herkesin birbirinden ayrı havalarda olduğu bir evde mutlu olmak kolay değildir. Sizler bu süreçte ileriye yönelik hedeflerinizi bilhassa aileniz ve yuvanızla alakalı konularda belirlemek için iş hayatınıza bilhassa önem vermelisiniz. Genç yaşta olanlar, aileleri tarafından disiplin altına alınabilirler. Sıkıntılarınızı uygun bir dille ifade etmenizde yarar var. Bu dönem bir ev almak, geleceğinizle ilgili yatırım hususlarında düşünmek anlamında da etkilidir.

Sevgili Teraziler, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatımız veya dış dünyadaki yerimiz, hedefimiz, sorumluluklarımız yönünde hassasiyet yaratabilir. Duygusal düşünmek zamanı değil. Çünkü bir yol ayrımı, bir tercih veya bir gelişme söz konusu. Burada önemli olan sizin kararlı, cesur olmanız ve mevcut şartların farkında olarak önünüze bakmanızdır. Bu sorumluluktan kaçamayız. Mars-Balık burcunda ilerliyor. Gelgitli ruh halleri belki de önünüzü görmenize engel oluyor. Madem güven içinde yaşamak istiyorsunuz. Madem hem ailevi hem iş hayatında bir karar vermek durumundasınız. O zaman kendinize güveneceksiniz. Belki evlilik, iş ortaklığı veya farklı bir nedenle başka bir şehirde, ülkede yaşamaktasınız. Sürekli seyahatler, görüşme trafiği veya yapılması gerekenler sizi yoruyor. Dolunayın da tesiriyle her şeyi abartabilirsiniz. Sakin olunuz, sağduyulu düşününüz. Eğer karşınıza bu yönde bir teklif veya fırsat çıkarsa reddetmeden önce lütfen iyi düşününüz. Yeni biriyle tanışmış olabilirsiniz veya eşiniz başka bir yerdedir. Gidip gelmek sizi yoruyor olabilir. Belki evlilik teklifi aldınız. Ancak başka bir yere yerleşmek durumundasınız. Yine her şeyi ölçüp tartınız. Bu Dolunayda mantıklı olan, öngörüsü yüksek, gerçekçi insanlar kazançlı çıkarlar.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Teraziler 24-31 Aralık haftası 2017 yılına veda ediş ve 2018 için yeni hedefler belirleme zamanıdır. Koca bir yılı acı tatlı deneyimlerle geçirdik ve şimdi önümüzde bir yeni yıl başlıyor. Bu hafta, hem günlük hayatımızın düzeni hem de yaşadığımız toplum ve sorumluluklarımız üzerinde duracağız. Zorunlu olduğumuz işler, ilgilenmemiz gereken insanlar, başkalarının bizden beklentileri kendi hedef ve isteklerimizin önüne geçebiliyor. Yorulduğumuzun farkına bile varmıyoruz. Oysaki sağlıklı beden, huzurlu bir ruh, her türlü işin altından kalkmamızı sağlar. Şimdi biraz kendimize, amacımıza, hayatımıza bakmamız gerekiyor. Görev ve sorumluluklarımız tabii ki her zaman kıymetli. Ancak bizim de ihtiyaçlarımızı, önceliklerimizi saptamamız lazım. Yolculuklar, çevre değişikliği, eğitimden iş hayatına kadar etkili. Keşfedeceğiz, göreceğiz, ufkumuzu genişleteceğiz.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-21-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-17-23
Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5-31

Yeniay : 1-2-3-28-29-30-31
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 16-17-18
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, terazi burcu, terazi burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:12
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:11
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:59
Terazi Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:15