IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Aslan Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihlerinde Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Ailenizle aranızda geçmişe dönük yaşanmış problemler, kayıplar, ayrılıklar varsa şimdi onları tekrar bir ele alınız. Bu süre içinde yerleşim yerinizle alakalı bir değişim, satış, kiralama, yatırım kararlarınızı her açıdan gözden geçiriniz. Bunları 7 Aralık sonrası duruma bakarak uygularsınız. 13 Aralık sonrası Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Son zamanlarda geri hareketler nedeniyle bir hayli zorlandınız. Şimdi Jüpiterin desteğiyle aşk hayatınız başta olmak üzere yaşantınızda yenilik ve canlanmalar görülecek. Daha kolay ilerleyecek, kararlarınızı daha rahat vereceksiniz. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak burcunda. Bir yılın sonuna geldik. Neler yaşadık ne gibi tecrübelerden geçtik. Zor bir yıldı ancak şimdi önümüzde yepyeni bir sene var. İşlerimizi düzene koyacağız. Hangi alanda ileri hamlelerde bulunacağımızı, hangi konularda temkinli ve ciddi şekilde ilerleyeceğimizi biliyoruz.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Aslanlar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, yeteneklerinizi değerlendirmenizi, projelere, girişimlere, aktivitelere yönelmenizi destekliyor. Maddi-manevi açıdan rahatlamak için buna ihtiyaç var. Hayatı sadece zorlu yüzünden görmek yerine, bizi mutlu edebilecek yanlarını da yaşamak lazım. Siz gururlu bir insansınız. Kimseye eğilmek istemezsiniz. Bu Yeniay size farklı bir pencere açarak kendinizi yenilemenizde destek sunacak. Tabii ki dikkat edeceğimiz noktalar da var. Yeniayın görünümleri, cömertliğin, vericiliğin, insanlara destek olmanın sınırlarını bilmenizi söylüyor. Siz de bir insansınız. Sizin de ihtiyaçlarınız var. Tamam, önyargılı düşünmeyin ancak sizi üzenlerin, sadece kendini düşünenlerin de farkına varın. Yeniayın görünümleri, aşk-çocuklar-finansal konularda belli bir direnç ve zorluk yaşandığını, bunların giderilmesi için bilinçli olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Kredi, borçlanma, miras, hukukla ilgili konularda hesabı bilmek lazım. Beklediğimiz destek uzun vadeli zorlanmaya neden olmasın. Hayal kırıklığı yaratan ilişkilerden uzak durun. Size gerçekten değer veren, sizi düşünen kişilere yönelin. Bu kişilerle bağlantı kurun. Maddi konularda sizi kimsenin kullanmasına veya zor durumda bırakmasına izin vermeyin. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde Yeniay, yüklerinizden sizi kurtarır, farklı yollarla sizi rahata kavuşturur.

Sevgili Aslanlar 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde eviniz ve ailenizi ilgilendiren konular üzerinde odaklanarak, durumunuzu gözden geçiriniz. Ailenizle aranızda geçmişe dönük yaşanmış problemler, kayıplar, ayrılıklar varsa şimdi onları tekrar bir ele alınız. Bu süre içinde yerleşim yerinizle alakalı bir değişim, satış, kiralama, yatırım tarzında bir adım atmak yerine, her açıdan gözden geçiriniz. , bir projenin ofis veya ev ortamında ele alınması, üzerinde düşünülmesi, analiz edilmesi anlamında yararlıdır. Arkadaşlarınızla birlikte bir ortaklaşa bir ofis açmayı düşünüyorsanız bu tarihler arasında uygulamayınız. Üzerinde analiz yapınız. Geri hareketi maddi konularda da etkilidir. Kazancınızı ev yatırımı şeklinde değerlendirmek, ev satışı, aileden kalma miras ve hisseli paralar, aile işi ve ortak kazançlar, evin restore edilmesi, bir binanın temelinin atılması, bir arazide arama yapılması, kazı çalışmaları gibi paraya dayalı işlerde acele kararlar vermeyiniz. İncelemede bulununuz.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Ailenizi ilgilendiren konular, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde odaklanacağız. Baskın kişi olmaya çalışabiliriz. İsteklerimizi kabul ettirmekten yana olabiliriz. Bunun ayarını iyi bilmek gerekiyor. Evli ancak sorunlu bir ilişkiniz varsa, problemleri mantıklı şekilde ele alınız. Oturduğunuz evden memnun değilseniz, bir başka yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız ve birlikte yaşamayı düşündüğünüz birisi varsa, bunun artı ve eksilerini gözden geçiriniz. Aile büyüklerinizle alakalı sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, aile hayatı ve evinizle alakalı evi konularda, yerleşim alanıyla ilgili mali konuların yine önemli olduğunu işaret ediyor. Eğer ailede bir sorun yaşanıyorsa bu dönemde Aslanlar, düşüncelerini, hislerini pek belli etmezler. İçe yönelerek muhasebede bulunurlar. Güçlü olmak, kontrolü elde tutmak arzunuz ön plandadır. Eğer üzerinizde baskı uygulayan bir eş, anne-baba-kardeş-evlat varsa bu kişilerle aranızda inatlaşmalar devam edebilir. Oysaki her türlü paylaşımın, meselenin mutlaka birlikte ele alınması gereken zamandır. Akıllıca hareket etmek ve ileriye dönük düşünmek gerekiyor.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi canlandırır. Hevesli olacaksınız. Tabii ki gerektiğinde olasılık hesabı da yapacağız. Fikirlerimiz, bakış açımız, inanç ve prensiplerimiz, aşk hayatımızla ilgili konularda bir hayli etkili olacak. Ayrıca dış dünya ile olan temaslarımızda biz neyi hedefliyor ve neye inanıyorsak ona göre kararlar vermek isteyeceğiz. Birilerine göre değil kendimize göre hayatı ele alacak ve ifade edeceğiz. Her konuda mutlaka bir söz edecek, başkalarıyla bu bilgileri paylaşacak fakat birileri yanlış bulduğunda içerleyeceğiz. Bilgimiz yetersizse, tecrübemiz kafi değilse, bir de kendimize güvenimiz çok ileri derecede ise öğrenmeye çalışmalı, ben biliyorum dememeli, eksiklerimizin de farkında olmalıyız

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş döneminde, sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirir. İşimiz, yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Eğer kişisel anlamda fazla sıkıntıya, sürekli ciddi çalışmaya, sorumluluk almaya hevesli bir Aslan değilseniz, bir hayli sıkılabilirsiniz. Kurallara uymak zorunda kalmanız, hayatın keyifli yanlarını istemekten ziyade işe odaklanmak zorunda kalmanız fiziksel ve psikolojik anlamdaki sağlığınızı bozabilir. Bunun nedeni emir altında çalışmaktan veya bir şeyi yapmaya zorlanmaktan dolayı yaşanan gerginliktir. Yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır. Hayatınızı garanti altına almanın yollarını ararsınız. Bu dönemde verimli ve üretken, parasal anlamda kazanç getiren işlere yönelirsiniz ancak çalışma şartları yorucu olabilir.

Sevgili Aslanlar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığımızı, sosyal ilişkilerimizi, hedeflerimizi gerçekçi bir şekilde görmemizi sağlayacak. İnsan bazen öyle zorlanıyor ki, birileri veya bir nedenle kendini cenderede hissediyor. İş ortamı, yaşanan yer, koşullar, finansal sıkıntılar bizi dış dünyadan uzaklaştırıp bir tür inzivaya çekiyor. Tabii ki Güneşin insanlarının Yengeç dolunaylarında yaşadıkları hemen hemen aynı döneme denk gelir. Bir tür, kaçış ve gerçeklerden uzaklaşma halidir. Sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyarız ancak bunu dile getirmekten kaçınırız. Fakat siz de biliyorsunuz ki, hayat ihmale gelmez. Yorgunsanız, kendinizi iyi hissetmiyorsanız bir mola vermek ve toparlanmak, plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak niyetindeyseniz sözümüz yok. Fakat dramatik tavırlar, dünyadan el ayak çekmeler size hiç yakışmaz. Bu Dolunayda Mars-Balık burcunda ilerliyor. Başkalarıyla her türlü ilişkinin, ortaklığın gerçekçi ve ileriye dönük şekilde ele alınması gerekir. Kimsenin sizi üzmesine, yanlışa sürüklemesine ve hayat amacınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyiniz. Bilakis çok olumlu bir görünüm var. Yeni yollar, yeni yöntemler, eğitimden iş hayatına kadar ve farklı bir yerde yaşamınızı kurmak gibi fırsatlar bu Dolunayda görülüyor. Demek ki, hemen toparlanıp duygusallığı bir yana koyup, hayatımızı organize edeceğiz. Kararsızlıktan uzak duracağız.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Aslanlar 24-31 Aralık haftası yeni bir yıla adım atmadan önceki son tarih aralığıdır. Hem giden yıla bir göz atıyoruz hem de gelen yılı umutla karşılıyoruz. Bu hafta duygular hassas olabilir. Birilerine ve hayatın kendisine karşı hisleriniz yoğundur. Hatta zaman zaman yalnız kaldığınızı ve tek başınıza mücadele etmenin sizi yorduğunu düşünebilirsiniz. Finansal konular, psikolojik ve bedensel yorgunluklar sizi durduruyor olabilir. Ancak toparlanmalıyız. Bakın önünüzde kocaman bir yıl var ve yeniden bir sayfa açmak gerekiyor. Hayal kırıklıklarını bir yana bırakmak kolay değil fakat hayat devam ediyor. Biz de ona ayak uydurmak için önceliklerimizi gerçekçi şekilde tespit edip yola devam etmemiz lazım.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-16-17-21-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-19-31
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

Yeniay : 24-25-26
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 11-12-13
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, aslan burcu, aslan burcu aylik yorumu, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:31
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 17:23
ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 1 01 Aralık 2016 17:07
Aslan Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:14