IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında İkizler Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihleri arasında Merkür kısa süreli gerileyecek. İş bağlantılarınız veya iş ortaklıkların ele alınması ve gözden geçirilmesi vaktidir. Hizmet alanınızla ilgili bir sıkıntınız, sağlık probleminiz varsa bunların mutlaka tetkik edilmesinde yarar vardır. 7 Aralık sonrası tekrar bir duruma bakıp yeni kararlarımızı uygularız. 13 Aralık tarihinde Merkür Yay burcunda ilerleyecek. İlişkide iletişimin rolü büyük. Fikirsel paylaşım, özgürce hareket etmek, birbiriniz üzerinde denetim uygulamamak önem taşıyacak. Jüpiter-Yay burcunda ilerlediği için, son aylarda geri hareketler nedeniyle yaşanan sorunlar yavaş yavaş düzelecek. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak burcunda. Daha ciddi ve dikkatli şekilde paramızı yönlendirme, güvence olgusunu gözeterek karar verme yönünde etkili olacak.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili İkizler, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık sürenin, ilişki konularına açıklık getirilmesini, duygularımızdan emin olmamızı, neyi isteyip istemediğimizi anlamamızı sağlayacaktır. Karşıt burcumuzda oluşması, bizim başkaları aracılığıyla arzu ve isteklerimizi anlamamızda yardımcı olacak. Görünümlere baktığımızda, ilişkiler kadar iş hayatımızla ilgili meseleler de önem taşıyor. Bazı kişilerin ters davranışlarını kendimize yapılmış gibi hissediyoruz. O yüzden çok rahat değiliz. Benim size tavsiyem, beklentisiz olmayı denemenizdir. Çünkü yaptıklarımızın karşılığını bazen alamadığımızda daha fazla üzülürüz. Yeniayda bunu denemenizi istiyorum. Çünkü bunu yapmadığınızda üzülen yine siz olacaksınız. Sizi hayal kırıklığına uğratan kişilere bir mesafe koymayı biliniz. Yeniay bu anlamda size ışık olabilir. Kendimizi daha iyi tanımamızı sağlayacaktır. Bu Yeniayda özellikle işimiz söz konusu olduğunda egomuzu geriye çekeceğiz. Önyargılı düşünmeyeceğiz. Çünkü bazen, sandığımız şeyler öyle olmayabilir. Yeniay size özel bir yeteneğinizi keşfetmenizde, buna göre iş tercihinde bulunmanızda yardımcı olacak. İş girişim, görüşme ve bağlantılarında doğru bir karar verebiliriz. Bir yenilikte bulunabilirsiniz. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz. Bunlara enerjinizi harcamak yerine, başarınız herkese cevap olacaktır.

Sevgili İkizler 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasındaki Merkür geri hareketi, iş bağlantılarınız veya iş ortaklıkların ele alınması ve gözden geçirilmesi vaktidir. Hizmet alanınızla ilgili bir sıkıntınız, sağlık probleminiz varsa bunların mutlaka tetkik edilmesinde yarar vardır. Geri harekette odaklanma gücünüz çok yükselecek. İşiniz araştırmayla, bir konuyu derinlemesine öğrenme ile alakalı ise bu geri hareket işinize yarar. Bu geri hareket ailevi ilişkiler başta olmak üzere aile sağlığı, iş durumumuz, ailemize ait kalıtsal hastalıklarla ilgili araştırmalar için uygun zamandır. İşe girmek amaçlı sağlık raporu, hamilelik araştırmaları, çocuk sahibi olmayla ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Acil ameliyatlar ertelenmemeli, yarım kalan tedaviler yaptırılmalıdır. Geri hareketin bir başka etkisi, maddi konularda olabilir. Eğer bir iş gücü kaybınız varsa, işinizle alakalı bir sorun nedeniyle alacaklarınızı tahsil edemiyorsanız hukuksal açıdan durumunuzu inceleyiniz. İşsizlik sigortası veya sosyal güvencenizle alakalı konular üzerinde durunuz. Kaparo almadan işe başlamayınız. İş sözleşmenizdeki maddi kısımları tekrar gözden geçiriniz.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. iş hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmelerde bulunun ve sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tespit edin ve bunları elden geldiğince düzenlemeye çalışın. Mali konularda dikkatlice hareket edin. Dürüst insanlarla çalışın ve alışverişte bulunun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. İdeallerinize önem verin. Hayatta huzuru yakalamanın yolu, önce huzur vermeyi bilmek ve huzur alabileceğiniz işlere, ilişkilere, ortaklıklara yönelmektir. Kaldı ki, eğer istenirse pekala bir çok güçlüğün üstesinden gelinebilir.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda tekrar etkili olacak Merkür-Akrep geçişi, iş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız, iş tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular yine önemini koruyor. İsteklerimiz karşılanmadığında, bu bizi bir hayli rahatsız edebilir. Elde ettiğimiz gelir ile emeğimiz arasındaki farklılıklar, bir hayli gözümüze batabilir. Ancak burada sektörün içinde bulunduğu durum, tecrübemiz, eğitimimiz de, tercih edilme aşamasında önem taşıyacaktır. Bu süreçte, hakkımızı yedirmeyelim. Ancak başkalarına söz hakkı vermeyi de unutmayalım. Rutin sağlık şikayetlerimiz devam ediyorsa, kesinlikle ertelenmeden bir doktora görünmek lazım. Problem ne ise araştırılmalı ve kökünden halledilmesi için mutlaka konusunda deneyimli bir uzmana gösterilmelidir.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında etkili olacak Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, bir iş ortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. İlişkiler açısından gayet önemli olan bu geçiş, partneriniz, rakipleriniz veya sizinle bir şekilde bağlantısı olan insanlarla aranızdaki farklılık ve benzerlikler gözden geçirilmesi yönünde kıymetlidir. Çiftlerin birbirine karşı abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çalışması sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir. Özgürce konuşan taraf, diğerinin ilişkideki rolünü umursamayabilir. Olgun davranmayan partner veya iş ortağına karşı anlayış göstermeniz zorlaşır. Oysaki bu süreçte, öncelikle birbirinizi dinlemeniz, anlamanız çok önemlidir. Farklı düşünüyor olsanız bile, ortak bir nokta üzerinde buluşabilirsiniz. Hiç kimse, aynı düşünmek zorunda değildir. Fakat ilişki bir yaşam ortaklığı olduğuna göre, kavga-eleştiri-abartı-baskı gibi olguların da sizlere bir faydası yoktur.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri, astrolojik olarak hayata gerçekçi bir şekilde bakıldığı, sorumluluk çerçevesinde hareket edildiği zamanlardır. Bu süreç, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelir. Hem iş konuları üzerinde birlikte gözden geçirmelerde bulunulur hem de birbirinizle olan birlik ve bütünlük duygunuz gözden geçirilir. Eğer bu anlamda bir problem varsa ve bunlar bir türlü düzeltilmiyorsa, iki kişinin de oturup saygı çerçevesi içinde bunları ele almaları mutlaka gerekir. Güneş-Oğlak sürecinde, iş hayatınızla ilgili hedefler belirlerken, maddi açıdan rahatlık ve güvenilirlik gayet kıymetlidir. İş ortaklığında da aynı ilkeler geçerli olacaktır. Hukuki ve yasal haklarınızın farkında olmak gerekir.

Sevgili İkizler, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, parayı güvence aracı olarak bir hayli vurguluyor. Cebimizde yoksa para, güvensiz ve bir hayli ürkeğiz. Kişisel anlamda kazanç ve kayıp hesabı yapıyoruz ve işin içinden bir türlü çıkamıyoruz. Geleceğimizi garanti altına almanın yollarını bulma telaşındayız. Kredi ödemeleri, kartlar, borçlar, alınanla verilen arasındaki farklar bizi yoruyor. Mars-Balık burcunda ilerlediği sırada oluşan bu Dolunay, iş hayatı ve toplumsal düzende arzu edilen başarı ve güce bir türlü kavuşmayacağımız endişesi yaratıyor. Bir kısım İkizler özgüven eksikliği içinde sinip kalıyor veya stres altında çöküyor. Birilerinden destek bekliyoruz. Kimse oralı olmuyor. Oysaki her Dolunay aslında bir yön, yol ve yöntem bulabilmek adına bizi uyarır. Harcamalarımıza dikkat etmemizi, ayağımızı yorganımıza göre uzatmamızı, finansal ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine oturtmamızı sağlayıcıdır. Duygularımızı tartmamızı, sağlıklı ve kalıcı çözüm yolları bulmamızı söyler. Kaldı ki, bu Dolunayın Uranüs ile olumlu görünümü, yeni bir iş, hedef, aktivite, ileriye yönelik adımlar, yeteneğimize göre tercihler, sosyal medya ve gruplarla ilişkiler yönünde destekleyicidir. Karşınıza çıkan kişiler ve görüşmeler size farklı bir kapı açabilir. Kazancınızı sağlam bir şekilde değerlendirip, yatırıma yönelip, size ne kadar destek olmasalar da, ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili İkizler 24-31 Aralık haftası yeni bir yıla adım atmadan geçen bir yılı tekrar gözden geçirip, yeniye yer açabilmek, yeni bir sayfadan hayata bakabilmek halidir. Bunun yanı sıra haftaya baktığımızda maddi-manevi güvence olgusu önem taşıyor. Hem finansal hem de iş hayatımızla ilgili konuları ele alacağız. Geleceğimizi garanti altına alabilmenin yollarını araştıracağız. Önceliklerimizi tespit edeceğiz. Hayali düşünmeyeceğiz. Ne istediğimizi bilerek ve ideallerimiz çerçevesinde ele alacağız. İlişkimiz, başkalarıyla olan bağımız tabii ki önemli. Ancak bu alandaki gelişmelere gelir geçer tarzda değil, bir ömrü birlikte geçirmenin birleştirici ve bütünleştirici gözüyle bakarsak tatmin edici beraberlik yaşarız.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-16-17-21-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-14-15-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23

Yeniay : 20-21-22
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 6-7-8
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, ikizler burcu, ikizler burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:22
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 17:42
İkizler Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:12