IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:41   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Boğa Burcu olanları neler bekliyor?

1 - 7 Aralık tarihlerinde ilişkiniz hakkında hayati kararlar vermeyin. Evlilik, boşanmak, iş ortaklığı kısaca ilişki konularını gözden geçireceğiz. Netlik içermeyen, soru işareti uyandıran bir durum varsa beklemede kalacağız. 7 Aralık sonrası gelişmelere göre kararımızı veririz. Emin olduğumuz adımları atarız. 13 Aralık sonrası kredi çekimi, ortaklaşa işler gibi finansal konularda hesabımızı bileceğiz, bilinçli düşüneceğiz. Aceleye gerek yok. 22 Aralık itibariyle garanti olgusu her anlamda önem taşıyor. Bu yeni bir hedef, ilişki, para hangi konuda olursa olsun, bastığımız yeri bilmek zorundayız.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Boğalar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık süreçte, finansal durumunuzu iyileştirmek amaçlı keşif ve deneyimlerin işaretçisidir. Güçlü pozisyonda olan kişilerle bağlantı kurarak, farklı yollar yöntemler geliştirerek bir şekilde amacımıza ulaşmak isteyeceğiz. Yeniayın görünümleri, bu doğrultuda kurulacak bağlantıların göstergesidir. Sosyal medyada paylaşımlar bu konuda etkili olabilir. Yazarsınız, blog açarsınız, yeteneğinize uygun ve geliştirdiğiniz size ait ürünleri, paylaşımları sunarsınız. Başarılı olur muyum, insanlar beğenir mi diye zaman kaybetmek yerine, bunu denemenizde yarar var. Önemli olan kendinize güvenmeniz. Sinip kalmamanız, mutlaka bir yol vardır diyerek azimle çalışmanızdır. Yabancılarla ilişkiler, eğitim, politika, hukuk, sanat alanlarında sizi etkin görebiliriz. Böylece kimsenin desteğine ihtiyacınız kalmadan ilerlersiniz. Bir bakarsınız ki, birileri yaptıklarınızı gayet başarılı buluyor. O zaman size finansal bir kaynak sunabilir. Neden olmasın?

Sevgili Boğalar, 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Evlenmek veya iş ortaklığı kurmak amaçlı birliktelikler tekrar derinlikli olarak ele alınmalı ve bu kararlar üzerinde düşünülmelidir. Yeni tanışmalarda, birbirinizin fikirlerini, ilişkideki tutumunuzu çok iyi gözlemleyiniz. Boşanmak isteyenler, ayrılmış veya geri dönmeyi düşünenler, sizler de tekrar sorunlarınızı bir daha ele alınız. Bu analizler yapılmadan karar vermeyiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi, liderlik özelliklerinizi, hobilerinizi, belli bir alanda sergilemek, öğretmek, yaşatmak amaçlı kurulacak iş veya özel ortaklıkların da gözden geçirilmesi yönünde önem taşır. Bunları hangi alanda, hangi şekilde ortaya sürmek istiyorsanız iyice bir düşününüz. Ayrıca İş veya özel anlamda kurulmuş beraberliklerde mali konular aranızda tekrar bir gözden geçirilmelidir. Evlilik yoluyla kazanılacak paralar veya yaşanan parasal krizlerle ilgili meseleler de yine derinlikli şekilde ele alınarak bir bakılır.

2 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Ancak problemli ilişkilerde ve iş ortaklığında dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında karşıt burcunuz Akrepte düz seyirle ilerleyecek Merkür, evlilik, uzun süren ilişki, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde yeniden duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz veya partnerimiz, iş ortağımız da aynı şeklide davranabilir.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay burcu geçişinde, ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim. Bu geçiş, ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelmeler gibi konularda etkili olacaktır. Çok fazla açılmadan, zihnimizi doğru anlamdaki işlere yönlendirmek gereklidir. Hem finansal hem de ilişki anlamındaki paylaşımların üzerinde mutlaka düşünülmesi, abartıya kaçılmadan gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekir. Bazen öyle iş ortaklıkları kurulur ki, her iki taraf da kendi bildiğince hareket eder, payına düşeni gözetir. Ancak bu sağlıklı bir ilişki olmaz. Bazen de yaşanan problemler sonucu ortaklıkta kriz dönemi yaşanır. Bu kriz nedeniyle taraflar birbirlerine karşı pek hoş düşünmezler. Kimi zaman da, yaşanan kriz bizi büyütücü ve geliştiricidir. Kişi bu kriz sayesinde kendini keşfeder. Bütün bunlar Merkür-Yay burcu geçişinin etkileri arasında yer alabilir.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş süreci, astrolojik olarak sizlerin eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. Yolculuklar iş veya eğitim maksatlı yapılır, prensipler çerçevesinde hareket edilir, hayata daha ciddi anlamda yaklaşılır. Kendimizi geliştirmek için bilgileniriz ve hayatın ciddi yüzünün farkına varırız. Yaşam felsefemize göre dünyayı, kainatı ve hayatı özümsemek isteriz. Sorumluluklarımızın farkında olduğumuz bu dönemde iş kurmak veya işimizi sağlam bir temele oturtmak için çaba sarf ederiz.

Sevgili Boğalar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, şu andaki koşullar sizi pek tatmin etmez. Bir güven arayışı içindesiniz. Günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, çevresel faktörler, yaşadığınız şehir, ülke ve insanlar üzerinize geliyor gibidir. Aslında alıştığınız bu düzenden ayrılmak pek kolay değildir. Belki de bu yüzden kendinizi bir kısır döngü içinde hissedersiniz. Sürekli bir şikayet hali, önyargılı düşünceler, hassasiyet ve sonunda gereksiz zaman kayıpları. Bütün bunları bir yana koyup önündeki gerçeği görebilen Boğalar bu Dolunayda sızlanmak yerine, hayatlarını organize ederek kişisel gelişim yolunda adımlar atacaklar. Anlamadıklarını soracak, öğrenecekler. Bildiklerini geliştirecek başkalarına öğretecekler. Her türlü bilgiyi, gelişimi, trendleri takip ederek büyüyecekler. Farklı yollar, yöntemler deneyecek ancak pes etmeyecekler. Bu Dolunayın görünümleri, parasal konularda daha akıllı projelere yönelmenin, sosyal çevrenizi bu yönde değerlendirmenin işaretçisidir. Yeni fikirlere açık olanlar, maddi-manevi anlamda güçlenirler. Bunun tersi davrananlar aynı yerde saymaya devam ederler. Seçim sizin dostlarım.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Boğalar 24-31 Aralık haftasında yaşam şeklinize göre iş hayatından eğitime ve özel hayatınıza kadar her alanda güvence ve yarınların garantisi önem taşıyor. İnsan geleceğini temel bir güvenlik olgusu çerçevesinde kurmaya, yaşatmaya çalışacak. Yollar arayacak, hedefler koyacak ve yakınlarına elden geldiğince desteğini verecek. Hayali değil gerçekçi projelerin önemli olduğu bir haftadayız. Önümüzde yeni bir yıl başlıyor. Bildiklerimizi diğer insanlarla paylaşmak ve uygulanabilir hedeflerin peşine düşmek vaktidir. Ailemiz, yakınlarımız, çevremiz önemlidir. Sağlıklı gelişim yolundaki birey zaten, hedef koyabilen, bu hedefe varırken önüne çıkabilecek zorlukların farkında olarak ilerleyebilen kişidir. Yeni bir yıla adım atarken, finansal konularda daha dikkatli ve hesabımızı bilerek hareket etmemiz yararlı olacaktır.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 9-10-14-15-19-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-25-26-31
Aşkta En Şanslı Günler : 27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21

Yeniay : 18-19-20
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 3-4-5-6-31
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, boga burcu, boga burcu aylik yorumu, burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:40
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 17:52
BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 8 02 Aralık 2016 11:20
Boğa Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:11