IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:41   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Koç Burcu olanları neler bekliyor?

1 - 7 Aralık tarihinde Merkür - Akrep burcuna gerileyecek. Kredi çekmek, bir ortaklığı bitirmek, başka bir ortakla yola devam etmek, kurulmuş bir mali anlaşmayı iptal etmek doğru olmaz. Beklemede kalınmalıdır. Paranızı başkasının işletmesine izin vermek, bir mülkü satmak, devretmek, bir iş kurmak gibi planlarınızı beklemeye alınız. 7 Aralık sonrası duruma göre ilerleriz. 13 Aralıkta Merkür - Yay burcunda. Bu süreci olumlu buluyorum. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. 22 Aralık sonrası ciddiyet ve sorumluluk iş hayatında etkili olacak. İşlerimizi yoluna koyacağız. Aldığımız kararları uygulayacağız. Hedefimize göre yönümüzü belirleyip, azimle onu elde edeceğiz.

1-9 ARALIK ARASI

Sevgili Koçlar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, adı üstünde yenilikleri kucaklama hevesimizdir. Büyümek, genişlemek, keşfetmek isteriz. Eğitim-iş veya farklı bir yolla her türlü deneyime açık oluruz. Fakat koşullarımız tabii ki önemli. Ya, her yönüyle ölçüp tartacağız veya içinde bulunduğumuz şartlara göre davranacağız. Bunlar kolay olmayabilir. Yeniayın görünümleri tam da bu söylediğimle örtüşüyor. Bir yanıyla kendi bildiğini yapmak isteyen kişi, diğer taraftan ufak bir zorlukta pes edebilir. Amacı başkadır, ancak mücadele etmekten kaçınabilir. Oysaki insan kendini hafife almamalıdır. İnandığı bir yol ve ideal varsa, onun üzerine gitmelidir. Bizi neyin durdurduğunu ve bununla nasıl baş edeceğimizi bilmek lazım. Kendimizi tanıyorsak, yeteneklerimizi mutlaka değerlendirmeliyiz. Sözgelimi yazmak, becerilerimizi bir sanat veya farklı bir alanda güce dönüştürmek gibi. Hayata bakış açımızı yeniden dizayn etmeliyiz. Korku, kaygı, sinmek, pes etmek kolaydır. Kendinize sorun, ben kimim ve gerçekten ne istiyorum. Bunu yaparsanız, ideallerinizin peşinden gider, henüz keşfetmediğiniz birçok yeteneğinizi fark edersiniz. Geriye çekilmek veya kaderi suçlayıp uyuşmak yok. Hayallerinizi gerçekleştirmek elinizde, bunu biliniz.

Sevgili Koçlar 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, iş veya özel anlamdaki finansal hesaplarınızı kontrol ediniz. Kardeşleriniz, çocuklarınız veya yakınlarınızla ilgili mali konuları, bir malın paylaşımını, işletimini, bir mülkün devredilmesi gibi durumları da gözden geçiriniz. Genel olarak Akrep burcundaki gerileme süreçlerinde size birilerinin finansal anlamda desteği olmaz. Bu yüzden de, kredi çekmek, miras konularında sonuç almak, birilerinden finansal yardım istemek mümkün değildir. Bir ortaklığı bitirmek, başka bir ortakla yola devam etmek, kurulmuş bir mali anlaşmayı iptal etmek doğru olmaz. Beklemede kalınmalıdır. Paranızı başkasının işletmesine izin vermek, bir mülkü satmak, devretmek, bir iş kurmak gibi planlarınızı beklemeye alınız. Ayrıca çalışma hayatınız nedeniyle yaşanan finansal sıkıntı, kriz veya problemleriniz varsa bunları da bu süreçte gözden geçiriniz.

2 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 arasında Venüs - Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç çıkarlarımız öne aldığımız, biraz da hırslandığımız, ilişkimizde kontrolü elimizde tutmak yanlısı olduğumuz zamandır. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Hatta ayrılmak istemeyen Koçların, partnerlerini elde tutabilmek için başvurdukları bir etkileme aracı gibidir. Mali konularda da, çıkarlarımızı gözetiriz. Buna uygun ilişkilerde bulunuruz. Boşanma davalarında, miras taksiminde, eğer bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız yanına bırakmazsınız. Venüs sürecinde, durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Aranızda menfaat çatışmaları oluşmasın. Sorumluluklarınızın arttığını bilerek sıkı çalışınız. Miras, hisseli paraların ve ortaklıkta kazanç gibi konuların da bu süreçte dürüst bir şekilde düzenlenmesinde yarar var.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında, Merkür Akrep burcunda düz ilerleyecek. Kredi başvuruları veya yatırımlar, mali hesaplar, beklenen destekler, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızla finansal ilişkinizden, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgelere kadar geniş bir alanda odaklanacağız ve yine dikkatlice gözden geçireceğiz. Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, ilişkimiz ve iş ortaklıklarımızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı memnun mu diye duruma bakacağız. Tabii ki, çıkarlarımızı gözettiğimiz için susabiliriz. Ancak sorunlar varsa bunların da ele alınması ve yüzleşmede bulunulması gerekir. Birbirinizden farklı yönleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız olabilir. Fakat bütün bu farklılıklar eğer dengeli ve sağlıklı ve ortaklaşa hareket etmenin önüne geçiyorsa tabii ki problem yaratır. Birbiriniz üzerinde maddi-manevi-cinsel-finansal anlamda baskı uygulamanıza neden olabilir.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak 2019 saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür - Yay burcunda ilerleyecek. Bu bir keşif sürecidir. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Merkür-Yay burcu geçişinin dikkat edilmesi gereken dikkat edilmesi gereken yönleri vardır. Çabuk kararlar verilir hemen uygulanmak istenir. Ben, dikkatli bir gözlemde bulunmanızı doğru bilgiye ulaşmak için araştırmanızı tam emin olmadan hayati kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 tarihleri arasında Güneş - Oğlak burcunda ilerleyecek. Kişi bu süreçte toplum içindeki yerini ve saygınlığını önemser. Görevini disiplinli bir şekilde yerine getirmeli, üstüne düşeni ciddiyetle yapmalıdır. Her yıl hemen hemen aynı tarihlerde Güneş-Oğlak burcunda ilerlerken, kariyer hayatınız, iş yerinizdeki pozisyonunuz, toplum içindeki yeriniz, anne-babalık sorumluluğunuz veya anneniz, babanızla alakalı konular üzerinde ciddiyetle durmanız, hırslı azimli ve düzenli bir şekilde çalışmaya gayret göstermeniz sizlerden beklenir. Eğer çalıştığınız alanda üst bir görevde iseniz, sorumluluklarınız çok daha belirgindir. Merkez aldığınız nokta, disiplinli çalışma, sorumluluk, kariyer yapmak, yükselmektir. Hedef belirlemek ve bu hedefe göre çalışma planınızı yapmak, uygulamak, işinize göre sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, sabırlı olmak vaktidir.

Sevgili Koçlar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, geçmişle alakalı meseleleri, çocukluğumuzdan bu yana yaşananları, kırılgan yanlarımızı yüzeye çıkarıyor. Hassasız. Özellikle çevremizdeki insanların iyi niyetimizi kullandıklarına şahit olmak bizi üzüyor. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz dedirtiyor. Bir de buna Mars-Balık geçişinin yarattığı gelgitli hareketleri ekleyince kendimizi güvensiz, çaresiz ve yalnız bırakılmış hissediyoruz. Peki ne yapacağız? Böyle bir durumu kabul mü edeceğiz. Tabii ki hayır. Bu Dolunay bize dışarıdan gelen bütün bu olumsuz sinyallere rağmen, verimli ve etkili olabilmek için kendimize sahip çıkmamızı, bilakis başarılı olmak için tüm gücümüzle mücadele etmemizi söylüyor. Pes etmek, onu bunu dert etmek veya kadere teslim olmak yerine hedef belirlemek gerekiyor. İnsanın bir amacı olmalı, bu amacı gerçekleştirmek için çalışmalıdır. Sırtımızın sıvazlanması veya birilerinin bize güven vermesi gerekmiyor. Biz kendimize sahip çıkacağız. Karşımıza çıkan engelleri, atlama taşı gibi görüp, başarıya ulaşacağız. Geçmişte şu yaşandı, bu yaşandı demek vakti değil. Şimdi durum nedir, bundan sonra ne yapabilirim, ayağımı sağlam bir yere nasıl basabilirim. Önemli olan bu. Bu Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bir çevre değişikliği, iş hayatınızla ilgili bir gelişme ve aile hayatınızın yeniden düzene sokulması gibi. Bunlar umut verici gözüküyor. Yeter ki, duygularınıza ve geçmişte yaşananlara yenilmeyin. Her türlü zorluğu aşabilecek güçtesiniz.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Koçlar, 24 - 31 Aralık haftasında ailevi bağımız, güvencemiz ve geleceğimiz önemli. Hedefimizi belirlemeli ve buna göre yeni yollar, yeni yöntemler ve çözüm arayacağız. Bu kimi Koçlar için bir yuva kurmak anlamına geldiği gibi, birçoğunuz için okumak-çalışmak veya keşfetmek adına başka bir şehre, ülkeye yerleşmek anlamı da taşıyabilir. Eviniz ve aile olma duygunuz güçlüdür. Sorunlar karşısında belki geriye çekilmek isteği oluşabilir. Hiçbir şey yapmamak ve her şeyi oluruna bırakmak gibi. Ancak iyi biliyorsunuz ki, bir şeylerin başarılması, elde edilmesi için çabalamak gerekiyor. Hayaller tabii ki güzeldir. Fakat asıl önemli olan uygulanabilir oluşudur.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-16-17-21-25-26
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19

Yeniay : 16-17-18
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-3-28-29-30-31
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, koç burcu, koc burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:41
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:21
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:12
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:11
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:10