IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta
  • 1 Post By Melodram

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2019, 16:52   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




OCAK ayında Boğa Burcu olanları neler bekliyor?

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Boğalar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Bilinçaltınızda yer etmiş bir takım sorunlarla, bağımlılık, korkularınızla yüzleşmek yönünde baskı yaratabilir. Kendinizi bazen haklı görmek bazen de tam tersine haksız görüp gerginleşirsiniz. Mars astrolojik olarak her burç mensubu için enerjimizi uygun biçimde yönlendirdiğimiz alan ve konuların işaretçisidir. Siz öncelikle bu süreçte takıntılı davranabilirsiniz. Size göre olması gerekenler ama bir türlü olmayanlar gerilim sebebidir. Şu niye böyle, bu neden şöyle demek yerine, ne yapabilirim demek çözüm bulmanızı sağlar. Hayata olan direncinizin yükselmesi için, geçmişe takılmak kendinize acımak ve boş yere sinirlenmek yerine hedefinize kilitlenin. Amacınızı gerçekleştirmek için cesur olun.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Hiçbir işi yarım bırakmaz, sağlam temel üzerine oturturuz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Eğitim, iş hayatında girişimde bulunmak, bağlantılar kurmak, görüşmeler yapmak için uygun bir zamandır. Kazandırıcı olan işlere öncelik tanırsınız. Merkür iş, sağlık yakın çevremizle ilgili konularda da etkili bir gezegendir. Oğlak burcunda ilerlerken, iş görüşmeleri, seyahatleri, toplantılar, bir işi halletmek amaçlı yazışmalar, eğitimle ilgili konular üzerinde zihnimiz odaklıdır.
6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gayet faydalı ve güçlendiricidir. Önümüzdeki 1 yıllık süreç, hedefine kilitlenmiş, azimli ve kararlı kişiler için, tüm zorlukları kolaylaştırıcı niteliktedir. Sizi profesyonel anlamda tanıtıcı ve başkalarının dikkatini çekmenizi sağlayıcıdır. Bir grup içinde yer alabilirsiniz. İnsanlara örnek olacak çalışmalar yapabilirsiniz. Basın, medya, akademik alanda başarılı olabilirsiniz. Yönetici kadrosunda yer alabilirsiniz. Yeni bir çevre edinebilirsiniz. Hedef olarak kendinize ne belirlerseniz, ona sıkı sıkıya sarılabilirsiniz. Güven duygunuz yüksek olur. İnsanlar sizi saygı ve takdirle anarlar. Ödül alabilirsiniz. Size tek tavsiyem geçmiş hataları veya yanlışları kafanıza takıp, kendi kendinize duvar örmemenizdir. Bakın gayet güçlü bir Tutulma ve tüm görünümleriyle size ışık oluyor. Kendi şirketinizi kurmanız veya işinizde üst basamaklara çıkmanız için destekliyor. İnsanların size destek olmasını ve sırtınızı sıvazlamalarını sağlıyor. Siz de başkalarına önderlik ediyorsunuz. Bu söylediklerim hayal değil. İsteyin, çalışın, kararlı olun ve ödülünüzü alın.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Boğalar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. İlişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.


14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Boğalar 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova dönemi iş hayatında yeniliklerin, ekip çalışmalarının, projelerin önemi büyük. İşinize nasıl heyecan katabilirsiniz, neler istiyorsunuz, ne gibi değişime ihtiyacınız var. Bunları gözden geçirin. İşverenle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkinizi önemseyin. Dünya sizden farklı bir şeyler bekleyecektir. Siz de becerilerinizi bir ürün, proje, çalışma ile ortaya koyarsanız bu ilgi görecektir.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Boğalar 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu çevremizle olan yakın ilişkimizi geliştirmesi, kardeşlerimizle olan bağımızı güçlendirmesi, başkalarının duygu ve düşüncelerine, ruh hallerine göre bir duruş belirlememizi sağlamasıdır. Evet geçmişte yaşadığınız kırgınlıkları unutmadınız. Sizi hayal kırıklığına uğratan insanları affetmek zor. Neler geldi neler geçti hayatınızdan bunların hepsi doğru. Fakat bunlar bitti ve şimdi yeni bir çevre, yeni bir görüş ve düşünce yapısındasınız. Ona göre kendinize bir dünya kurmuştunuz. Şimdi bu Tutulmayla sizin de geçmişe bir sünger çekip, barışmak istediklerinizle barışmanız, çizgi çektiğiniz insanlarla yollarınızı ayırmanız gerekiyor. Tutulmanın bir başka önemli etkisi, kendi gücünüzü kanıtlama çabanız, kendi sözünüzün kabulünü istemeniz, kendi arzu ve isteklerinize göre her şeyi ele almanız şeklinde çıkışlara neden olabilir. Ancak unutmayalım, toplumsal hayatta bu türden çıkışlar pek yer bulmayabilir. Sorumluluklar gereği öyle fazla özgür olmayabilirsiniz. Kendinize göre düşünürken, bir şeyleri gözden kaçırabilirsiniz. Tabii ki kimsenin baskısına boyun eğmeyiniz. Birileri sizi takdir etsin, beğensin diye, yanlışlara susmayınız. Bu Tutulma özellikle finansal konularda dikkatli olmak, iyi niyetinizin sınırlarını bilmek gerektiğini söylüyor. Şuradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek hayaller kuramayız. Gerçekçi olmalıyız. Önemli plan ve projeler karşımıza çıkabilir. Teklif alabiliriz, fırsatlarla karşılaşabiliriz. Bunları şartlar çerçevesinde ele alarak değerlendirmeliyiz. Boş sözlere karnımız tok olmalı. İşe yarar, elle tutulur, doğru işlere emek ve zaman harcamalıyız.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova burcu geçişi, iş hayatında bilginizi tecrübenizi yenilikçi tarzda ve yaratıcı şekilde ortaya koymanız gerektiğini gösterir. Zekanız, iletişim beceriniz, gruplar içindeki etkinliğiniz, dış dünya ile güçlü temasınız ilerlemenizde yararlıdır. Mali konularda kazandırıcı işlere yönelmeyi sağlayıcıdır. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorunumuzun çözülmesi sonucu bir akışın sağlanması yönünde de etkilidir.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-16-19-20-23-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-9-21-22-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

Yeniay : 14-15-16-17
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-27-28-29
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Ocak 2019, 17:50   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019*




''Basın, medya, akademik alanda başarılı olabilirsiniz. Yönetici kadrosunda yer alabilirsiniz.''
Şu cümle benim için yeterlidir, bekle bizi 2019. Geliyoruz!

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, aylik burç yorumlari, boga burcu, boga burcu aylik yorumu, burc yorumlari, ocak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:52
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51