IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aylık Burç Yorumları (https://www.ircforumlari.net/aylik-burc-yorumlari/)
-   -   Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019* (https://www.ircforumlari.net/aylik-burc-yorumlari/831132-oglak-burcu-aylik-burc-yorumu-agustos-2019-a.html)

vioLeta 01 Ağustos 2019 06:34

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019*
 
Oğlak Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Maddi koşullarınızda yeni fırsatlar bu yeniayla beraber karşınıza çıkabilir. Borçlarınızı tamamen kapatabilecek tutarlar elinize geçebilir. Kredi başvurularınız onaylanabilir. Miras konunuzda her şey sizin lehinize dönebilir. Sağlığınızda bulacağınız şifa, ameliyat durumunuz varsa bunu ortadan kaldırabilir. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Sağlığınızla ilgili durumlarda şansınız açılıyor. Psikolojik olarak da kendinizi iyi hissettiğiniz bir döneme başlıyorsunuz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar aşk hayatınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Çocuğunuza daha fazla vakit ayırmanız gereken durumlar oluşabilir.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Değerli eşyalarınıza, paranıza dikkat etmelisiniz. Bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayın. Gönderdiğiniz paralar havada kalabilir.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Daha fazla yer görmek, kültür tanımak isteyebilirsiniz. Akademik hayatınızda yoğun olacağınız bir dönemden geçebilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim konularınızda beklentinizin üstünde başarılar elde edebilirsiniz. En güzeli ise çok olumlu bir enerji alıyor olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar Venüs’le beraber sizi başarılı bir hayata taşıyacaktır. Bu kadar mutlu olabileceğinizi aklınızın ucundan geçirmeyeceğiniz güzellikler yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay hayatınızda aldığınız kararlarda eyleme geçmek için sizi destekleyecektir.


Alıntı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net