IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*


Güzel haberler ruhunu şenlendiriyor.

Benliğindeki farklılıkları görüyorsun. Ocak ayı senin için bir farkındalık ayı olabilir. Gündelik hayatının içinden kurumsal hayatına kadar süregelen değişim olgusu seni etkisi altına alıyor. 2020’ye içindeki belli beklentilerle girmek karakter olarak hem seni olgunlaştırabilir hem de bunun için harekete geçmen konusunda ateşleyebilir. Duygusal yapın, hayatındaki değişim sürecine karşı sende farklı hisler uyandırabilir. Arkadaş ortamlarındaki sohbetlerde arkadaşlarının söylemleri sana tamamıyla doğru gelmeyebilir. İlişkin varsa sevgilinin tavırları sana bu ay daha ilginç gelebilir. Sebeplerini araştırma gayreti içerisine girebilirsin.

Ay tutulması 10 Ocak’ta su burcunda gerçekleşirken duygularında adeta boyut atlayacak. Türkiye’den de gözlemlenecek Ay tutulması çevre evin olan 5.Evinde epey etkili olacak. Sosyal hayatında karışılacağın bazı durumları elekten geçirmek sana düşecek. Tüm çevrenle ilgili değişim sürecinden geçeceksin. Yeni başladığın bir işin varsa, işyerine uyum sağlamakta özel bir çaba göstermen gerekebilir. İş ortamındaki bazı kişileri fazla ciddi ve soğuk bulabilirsin. Yakın arkadaşının ilişkisinde yaşadığı sıkıntılar konusunda çözüm üretmeye çalışacaksın. Çözümlerine karşı kayıtsız kalması seni duygusal anlamda zorlayabilir. Sevgilinle aranda belli çapta güven sorunları baş gösterebilir.

Yönetici gezegeninle kavuşacak olan aşk gezegeni Venüs duygularını kasıp kavuracak. Daha önce almadığın riskleri alırken ya ilişkini iyileştireceksin ya da yıkacaksın. Venüs-Neptün kavuşumu görmediğin ve çözemediğin konularda sana gerçekleri gösterecek. Saçlarında, stilinde, görünüşünde köklü değişiklikler yapabilir, kendine farklı ışıltılar katmak isteyebilirsin. Evli bir Balık burcuysan ve yakın çevren tarafından ilişkine dolaylı yollardan müdahaleler oluyorsa, ilişkine sahip çıkacaksın. Kimseye ödün vermek istemeyeceksin! Uzun zamandır gönlün boşsa, tesadüfen tanışacağın kişinin hem neşeli hem de bilgili tarafı kalbini fethedebilir. Kendini sık sık onu düşünürken yakalayacaksın.

İçtenlikle söylemek gerekirse bu ay senin için bambaşka deneyimlerle geliyor. Hem öğreniyor hem de öğretiyorsun. Karakterinin geliştiğini düşünmek seni daha güçlü yapmakla birlikte ilişkilerinin de gücüne güç katıyor. Odak noktaların daha net belirleniyor ve yaklaşımlarında daha dengeli olduğunu görüyorsun. Sevmek ve sevilmek senin aradığın duyguların başını çekiyor. Ocak ayında bu konudaki beklentilerinin boşa olmadığını ve tatmin olduğunu görebilirsin. Bu ayı daha iyi hale getirecek haberleri duymak seni çok mutlu edebilir. Bu duygular eşliğinde sen de sevdiklerine çeşitli sürprizler yapabilirsin. Yarım kalan planların varsa arkadaşlarını toparlayıp bu planları yeniden hayata geçirmek isteyebilir, onlarla edeceğin sohbetlerin ne kadar önemli ve değerli olduğunu daha iyi anlayabilirsin.

Ocak ayının gündemi: Değişimi fark edeceksin.

Aşk tılsımın: Denge kurmak, huzur getirecek.

Seks: Beklentilerini ortaya koyacaksın.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2019 06:34
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2019 16:51
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Sanem Aylık Burç Yorumları 2 04 Haziran 2018 15:57
Balık Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:59
Balık Burcu 2015 Mayıs Burç Yorumu - Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 6 30 Nisan 2015 22:20