IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Hayatına yeni bir rota çiziyorsun.

Ayın ilk günlerinin her zamankinden daha hareketli geçtiğini ve koşuşturmaların olacağını fark edeceksin. Hayata dair olan planlarında da bir yapılanmaya girebilir ve bir an önce harekete geçebilirsin. Bu ay senin için adeta bir yenilenme döngüsüyle geçiyor. Aynı zamanda bu ay içerisinde çeşitli etkinlikler içinde bulunmak, kendini ifade etmek açısından çok yararlı olacaktır. İçerisinde bulunacağın organizasyonlardaki tavrın gerçek benliğini insanlara daha iyi aktarmana ön ayak olabilir.

Yılın ilk günlerinde dünyayı sarıp sarmalayacak gökyüzü olaylarıyla başlamak, akıl almaz planlar yapma duygusuna kapılmana neden olacak. Dünyanın rotasını değiştiren kavuşumlar azmini ortaya çıkarırken efsane çıkışlar yapacaksın. 10 Ocak’ta su burcunda gerçekleşecek Ay tutulması yüreğinin derinlerinden yükselen duygularını yönetmene yardımcı olacak. Ne kadar yetenekli ve çalışkan olduğunu gözler önüne sermek için dikkat çekici fikirler ortaya atabilirsin. Verdiğin kararlarla konuşulan kişi olabilirsin. 16 Ocak’ta ise iletişim gezegeni Merkür burcuna geçiyor. Daha hızlı, daha çalışkan, daha pratik, daha analitik ve çözümleyici davranacağın günlere atılacaksın. Standarttan uzak, plan ve projelerle dikkat çeken isim olma olanağın yükselebilir. Rutinlerini bozacak, sıradanlıktan hoşlanmayan tarafını seçimlerine kadar yansıtacaksın. Ekip çalışmaları güç kazanırken; sosyal hayatın, özellikle arkadaşlık ilişkilerin daha da ön plana çıkacak.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Doğum günü kutlamaların başlarken hayattan dem alıyorsun. Burcuna doğum günü hediyesi gökyüzünden gelecek. Yılın ilk Yeniay’ı burcunda gerçekleşirken; sustuğun, idare etiğin ne konu varsa hepsine senin adına tepki verenler olacak. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşın vesilesiyle tanışacağın kişi yeni bir aşkın habercisi olabilir. Ailenle olan ilişkilerine yeni bakış açıları kazanabilirsin. Çocuklu bir Kova burcuysan ve bir süredir onun duygusal dünyasındaki sorunlarla uğraşıyorsan, hiç beklemediğin bir anda hiç beklenmedik destekler sayesinde çözüm bulabilirsin. Bir küs bir barış ilerleyen bir ilişkin varsa, birlikte olduğun kişiyle ciddi bir konuşma yapman gerekebilir. Yarım bıraktığın ya da ilgi duyup gidemediğin konularda eğitim alabilirsin. Her şeyden çok kendine yatırım yapmak isteyebilirsin. Yurtdışı gezileri gündeme gelebilir.

Bu ay senin için ne kadar yoğun olsa da durumların üstesinden gelmeyi ve önüne bakmayı biliyorsun. Önüne engellerin çıkacağını ve planlarının aksayacağını düşünsen de ailenin arkanda olması ve seni destekleyen tavırları zor zamanlarını atlatman açısından itici bir güç olacak. Ocak ayının en çok çalışan ve emek sarf eden burçlarından biri olarak kararlarını da bu titizlikte vererek rotanı çizmen yapacağın en mantıklı hamle olacak. Üzerindeki baskının ve iş yükünün azalması için ne kadar mücadele edersen, önüne çıkacak fırsatlar da bir o kadar çok olabilir.

Ocak ayının gündemi: Güçlü iletişimin kazandıracak.

Aşk tılsımın: Aşka hayır demeyeceksin.

Seks: Sıradanlıklardan, rutinlerden arınacaksın.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 2 13 Ocak 2019 18:21
KOVA Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:56
Kova Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:57
Kova Burcu 2015 Mayıs Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Nisan 2015 21:05