IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2020, 13:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*




Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020*



Dengeler değişiyor.

2020 yılına farklılaştığını, hayata bambaşka bakış açısıyla yaklaştığını fark edeceğini bir giriş yapacaksın. Ocak ayında içgüdülerinle kalbinden geldiği gibi hareket edebilirsin. Ancak merak etme; içinden geldiği gibi davranırken akılcı ve mantıksal davranmaktan geri kalmayacaksın. Önüne çıkan fırsatları gözü kapalı değerlendirmek isteyeceksin. Bu noktada biraz daha temkinli düşünmende fayda var. Alacağın bazı kararlardan ilerleyen dönemlerde pişmanlık duyabilirsin. Daha stratejik davranırsan önemli adımlar atacağından şüphen olmasın. Bu ay hayal gücünün ve yeteneklerinin yükselişe geçtiğini fark edeceksin. Diğer yandan arkadaşlık ilişkilerinde dengeler değişebilir. Hoş sohbet ettiğin ve dertleştiğin arkadaşının içe kapanık ve mutsuz bir yapıya bürünmesine çözüm üretmeye çalışabilirsin.

Mücadele gezegeni Mars, 3 Ocak’ta ateş burcuna geçiyor. Seni aktif ve sürekli koşturan bir akışa hazırlayacak. Bu döngüyle seyahatlerin sıklaşabilir. Etkinlik, özel davet gibi organizasyonlara sık sık katılabilirsin. Eğitim hayatın devam ediyorsa ve yurtdışı eğitim planları yapıyorsan, bu ay daha kararlı hissedebilirsin. Evi olan bir Terazi burcuysan ve satmayı düşünüyorsan, gökyüzü ideal günlerden geçtiğini işaret ediyor. Proje bazlı bir işte çalışıyorsan, yeni iş bağlantıları kurabilirsin. Girişimci yanın sayesinde işinde önemli noktalara gelebilirsin.

2020 yılında planladığın adımları mücadele gezegeni Mars sayesinde programlama imkânı bulabileceksin. Üstesinden gelemediğin dağınıklığı, mücadele gezegeninin yaydığı enerjiyle toparlayabileceksin. Sosyal medyanı daha aktif olarak kullanmaya başlayabilirsin. Özellikle fotoğrafçılık gibi ilgi alanların varsa, sosyal medyada yeteneklerini gözler önüne sereceksin. Uzun zamandır aramadığın arkadaşlarınla yeniden iletişime geçebilirsin. Tehlikeli ilişkileri fark edecek, kendini bu ortamlardan uzaklaştıracaksın. Entelektüel faaliyetlerinde artış olacak. Bu dönemde sanata ve eğlenceye daha çok zaman ayıracaksın.

Yılın ilk tutulması, öncü burçta olacak. Ay’ın yönetici olduğu bu tutulma, gökyüzünde ender meydana gelir. Hepimizin ruhunu yakından temsil edecek. Senin için de oldukça önemli bir dönemi ifade edecek. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, kariyer basamaklarını tırmanacağın gelişmeler yaşanabilir. Birine karşı duyduğun ilgiyi saklamayacaksın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle arandaki çekimin, iletişimin, tutkunun artacağı bir sürece girebilirsin. Karamsarlığı üzerinden atacaksın, olumlu sonuçlanan iş başvuruları yapabileceksin.

Ocak ayı senin için sıradan geçmeyecek. Gündelik hayatının rutinlerindeki ufacık değişimlerin bile bir sebebe işaret ettiğini anlayacaksın. Değişimler yavaş yavaş sirayet ederken, ilgilerin, beklentilerin, isteklerin, düşüncelerin de farklılaşacak. Daha esnek, daha kapsayıcı, daha açık düşündüğünü fark edebilirsin. Ocak ayında spiritüel konulara karşı ilgin artabilir. Bu alanda daha çok bilgi edinmek için araştırmalar yapabilirsin. Bu ay dikkat etmen gereken detaysa ani hareketlerden kaçınmak olacak. Ani hareketler sakarlığa davetiye çıkarabilir. Aman dikkat!

Ocak ayının gündemi: Bilgi ve tecrübelerin aratacak.

Aşk tılsımın: Sevdiğinle arandaki iletişim güç kazanacak.

Seks: Hayal gücünün sınırlarını zorlayacaksın.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, astroloji, aylık, burÇ, burclar, ocak, yorumlar, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2020* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2020 13:16