IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bahçe Bakımı ve Çiçekler (https://www.ircforumlari.net/bahce-bakimi-ve-cicekler/)
-   -   Çin Gülü, Çin Gülü Bakımı Nasıl Olur? (https://www.ircforumlari.net/bahce-bakimi-ve-cicekler/563092-cin-gulu-cin-gulu-bakimi-nasil-olur.html)

Violent 03 Şubat 2014 19:17

Çin Gülü, Çin Gülü Bakımı Nasıl Olur?
 
Nasıl bakmalı?

Her dem yeşildir. Dona dayanıklı değildir. Sıcak iklim sever. Ilıman bölgelerde daha fazla boy atar. Dekoratif görüntüsünden dolayı, perde, kap ya da vurgu bitkisi olarak kullanabilirsiniz. Serin bölgelerde kışın içeri alın.

Kuvvetli rüzgarlardan koruyun ve korunaklı yerlere dikin. Toprak nemli kalacak şekilde sulayın. Kap bitkilerine ayda iki kez, diğerlerine nisandan ağustosa kadar ayda bir kez gübre verin. Sağlıklı bir gelişim için ilkbahar başında bitkinin üçte birini budayın.

Haziran-temmuz aylarında çelik alarak üretebilirsiniz. Büyüme sırasında her 15 günde bir bitki besini verin. Beyazdan kırmızıya, sarıdan portakala çeşitli renklerde açan çiçekleri büyük ve göz alıcıdır. İlkbahardan sonbahara kadar uzun bir zaman dilimi içinde çiçekli kalır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çin gülü bakımı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net