IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bahçe Bakımı ve Çiçekler (https://www.ircforumlari.net/bahce-bakimi-ve-cicekler/)
-   -   Bodrum Papatyası Nasıl Yetiştirilir? (https://www.ircforumlari.net/bahce-bakimi-ve-cicekler/739523-bodrum-papatyasi-nasil-yetistirilir.html)

PySSyCaT 08 Mart 2016 15:53

Bodrum Papatyası Nasıl Yetiştirilir?
 
Bodrum Papatyası nasıl bir çiçektir? Bodrum Papatyası nasıl yetiştirilir, nasıl bakılır, özellikleri, fotoğrafları, resimleri.

Bodrum Papatyası; Tohumdan yetiştirmek biraz zahmetlidir. Çiçekleri papatyaya benzer. Bu çiçeklerin renkleri, mavi, mor, pembe, san ya da krem olabilir. Yaprakları mızraksıdır. Bazı türlerinin kenarları düz, bazıları tırtıklıdır. Tohumlarını ekmek için en uygun dönem mart ayıdır. Ekimi kapalı ve ılık bir yerde yapın. Fideden yetiştirmek daha kolaydır. İlkbahar ve yaz aylarında satın aldığınız fideleri bahçe ve balkonlarınıza dikebilirsiniz. Dikim sırasında fidelerin aralarında 30 santimetre mesafe bırakmayı unutmayın. Dikim için açtığınız çukurun, bulunduğu kaptan biraz daha derin olması gerekir. 30-60 santimetreye kadar boylanma yapabilir. En sağlıklı gelişimi sıcak iklimlerde gösterir. Güneşi çok sever. Geçirgen her tür toprakta yetiştirebilirsiniz. Toprağının sürekli nemli tutulmasını ister. Özellikle ilk iki hafta sulamasına dikkat etmeniz gerekir. Kış aylarında köklerini korumak için kuru yapraklarla örtmeyi unutmayın.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net