![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kültür balıkları neden organik balıklar kadar lezzetli değil Kültür balıkları neden organik balıklar kadar lezzetli değil Doğa balığı dönemsel olarak farklı yağlılık ve lezzet değerleri verir. Düzenli bir şekilde beslenemediği için et kalitesi ve lezzeti yıl boyunca değişiklikler gösterir. Özellikle üreme dönemleri öncesinde lezzetli olan balıklar, üreme dönemi sonrasında lezzet kaybına uğrarlar. Piyasada bolca bulunan birbirinin kopyası “hangi balık ne zaman yenir” listeleri ve “balık takvimlerinin” var oluş sebebi budur. Kültür balığı kontrollü ve ihtiyaçları doğrultusunda beslendiği için dönemsel yağlılık ve lezzet farklılıkları taşımaz. Et kalitesi ve besin değeri yılın her dönemi aynı değerlerde bulunur. Belirtmek gerekir ki, kaliteli yemler ile beslenen balıklar yemin kalitesini lezzetlerine yansıtırlar, bu durum üreme dönemleri de dahil değişmez.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
| ![]() |
Etiketler |
balıklar, balıkları, değil, kadar, kültür, kültür balıkları neden organik balıklar kadar lezzetli değil, lezzetli, neden, organik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Balıklar neden ölüyor? | Aze | Haber Arşivi | 0 | 09 Haziran 2012 18:00 |
Balıklar suda neden boğulmazlar | Ruj | Balıkçılık | 0 | 09 Aralık 2010 00:24 |
İlim pazara kadar değil mezara kadar. | BaRoN | İslamiyet | 0 | 06 Ocak 2010 23:53 |