IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2013, 18:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
EFES ZALGIRIS'E DUACI!




THY Euroleague B Grubu son maçında Anadolu Efes, grup lideri Real Madrid'i konuk etti. Temsilcimiz, çok kötü bir son çeyrek oynadığı güçlü rakibi karşısında mücadeleyi 86-61 kaybetti. Ancak lacivert-beyazlılar, Zalgiris'in deplasmanda Brose Baskets'i yenmesiyle TOP 16'ya kaldı.
Efes'te Dusko Savanovic'in 20 sayılık performansı mağlubiyete engel olamazken, Real Madrid'de 6'da 6 üçlük atan Sergio Rodriguez, 24 sayı - 5 asistle etkileyici bir performansa imza attı.
NTV Spor ve NTVSpor.net'ten vanlı yayınlanan karşılaşmanın ilk dakikalarında Anadolu Efes Dusko Savanovic'le skor üretirken, Real Madrid'de Nikola Mirotic ve Rudy Fernandes sayı yükünü çekti. Büyük çekişmeye sahne olan ilk 5 dakika 12-10'luk Madrid üstünlüğü ile geçildi. Periyodun sonunu Doğuş Balbay'ın etkili performasıyla iyi oynayan temsilcimiz ilk çeyreği 20-18 önde tamamladı.
İkinci periyoda etkili başlayan taraf Real Madrid oldu. Temsilcimiz karşısında 8-0'lık seri yakalayan İspanyollar, 26-20 öne geçti. Bu dakikadan sonra Anadolu Efes, Dragicevic'le sayı üretse de Sergio Rodriguez'in etkili performansına çözüm üretemedi. Sayı farkını çeyreğin geri kalan bölümünde koruyan Real Madrid, ilk yarıyı temsilcimiz önünde 38-34 önde kapattı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
duaci, efes, zalgirise


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık