IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2013, 18:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Tüm gücümüzü kazanmak için kullanacağız"




Beko Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Tüm gücümüzü ve dikkatimizi kazanmak için kullanacağız" dedi.

Sarıca, ULEB Avrupa Kupası ve ligdeki zorlu maçlarını bitirmek üzere olduklarını, İsrail deplasmanının ardından bu hafta da Fenerbahçe Ülker'e konuk olacaklarını söyledi. Lig ve ULEB Avrupa Kupası dışında Türkiye Kupası'nda da yollarına devam ettiklerini hatırlatan Sarıca, "Maçlar üst üste geldikçe üstümüzdeki ağırlık ve yük fazlalaşıyor. Ligde 4 yabancısı olan ve devşirme oyuncusu bulunmayan ender takımlardan birisiyiz. Bu şekilde sezon ilerledikçe, aynı iddiayla devam etmek kolay değil. Biz iddialı bir şekilde gücümüzü sahaya yansıtarak, her maçı kazanmak istiyoruz ama bazen aksi sonuçlar olabiliyor. Ocak ayında başlayacak zorlu Eurocup maçları öncesinde bir takviye yapmamız gerekiyor. Bu hafta sonu tek düşüncemiz İstanbul'dan ilerisi için önemli bir avantaj elde edeceğimiz galibiyetle dönmek. Fenerbahçe Ülker değerli bir rakip, kolay maç değil, bunun farkındayız. Tüm gücümüzü ve dikkatimizi kazanmak için sahaya vereceğiz" dedi.

Geçen sezon play-off dahil Fenerbahçe Ülker'le 4 kez karşılaşan Pınar Karşıyaka, bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Rakibiyle 84. kez karşılaşacak Pınar Karşıyaka, daha önce oynadığı maçlarda 30 galibiyet ve 53 yenilgi aldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tüm gücümüzü kazanmak için kullanacağız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık