IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2014, 15:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kamp çalışmaları sürüyor




Ankara’da dün başlayan Yıldız B Milli Takım aday adayı kamp çalışmaları bugün sabah ve akşam yapılan antrenmanlarla devam etti.

2015 yılında Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'na katılacak takımların kadrolarını oluşturacak 1999-2000 doğumlu sporcular için gerçekleştirilen taramalarının Ankara'daki kampında bu sabah başkent takımlarının kız ve erkek sporcuları çalıştı. Akşam seansında ise Bartın, Nevşehir, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Kayseri ve Zonguldak illerinden gelen kız ve erkek sporcular antrenman yaptı.

Yarın sona erecek kamp çalışmaları ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapan AltyapıErkek Milli Takımlar Koordinatörü Nihat İziç, "Buraya gelmeden önce 6 bölgede burada yaptığımız çalışmalarının aynısını gerçekleştirdik. Ankara ve çevre illerinden gelen sporcular ile yaptığımız bu kamp ile taramaları noktaladık. Toplamda 1500 oyuncuya ulaştık. Yaptığımız değerlendirmelerde sonra önce 400 kişilik bir grupla daha sonra ise giderek küçülerek 22 kişilik bir ekiple Yıldız Milli Takım kadrosunu oluşturmaya çalışacağız. Daha önceki çalışmalarımızda da hep altını çizerek önemle belirttiğim gibi bundan sonra kamplara davet etmediğimiz sporcularımızı da takip etmeye ve gelişimlerini gözlemlemeye devam edeceğiz" dedi.

Avrupa'da son iki yılda yıldızlar ve gençlerde altın madalyaya ulaştıklarının da altını çizen tecrübeli antrenör, "Önce Yıldız Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası'nda geçen sene altın madalyaya uzandı. Bu sene de Genç Milli Takımımız bize aynı mutluluğu ve onuru yaşattı. Bu başarı grafiğini istikrarlı bir şekilde sürdürmeliyiz. Bu nedenle de Avrupa'da altyapılarda devamlı ilk üç takım arasında yer almalıyız. İşte bu hedef doğrultusunda yarın yapacağımız çalışma ile Türkiye genelinde yaptığımız değerlendirmeyi tamamlıyoruz. Yine farklı bir jenerasyonla 5 yıllık uzun bir projeye başlayacağız. Gelecekte de yakın geçmişte yakaladığımız başarıları tekrarlayacağımıza inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Genç Kız Milli Takım Antrenörü Erkan Metin ise; "Geçen yıl 1999-2000 doğumlu sporcular arasında yapılan taramalar sonrasında seçtiğimiz oyuncular bu sene Yıldız Kız B Milli Takım aday adayı olarak kampa davet edildiler ve 7 ayrı bölgede kendileri ile çalışma şansımız oldu. Yaklaşık 450 sporcu ile yaptığımız çalışmalarda oyuncuların fiziksel ve tekniksel anlamdaki gelişimlerini gözlemledik. Bundan sonra Aralık ayı sonunda 1999-2000 doğumlu oyuncuların Yıldız Kız B Milli Takım aday kampı yapılacak ve kampa yaklaşık 60 sporcu davet edeceğiz. Bu kampın süresi biraz daha uzun olurken yapacağımız değerlendirmelerle Yıldız Kız Milli Takımımızın iskeletini oluşturmaya çalışacağız" dedi.

FOTOMAÇ

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
Çalışmaları, kamp, sürüyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
800 - 1549 Yılları Çalışmaları - Matemetik Ve Astronomi Çalışmaları Liaaa Matematik 0 14 Mayıs 2012 02:05
Eriş'ten kamp raporu Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 23 Temmuz 2011 20:20
Kamp ve Yıldızlar Kan Fıkra 0 08 Eylül 2007 23:54