IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2014, 19:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LeBron ile hala yakın arkadaşız




LeBron James bu sezon Miami Heat forması giymeyecek, ancak eski takım arkadaşı Dwyane Wade, birlikte büyük başarılara imza attıkları LeBron ile her zaman yakın arkadaşlıklarının devam edeceğine dikkat çekti.

Yeni takım arkadaşları ve takımın yeni hedeflerine odaklandığını söyleyen Wade, LeBron ile her zaman çok yakın arkadaş olduklarını belirterek, “LeBron ile çok yakınız. Miami’ye gelmeden önce de ben Cleveland’a giderdim ve birlikte sinemaya giderdik. O buraya gelir ve Miami’de birlikte zaman geçirirdik. Daha sonra sahaya çıkar ve mücadele ederdik. Maç bittikten sonra da yine çok yakın olurduk” dedi.

LeBron’un Miami’ye gelmesiyle birlikte çok daha yakın arkadaş olduklarının altını çizen Wade, “LeBron buraya geldi ve çok iyi bir takım olduk. Aynı zamanda çok daha yakın arkadaşlar haline geldik. Şu anda da aslında her şey aynı. Her zaman yakın arkadaş olarak kalacağız. Gücümüz yettiği kadar da sahada mücadele etmye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni takımıyla ilk hedeflerinin play-off’a kalmak olduğunu ifade eden tecrübeli yıldız, “Son 4 yıldır üst üste NBA finali oynuyoruz. İstediğimiz hedeflere ulaştığımızı düşnüyorum. Ancak bu uzun seri her zaman çok eğlenceli değildi. Artık oyunun keyfini çıkarma noktasına geldiğimi düşünüyorum. Çünkü 3 şampiyonluk kazandım ve çok başarılı oldum. Oynamak için bir hedefiniz olmak zorunda. Ben de takım arkadaşlarım için mücadele etmek ve oyunun keyfini çıkarmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle normal sezonda 54 maçta forma giyen Wade, 19 sayı, 4.5 ribaund ve 4.7 asist ortalamalarıyla oynadı. Wade play-offta ise 20 maçta süre aldı ve 17.8 sayı, 3.9 ribaund ve 3.9 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
arkadaşız, hala, ile, lebron, yakın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sadece Arkadaşız ! diShy Haber Arşivi 0 07 Eylül 2012 11:16
biz arkadaşız :$ SuNSeT Komedi ve Mizah 0 22 Mayıs 2010 04:35