IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2016, 19:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KAAN KURAL: Rekor gecesi Fenerbahçe’nin (Yeni Yüzyıl)




Darüşşafaka-Fenerbahçe karşılaşmasında bu sezonki Avrupa Ligi sayı rekoru kırıldı. İki temsilcimiz de 100 sayıyı aştı. Kazanan daha iyi şut isabeti bulan sarı-lacivertliler oldu

İki takımın da pek alışmadığı bir karşılaşma oynandı. Özellikle Darüşşafaka tempolu oyunu hiç sevmiyor. Ancak karşılaşmanın özellikle Fenerbahçe adına inanılmaz bir şut isabetiyle başlaması bir anda ortadaki oyunun kimliğini değiştirdi. Dixon’ın 5/5 isabetle başı çektiği üçlük yağmuru sonrasında sarı-lacivertliler devrede 9/12 üç sayı isabeti bulup toplamda %70 gibi mantıksız bir oranla şut atarak 62 sayı üretmişti. Devrede tam 62 sayı.

Ama bu başlangıç ilginçtir ki çok yaramadı Fenerbahçe’ye. Topun iki pota arasında çok hızlı gidip gelmesi, rakiplerine fizik üstünlüğü ve gittikçe savunma hattını ileri taşıyarak hakimiyet kurmak üzerine oyununu kurgulayan sarı-lacivertlilerin oyunun akışına kapılmasına neden oldu. Tersine oyunun akışına kapılmak yarı sahada doğru beşleri bulmakta ve disiplinli hücum etmekte zorlanan Daçka için ise çok daha rahat oynama imkanı verdi.

Müthiş şut isabet oranı sayesinde sürekli oyunu önde götürdü Fenerbahçe. Farkı 3. çeyrekte 20 sayı seviyesine de çıkardı ama oyun kontrolünü alıştığı şekilde bir türlü ele alamayınca son bölümde Harangody ve Semih’le pota altında dengeyi kuran Daçka bir anda oyuna ortak olma fırsatı yakaladı. Son dakikada farkı tek baskete kadar indirseler de yetişemediler rakiplerine.

Göz kamaştıran 11/20 üç sayı isabetine ve buna 6/8′le katkı veren, 24 sayı üreten Dixon’ın performansına karşın Fenerbahçe’de galibiyetin mimarları yine Vesely-Udoh ikilisiydi. Bir kez daha 16/19 isabetle 37 sayı ürettiler. Takım halinde Daçka’dan 1.5 kat fazla ribaund alınmasında da başrolü üstlendiler. Bu denli olumlu hücum performansına karşın maçın ne kadar pamuk ipliğine bağlı gittiğini anlamak için aslında serbest atışlara bakmak yeterli. İki takım da aynı sayıda atış kullanmasına karşın (29), Fenerbahçe çizgiden 7 fazla sayı üretti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
fenerbahçe’nin, gecesi, kaan, kural, rekor, yeni, yüzyıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Volkswagen Arena’da rekor gecesi Ecrin Basketbol 0 23 Ocak 2016 19:39
Euroleague'de rekor gecesi Ralph Basketbol 0 14 Kasım 2015 14:34