Ev yapımı; kabak ve havuç püresi
Kabak, soğan ve havuçların kabuklarını soyalım ve küp küp doğrayalım. Zeytinyağını yakmadan soğanları hafifçe soteleyelim. Havuçları ekleyip 1-2 dakika tahta kaşıkla çevirelim. Bir bardak sıcak su ekleyerek 15 dakika kadar pişirelim, kabuklarını soyduğumuz kabakları ve ince bulguru tencereye ekleyelim ve kapağı kapatıp 10 dakika daha pişirelim. Sebzeleri bir çatalla ezerek ılıklaşınca bebeğimize servis yapabiliriz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:07. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net