IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2016, 11:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Belek'te keyifler yerinde




Lider Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarını keyifli bir ortamda sürdürüyor. Arkadaşlık ve hırsın içiçe geçtiği kampa Cenk Tosun'un attığı goller, Quaresma ve Gökhan Töre'nin ise yakın dostluğu damga vurdu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beşiktaş, Antalya’nın Belek bölgesinde bulunan Glorya Sport Arena’da devre arası hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde basına kapalı gerçekleştirilen antenmanda futbolcuların bir hayli keyifli olduğu gözlendi. Çalışmalarda denge, kuvvet ve kondisyon becerilerini geliştirmek için denemeler yapan oyuncular, bisiklet çalışmasının hemen ardından istasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak denge ve dayanıklılık çalıştı.

Ayrılmaz ikili: Q17-GT7

Beşiktaş’ın vazgeçilmez yıldızları Ricardo Quaresma ile Gökhan Töre’nin arkadaşlıkları Belek kampına damga vurdu. Sezon başında 7 numaralı forma için kapışacağı düşünülen iki oyuncunun çalışmalardaki uyumu dikkatlerden kaçmıyor. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da hep birlikte olan ikili, idmanlarda da hiç ayrılmıyor. Bütün çalışmalarda yan yana görüntülenen ikilinin yakın diyaloğu, başta Şenol Güneş olmak üzere teknik ekibi de fazlasıyla memnun ediyor.

Bu da Kartal’ın Alex’i!

Milosevic, sempatikliğiyle takım arkadaşlarının gönlünü kazanmış durumda. Sezon başı kampında adı uzun olduğu için Milo diye hitap edilen Milosevic’in, Antalya’da yeni bir ismi daha oldu. Takım arkadaşlarının, Sırp oyuncuya isminin (Alexander) kısaltması olan Alex olarak hitap ettikleri dikkatlerden kaçmadı.

Cenk döktürüyor

Sezonun ilk yarısında yakaladığı her fırsatta attığı gollerle takımını sırtlayan Cenk Tosun, Belek kampında da şov yapıyor, Gomez’in gölgesinde kalmayıp forma için hazır olduğunu herkese gösteriyor. Çift kale maçlarında attığı birbirinde şık gollerle Şenol Güneş’in gözüne girmeyi başaran milli yıldız, formu, isteği ve çalışma azmiyle de takımın diğer yedek oyuncularına örnek olmaya devam ediyor.

Mario Gomez moralli döndü

Kartal’ın bu sezon ligdeki en golcü oyuncusu konumunda yer alan Alman yıldız Mario Gomez, teknik ekipten aldığı özel iznin bitmesinin ardından kampa katıldı. Kampa bir hayli moralli gelen Gomez’e arkadaşları da eşlik etti. Attığı gollerle dikkat çeken Alman yıldızın, gelir gelmez salonda özel bir çalışma yapması ise dikkat çekti.

Kaynak: Fanatik


Konu AngeL tarafından (08 Ocak 2016 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kaynak eklendi
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
belekte, keyifler, yerinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Belek Kaplıcaları YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 22:44