IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Beşiktaş (https://www.ircforumlari.net/besiktas/)
-   -   Hüseyin Eroğlu: Çağlar her takımda oynar (https://www.ircforumlari.net/besiktas/721594-huseyin-eroglu-caglar-her-takimda-oynar.html)

Seth 08 Ocak 2016 11:27

Hüseyin Eroğlu: Çağlar her takımda oynar
 
Çağlar Beşiktaş'ta oynar mı? Biz sorduk, hocası Hüseyin Eroğlu yanıtladı: Her yerde oynar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çağlar, çabuk düşünen, hızlı, çevik, fiziğini ve ayaklarını iyi kullanabilen teknik bir oyuncu. Bir stoperde olması gereken tüm özellikler onda mevcut. Geliştikçe üzerine koyacak, sadece Beşiktaş’ta değil, her takımda oynayabilir

“Çağlar’a karşı şu an çok büyük bir ilgi var. Bu bizi mutlu ediyor. Bu ilgiden zarar görür mü diye tedirgin değilim, hatta içim çok rahat. Çünkü Altınordu projesini, karakteriyle, duruşuyla, davranışlarıyla, azmiyle, konuşmasıyla tam anlamda temsil ediyor. Erken yaşta bu olgunluğa ulaştı. Teknik açıdan değerlendirmem gerekirse; Beşiktaş gibi oynayan, keyif veren bir takımın onun için öncelik alması değerli. Çağlar bunu hak ediyor ve eğer giderse ben kesinlikle oynayacağına inanıyorum. Türk futbolunda çok ciddi bir stoper sıkıntısı var. İyi stoper yetişmiyor. Çağlar, çabuk düşünen, hızlı, çevik, fiziğini ve ayaklarını iyi kullanabilen teknik bir oyuncu. Tabii ki gelişecek. Bir stoperde olması gereken tüm özellikler onda mevcut. Ofansif katkısı da aynı şekilde. Hava hakimiyeti oldukça iyi.”

‘EURO 2016’da olacak’

“Bizim onunla sezon başında koyduğumuz bir hedef var. Euro 2016’da olacak. Biz bunu milli takıma çağrılmadan 3 ay önce koymuştuk. Çünkü bu potansiyele sahip olduğunu biliyorduk. O da bunun bilincinde ve çok çalışıyor. Her maçtan sonra birlikte neyi yaptığını, neyi yapmadığını konuşuyoruz. Ben onun Avrupa düzeyinde bir oyuncu olduğunu biliyorum. Her takımda oynayacak kapasite ve olgunluğa sahip.”

Ömer Necati Albayrak


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net