IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Beşiktaş (https://www.ircforumlari.net/besiktas/)
-   -   TRANSFER| Tek hedef o (https://www.ircforumlari.net/besiktas/722672-transfer-tek-hedef-o.html)

Seth 15 Ocak 2016 10:51

TRANSFER| Tek hedef o
 
Beşiktaş'ın maddi konularda anlaşma sağladığı Juventus'un Brezilyalı kalecisi Neto son anda İtalya'da kalmaya karar verdi. Bu gelişme üzerine rotayı yeniden Boyko'ya çeviren siyah-beyazlılar, Dnipro ile son kez görüşüp transferi bitirecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaleci ve stoper transferinde bugüne kadar birçok futbolcuyla görüşen ve bazı isimlerle prensip anlaşmasına varan Beşiktaş Yönetimi girişimlerini sürdürüyor.

Kartal’ın temas kurduğu isimlerden biri olan Juventus’un yedek kalecisi Neto son anda siyah-beyazlılara gelmekten vazgeçti.

Brezilya Milli Takımı’nın da kadrosunda yer alan Neto, her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen ailesinin baskısıyla son anda İtalya’da kalmaya karar verdi.

Siyah-beyazlılar önceki gün yaşanan bu gelişme üzerine yeniden daha önce prensip anlaşmasına vardığı Denys Boyko’ya döndü. Beşiktaş Yönetimi, Ospina ve Cassio’dan sonra Neto’da da sorun çıkması üzerine Boyko için Dnipro ile son kez masaya oturmayı kararlaştırdı.

Siyah-beyazlıların yapılacak bu görüşmede Boyko transferine olumlu veya olumsuz son noktayı koyması bekleniyor.

Serdar Taşçı sesleri

Stoper transferinde bir çok isimle görüşen Beşiktaş Yönetimi, Serdar Taşçı ismini yine gündeme aldı. Bu oyuncuyu ya bonservisiyle ya da satınalma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen siyah-beyazlı yönetim, bu oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile temasa geçti. Spartak Moskova’da forma giyen Alman milli oyuncunun da Beşiktaş’a gelmeyi çok istediği bildirildi. Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, Dniprolu Douglas ve Bordoeux’da oynayan Sane’yi de listesinde tutmaya devam ediyor.

Kampta bekliyor

Boyko ve Douglas’ın forma giydiği Dnipro, Antalya’da kampa girdi. Ukrayna ekibi ilk çalışmasını dün yaparken, Boyko’ya konuşma yasağı konuldu. Douglas’ın ise tedavisi nedeniyle Ukrayna’da bırakıldığı belirtildi.

Kaynak Fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net