IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By yaSmin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2018, 09:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ne Beşiktaş ama!




Kara Kartal zorlu Trabzon deplasmanında 3 puanı Negredo&Babel iş birliğiyle kaptı
Geçen hafta ligde F.Bahçe derbisinden zaferle ayrılan siyah-beyazlılar dün de Trabzonspor'u 2 golle devirdi. İspanyol yıldızın iki şık pasını aynı güzellikte tamamlayan Ryan Babel, galibiyetin mimarı oldu. Kritik bir virajı kayıpsız atlatmayı başaran Beşiktaş, zirve takibini sürdürdü.

Dk. 71 BABEL 0-1
Sol kanattan Caner'in ortasında Babel'in indirdiği top Negredo'nun önüne düştü. İspanyol golcü topu Babel'e çıkarttı. Babel de düzgün bir vuruşla golü attı.

Dk. 78 BABEL 0-2
Negredo'nun şık ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ryan Babel, kaleci Onur Recep Kıvrak ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara göndermeyi başardı.

OBİYDİ HOBİ OLDU
Trabzonspor karşısında 2-0'lık sonuçla üç puanı hanesine yazdıran Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi sonrası Trabzonspor'u da geçmeyi başardı. Siyah-beyazlı takım özellikle Slaven Bilic yönetiminde zorlandığı derbi maçlarda artık daha rahat oynarken, sahaya çıktığı son 16 derbide 10 galibiyet, 4 beraberlik aldı ve sadece iki kez yenilgi tattı.


Beşiktaş, Trabzon ile ligde yaptığı son 13 maçta sadece bir kez yenildi. Bu karşılaşmalarda siyahbeyazlılar 7, bordomavililer 1 galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı.

FIRTINA FIRSAT TEPTİ
Trabzonspor, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a mağlup olarak ligde Sivasspor ve Kayserispor'u geçerek beşinci sıraya çıkma fırsatını elinden kaçırdı.

***

MAÇIN İYİSİ
Trabzonspor'un sahada tel tel döküldüğü ve hiçbir oyuncusunun sorumluluk almaya cesaret edemediği dakikalarda Beşiktaş'ı sırtlayan isim Babel oldu. İki gol atan ve oynadığı kanatta arı gibi çalışan Hollandalı yıldızın yüksek performansı siyah-beyazlı kulübün aldığı galibiyetin en önemli etkenlerinden oldu.

MAÇIN KÖTÜSÜ
Beşiktaş karşısında vasatın altında kalan N'Doye, 90 dakika sahada kalmasına rağmen, Beşiktaş kalesine tek bir şut atabildi. Oyun içerisinde varlık gösteremeyen, girdiği 14 ikili mücadelenin 7'sini kaybeden ve sadece bir kez dripling denemesi olan N'Doye golcü kimliğini bir kenara bırakıp, yokları oynadı.

MAÇIN KADER ANI
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maçın 58. dakikasında yaptığı Love-Negredo değişikliği maçın kırılma anı oldu. Bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü önemli ölçüde eline alan Beşiktaş, rakip kalede birçok pozisyon bulmaya başladı. Nitekim Beşiktaş'ın attığı goller Negredo oyuna girdikten sonra gerçekleşti. Negredo iki golün de asistini yaptı.
alıntıdır

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaş, beşiktaş siyah beyaz, bjk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş 3-1 Osmanlıspor (Beşiktaş şampiyon) AngeL Beşiktaş 10 16 Mayıs 2016 16:26
Beşiktaş Manisaspor maçı golleri ve özeti (maç sonucu) Beşiktaş:4 - Manisaspor:1 Sevda Haber Arşivi 0 20 Mart 2012 03:18
Beşiktaş Kayahan Fıkra 4 14 Eylül 2010 18:57
Adı: Beşiktaş Süslü IF Ekstra 5 04 Şubat 2010 23:18