IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2019, 11:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'ta rota yine lanetli yer!




Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Temmuz sonunda Avusturya’nın Salzburg Kenti’nde yer alan Saalfelden’in yolunu tutacak. Yıllardır Salzburg’un bir diğer bölgesi Leogang’ta sezona hazırlanan Kara Kartal, burada türlü problemler yaşamış ve yerin adı ‘lanetli’ye çıkmıştı! (Haber: Orhan Yıldırım)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


7 oyuncu sakatlandı
2007-08 sezonu öncesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetiminde aynı bölgede yapılan kampta tam 7 futbolcu sakatlık yaşamış ve Siyah-Beyazlılar, yeni döneme kadrosunda önemli eksiklerle başlamıştı.

‘Terlik’ kavgası oldu
2011 yılında yine aynı bölgede kamp yapan Siyah- Beyazlılar’da 2 futbolcunun arasında yaşanan kavga olay olmuştu. Kaptan İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasındaki meşhur ‘terlik’ kavgası sonrasında oyuncular kamptan gönderilmişti.

Ersan, çaprazları kopardı
Beşiktaş’ın 2011 yılında bu bölgede yaptığı yeni sezon kamp çalışmaları sırasında o dönemin takımın en önemli oyuncuları arasında yer alan Ersan Adem Gülüm’ün çapraz bağları koptu. Beşiktaş, bu oyuncudan uzun süre yararlanamadı.

İsmail ağır sakatlık yaşadı
2012 yılında A Milli Takım’ın Avusturya’da kamp yaptığı dönemde Ay-Yıldızlılar’ın kadrosunda yer alan Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, çapraz bağlarından sakatlandı. Uzun süre Beşiktaş’ta görev yapamadı.

Şike sürecinde aynı yer!
Türk Futbolu’na kara leke olarak sürülen; 3 Temmuz sürecinde yine aynı yerde kamp vardı. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş, ifade vermek için İstanbul’a gidip soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Fernandes nasibini aldı!
Beşiktaş’ın 2012’deki yeni sezon hazırlıkları sırasında takımın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes idman sırasında adalesinden sakatlık yaşadı ve Siyah-Beyazlı formasından uzun süre uzak kaldı.

Gıda zehirlenmesi yaşandı
Burada birçok kez kamp yapan Siyah- Beyazlılar’da futbolcular, sık sık yaşanan gıda zehirlenmeleriyle gündeme geldi. Bu durumdan dolayı oyuncuların performansları olumsuz etkilendi.

Transferi olmayan kamp!
Yeni sezon öncesinde yapılan hazırlık kamplarına yeni transferleri getiren Siyah-Beyazlılar, bu tutumunu Avusturya’da hiç gerçekleştiremedi. Lanetli olarak görülen buradaki kamp, ‘transfersiz kamp’ olarak da biliniyor.

Taraftarlar kaza geçirdi
Beşiktaş’ın kamp çalışmalarını takip etmek için Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden buraya akın eden gurbetçi taraftarlar, yaşadıkları trafik kazalarıyla gündeme geldi.

Şenol Güneş de etkilendi
Şenol Güneş’in yönetiminde de burada çalışan Siyah- Beyazlılar, başarılı hoca döneminde de sıkıntılar yaşadı. Güneş, tesislerdeki idman sahasını beğenmeyip takımı çok uzak mesafedeki tesislere götürdü.

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaş kamp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş İBB'yi yine geçemedi PassioN Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 27 Mart 2012 20:34