IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Beşiktaş (https://www.ircforumlari.net/besiktas/)
-   -   Beşiktaş'ta Hedef Kaan Ayhan (https://www.ircforumlari.net/besiktas/982370-besiktasta-hedef-kaan-ayhan.html)

Mylife 26 Haziran 2022 10:25

Beşiktaş'ta Hedef Kaan Ayhan
 
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak kadrosuna Gedson Fernandes ile Romain Saiss'i kattığını açıklayan siyah-beyazlılar'da gündeme milli futbolcu Kaan Ayhan'ın geldiği belirtildi. Sassuolo forması giyen futbolcu ile Kara Kartal'ın görüşmelere başladığı iddia edildi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Beşiktaş'ta yeni sezon için kadro yapılanması kapsamında çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Valerien Ismael ve sportif direktör Ceyhun Kazancı yönetiminde devam eden çalışmalarda birçok bölgeye takviye yapılması bekleniyor.

Geride bıraktığımız sezonda kadrosunu Pjanic ve Batshuayi gibi yıldız isimleri kiralık transfer ederek güçlendiren siyah-beyazlılar, oyunculardan beklenen verimi alamamıştı.Orta sahaya Gedson Fernandes'i transfer eden Kara Kartal, forvet bölgesi içinde Weghorst ile anlaşma noktasına geldi.Defans içinde Roman Saiss'i kadrosuna katan siyah-beyazlılar, o bölgede rotasyonu genişletmeyi amaçlıyor.Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek isteyen Kartal, rotasını yeniden İtalya'ya çevirdi.

Abdülkerim Bardakcı'yı G.Saray'ı kaptıran Beşiktaş, 27 yaşındaki stoper Kaan Ayhan için ikinci kez Sassuolo'nun kapısını çalmak için düğmeye bastı.Milli futbolcunun sadece stoperde değil, sağ bek ve defansif orta saha olarak görev yapabilmesi, siyah-beyazlılar için bu transferin önceliği oldu.Yönetim haftaya İtalya'ya giderek Sassuolo'nun yetkilileriyle masaya oturacak.


Kaynak: FOTOMAÇ

Dedecan61 26 Haziran 2022 14:33

Cevap: Beşiktaş'ta Hedef Kaan Ayhan
 
Haber için sağol eyvallah Alırlarsa büyük kazanç olur artık...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net