IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Donanımı (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/)
-   -   KCleaner 0.15.0.24 İndir Yükle Download (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/199387-kcleaner-015024-indir-yukle-download.html)

Hasanx 18 Nisan 2009 11:07

KCleaner 0.15.0.24 İndir Yükle Download
 
KCleaner 0.15.0.24 İndir Yükle Download

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AÇIKLAMA : KCleaner bir temizleme programıdır. Program ya da sistemin belirli yerlerindeki dosya artıklarını dolaşıp tek tek silmekle uğraşmaktansa KCleaner ile daha kolay yapabilirsiniz.

Bu sayede hem arkanızda iz bırakmamış olur hem de gereksiz ve hatta sistemin şişmesine bile sebebiyet veren bu dosyalardan kurtumuş olursunuz. Windows çöp kutusu, java kurulum uygulamaları, Adobe Reader kurulum uygulamaları, Skype kurulum uygulamaları, DrWatson, temporary files, son kullanılan dosyalar, tanımlama dosyaları, firefox önbellek, MSN Messenger, Opera, VSO, Google updater, Google Earth, Xnview, Windows günlüğü gibi çeşitli sistem ve program artıklarını silebilir.

Basit ve gelişmiş bir arayüze sahiptir. Manuel mod durumunda elle tarama yapıp yine elle silebilir; otomatik mod durumunda ise analiz ettikten sonra size sormadan silebilir. Taramayı başlatmak için 'Analyse' ya da 'Start' tuşuna basmanız yeterli olur.

Not: # Program dosya temizleme programı olduğu için risk her zaman olabilir. Bu doğrultuda daima önemli dosyalarınızın yedeklerini almakta fayda var. # Program Adware yani reklamlıdır. İsterseniz kurulum sırasında bu reklamı kurmayabilirsiniz.


Şimdi yükle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net