IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Donanımı (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/)
-   -   En hızlı SD kart! (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/333011-en-hizli-sd-kart.html)

Slipknot 04 Mayıs 2010 19:41

En hızlı SD kart!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Toshiba Electronics Europe (TEE) dünyanın en hızlı SD formatlı bellek kartının ilk partilerini perakende kanalına sevk ettiğini açıkladı. 64GB SDXC (eXtra Capacity – ekstra kapasiteli) ürün Net PC'lerle kullanmak için ideal ve saniyede 60Mb'a kadar okuma, 35Mb'a kadar da yazma hızına sahip.

Toshiba'nın 64GB SDXC kartı yüksek veri hacimlerini hızla aktarmanın hayati önem taşıdığı uygulamalar için taşınabilir bellek sunuyor. Bu tür uygulamalara dijital fotoğraf makineleriyle yüksek hızlı sürekli çekim ve dijital video kameralarla yüksek çözünürlüklü kayıt dahil. Kartı kullananlar örneğin 2.4GB video verisini 70 saniye gibi kısa bir sürede indirebilecek.

Yeni SDXC kartı saniyede 104Mb 'a kadar veri hızlarını kaldırabilen, ultra yüksek hızlı UHS104 arayüzü ile uyumlu ilk ürün. UHS104, SD Birliği'nin Bellek Kartı Standardı Versiyon 3.00'te yer alan en yüksek standart . Toshiba bu durumu yansıtan bir şekilde SDXC kartı üzerinde yeni marka logosu Premiugate'i kullanıyor.

Toshiba'nın geniş bellek dizisindeki başka ürünler gibi, SDXC kartı da çevredostu bir karton ambalaj içinde sunuluyor. Bu yeni ambalajlar geleneksel blister ambalajlara kıyasla %60'a varan oranlarda daha az plastik içeriyor. Ayrıca, karton temelli ambalajlar, daha az yer kapladıkları ve daha hafif oldukları için, depolama ve nakliyat açısından da daha büyük etkinlik ve tasarruf sunuyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net