IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Donanımı (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/)
-   -   Ortalığı karıştıran iPod! (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/349514-ortaligi-karistiran-ipod.html)

Slipknot 20 Ağustos 2010 17:11

Ortalığı karıştıran iPod!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple'ın başı ısınma problemleriyle yine dertte. Daha önce iPhone ve iPod'larda çeşitli ısınma ve yanma sorunlarında sorumluluk kabul etmeyen Apple, bu defa koca bir ülkede ürün toplatmak zorunda kaldı.

Japonya'da günde bir milyon insan taşıyan bir tren hattının 8 dakika gecikmesine sebep olan olay, en fazla 20 saniye gecikmeye alışkın olan Japonları şoke etti.

Trende eski ilk nesil, 2005 yılından kalma iPod Nano'suyla müzik dinleyen genç adam, iPod'undan yükselen kokular yüzünden yolcular tarafından uyarıldı. Aşırı ısınan ve berbat kokular çıkartan iPod dışarı doğru yarılmış ve açılmıştı. Bir patlama ve yaralanma olmasa da, koku içeriden çıkana kadar geçen 8 dakikalı süre büyük olay oldu.

Apple şu anda Japonya'daki ilk nesil iPod Nano'ları toplatıyor. Bu yıl yaklaşık 60 Japon'un yandığı ve yaralandığı rapor ediliyor. Apple ise bu ünitelerde sorunun kendisinden değil, adı açıklanmayan batarya üreticisinden kaynaklandığını söylüyor.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net