IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Donanımı (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/)
-   -   PC devinden büyük sürpriz! (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/351371-pc-devinden-buyuk-surpriz.html)

Slipknot 29 Ağustos 2010 17:34

PC devinden büyük sürpriz!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konsol savaşlarına beklenmedik bir firmadan yeni bir konsol daha dahil olmaya hazırlanıyor. Bilgisayar üretimiyle bilinen firma Lenovo, "Beijing Eedoo Technology" adı altında yeni bir firma kurdu. Bu şirket de uzun zamandır Microsoft'un Kinect'i gibi herhangi bir kontrol aracı gerektirmeyecek bir konsol üzerinde çalışıyor; eBox.

eBox hakkında henüz tam detaylı bilgiler bulunmasa da konsolun bir web kamerası sayesinde, oyuncunun hareketlerini algıladığı biliniyor. Konsol daha çok Çin odaklı olacak ve ilk olarak Kasım ayında Çin'de satışa çıkacak. Konsolun fiyatı tam olarak bilinmese de Xbox'dan daha ucuz ancak Wii'den daha pahalı olacağı söyleniyor.

Dünya çapında tanınan 16 oyun geliştiricisi şimdiden eBox'la anlaşmış durumda ve konsol satışa çıktığında beraberinde bedava 30 oyun birden olacak. Konsol, oyunları ve çalışma şekli hakkında daha detaylı bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.
Kaynak : Chip.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net