IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Donanımı (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/)
-   -   USB bellek için 4 tarayıcı! (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-donanimi/440798-usb-bellek-icin-4-tarayici.html)

KarakıZ 04 Ocak 2012 13:00

USB bellek için 4 tarayıcı!
 
Kurulum yok, ayar yok! Bu 4 tarayıcı her zaman USB belleğinizde olsun; tüm dertler geride kalsın...

İnternete açılan pencereniz olan web tarayıcınızı bir USB flaş sürücüsünde taşımak, size büyük kolaylık sağlayabilir. Bu yazımızda daha önce ismini pek duymadığınız, ancak beraberinizde her yere götürebileceğiniz 4 taşınabilir web tarayıcısını tanıtacağız. Tanıtacağımız tarayıcılardan bir tanesi, belki de bundan sonraki varsayılan tarayıcınız haline gelecek!

Avant Browser

Internet Explorer'ın gözden geçirilmiş bir sürümü olan Avant'ınen önemli farkı Flash'ı yönetim şekli. Firefox'dan sadece biraz daha yavaş olan Avant, IE'den oldukça hızlı ve sayısız entegre işlevle geliyor.

Pale Moon

Pale Moon ise Firefox'un resmi kaynak kodunu kullanıyor ve orijiinal Firefox'dan daha az bellek kullanıyor. Pale Moon kullanıcıları, kendilerini Firefox kullanıyormuş gibi hissediyorlar.

Browzar

Browzar'ın listemizdeki diğer tarayıcılardan farkı, orijinal tarayıcının taşınabilir olarak tasarlanmış olması. Browzar, bir flaş diskten kullanabileceğiniz en güvenli ve kullanımı kolay tarayıcılar arasında bulunuyor. Tarayıcı çok fazla özellik sunmasa da basitlik arıyorsanız tam size göre. Browzar, tarayıcıyı kapattığınızda tüm tarama bilgilerini siliyor ve arkasında iz bırakmıyor.

Opera@USB

Opera'nın USB sürümü, Opera takımı tarafından hazırlanmış olmasa da kusursuz bir şekilde çalışıyor. Port, kendini en son Opera sürümlerine yükseltebiliyor ve taşınabilir özelliğini kaybetmiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net