IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2014, 13:06   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BBM Turkey ile Trend Micro el sıkıştı




BBM Turkey, Trend Micro'nun yetkili online iş ortağı oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnternet ve veri güvenliğinde küresel çözüm sağlayıcı Trend Micro ile el sıkışarak yeni yetkili online iş ortağı olan BBM Turkey, yeni portalı "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" üzerinden yepyeni kampanyalar ile Trend Micro'nun gelişmiş veri güvenliği ürünlerini kullanıcılara sunacak. Ayrıca bu iş birliğini kutlamak için yapılan kampanyayla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün şerefine Kasım ayı sonuna kadar tüm öğretmenlerimiz Maximum Security'e indirimli sahip olabilecek.

Kurum ve kuruluşlara, yaratıcı ve katma değeri yüksek bilişim teknolojileri çözümleri ve desteği sunan BBM Turkey, veri güvenliğinde dünya lideri Trend Micro'nun yeni yetkili online iş ortağı oldu. BBM Turkey'in trendyantivirus.com portalıyla Trend Micro ürünlerini oldukça kolay ve hızlı ve hesaplı bir şekilde tüm kullanıcılara sunmanın yanında birçok özel ürün kampanyası ve bilinçlendirme faaliyetine de ev sahipliği yapacak.

Trend Micro'nun son kullanıcılara yönelik ürünlerini online olarak tüketicilere sunmayı hedefleyen trendyantivirus.com, anti-virüs korumasında liderlik bayrağını elinden bırakmayan Trend Micro'nun Türkiye'de online kanaldan sunduğu fırsatları tüketiciler ile buluşturacak. Bu şekilde bireysel kullanıcılardaki yaygınlığı artırmanın yanında bireylerin veri güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi için bir bilgi paylaşımı platformu olarak da işlev görecek.

24 Kasım'da tüm öğretmenlerimize indirimli Maximum Security
Trend Micro ve BBM Turkey, yeni iş birliğini kutlamak için 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün şerefine tüm öğretmenlerimize indirimli Maximum Security kampanyasını başlattı. Mevcut kampanyayla tüm öğretmenlerimiz Kasım ayı boyunca trendyantivirus.com üzerinden Trend Micro Maximum Security ürününe indirimli bir şekilde sahip olabilecekler. Ayrıca kampanyadan faydalanmak isteyen tüm öğretmenlerimiz satis@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]antivirus.com adresine e-posta yollayabilirler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bbm, el, ile, micro, sıkıştı, trend, turkey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trend Micro da saldiriya ugradi Julw Güvenlik Açıkları 0 25 Nisan 2008 07:50