IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2015, 19:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
netis WF2220





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ülkemizde kullanıcı dostu fiyatları ile kısa zamanda kabul gören ağ ürünleri markalarından biri de hiç şüphesiz netis. Firmanın WF2220 olarak adlandırdığı 300 Mbps kablosuz yönlendiricisi, özellikle evinin veya ofisinin arka odalarında sinyal sorunları yaşayanların derdine derman olacak nitelikte. Sınıfındaki en uygun fiyatlı ürünlerden biri olan netis WF2220’nin erişim noktası, çoklu SSID, tekrarlayıcı ve WDS gibi birden fazla kullanım modunun bulunması da önemli bir nokta.


netis WF2220, parlak siyah renkte bir tasarıma sahip. Zamanla toz ve çizilmelerden etikeneceği kaçınılmaz bir gerçek. Ürünün görünümü oldukça sade. Kutudan gelenler arasında bir de PoE (Power Over Ethernet) dönüştürücüsünün olduğunu da belirtmekte fayda var. Böylece destekleyen IP kamera gibi ürünleri ek bir adaptör bağlantısı olmadan kullanabilirsiniz. netis WF2220’nin tüm kullanım durumu ön panele yerleştirilen LED’ler üzerinden izlenebiliyor. Yerleştirilen LED’ler arasında bir de Turbo var. Turbo özelliğini arka yüzeyde bulunan tek bir tuşla aktifleştirebilirsiniz. Turbo özelliğinin aktifleşmesi ile sinyal gücü artıyor.



netis WF2220, 802.11n teknolojisi kapsamında 300 Mbps kablosuz ağ hızına destek veriyor. Sinyal iletiminde ise iki adet 5 dBi gücünde anten görev yapıyor. Antenlerin çıkarılabilir yapıda olması ilerleyen zamanlarda daha güçlü modellerle değişimi ve sinyal etki alanının artırılmasını kolaylaştırıyor. netis WF2220 aynı zamanda bir kablosuz ağ istemcisi olarak da kullanılabiliyor. Arkadaki LAN girişini kablosuz ağı kabloluya çevirmek veya tam tersi şekilde görevlendirebilirsiniz. Arka taraftaki detaylardan bir diğeri de günümüzün olmazsa olmazlarından kolay kurulum sağlayan WPS düğmesi.



netis WF2220’in en önemli noktalarından birisi PoE desteği sunması. Eğer bir IP kamera kullanma düşünceniz varsa, PoE destekli bir ürün tercih ederek hem veri, hem de güç bağlantısını tek bir ethernet arabirimi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlev aslında bir adaptör yardımı ile sonradan da kazandırılabiliyor ancak söz konusu adaptörü netis WF2220’in kutu içeriğinde sunması dikkate değer bir yön. netis WF2220’de güvenlik özelliklerinden bir diğeri ise kullanıcı seviyesine özel üç adede kadar kablosuz ağ erişimine destek vermesi.



netis WF2220, AP ve çoklu SSID modunda kullanılırken mevcut kablolu yönlendiricinizden kablo vasıtası ile aldığı sinyali kablosuz hale getirme görevini üstleniyor. Eğer mevcut modeminizin kablosuz ağ performansından şikayet ediyorsanız veya eski nesil bir modeme sahipseniz netis WF2220’yi kullanarak 802.11n teknolojisine terfi edebilir ve teorik olarak 300 Mbps’lik kablosuz ağ hızına ulaşabilirsiniz.



Ürünün tekrarlayıcı ve WDS modu ise mevcut kablosuz yönlendiricinizden aldığı sinyalleri güçlendirip daha uzağa iletmeyi sağlıyor. Tüm yapılandırmalar İngilizce olsa da oldukça basit bir arabirim üzerinden gerçekleştiriliyor. Arabirim üzerinde güvenlik maksadıyla bağlanabilecek en fazla kullanıcı sayısını, ağa özel izinli MAC adreslerini, güne ve saate bağlı kablosuz ağ aktivitesini belirleyebilirsiniz. İhtiyaç duyacağınız tüm detaylara fazlası ile yer veriliyor.



netis WF2220, fiyat / performans dengesi oldukça yüksek bir ürün. 802.11n standardında bir ürün için beklenen performansı fazlası ile karşılayabiliyor. Daha da önemlisi çıkarılabilir 5 dBi’lık antenler ve yönetilebilirlik gibi artı özellikleri mevcut. Fiyatından daha fazlasını cömertçe sunuyor.

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
netis, wf2220


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Netis WF2409 ile tüm odalarda internet Deep Bilgisayar Donanımı 0 30 Ekim 2014 16:30