IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 14:38   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Intel’in Yeni Sürücüsü, Bilgisayar Üreticilerinin Onayı Olmadan Kurulabiliyor




Intel geçtiğimiz günlerde yeni bir sürücü güncellemesi yayınladı. Intel’in güncel sürücüsü, bilgisayar üreticilerin onayına ihtiyaç duyulmadan doğrudan Intel’in sitesinden indirilerek bilgisayara kurulabiliyor.
Intel, yakın zamanda Gear Tactics ve XCOM: Chimera Squad gibi oyunların optimizasyonu için halka açık DCH sürücüleri yayınladı. Intel’in yayınladığı yeni sürücüler, beklenmedik bir şekilde bilgisayar üreticilerin test ve onay sürecine gerek kalmadan kullanıcılar tarafından yüklenebiliyor. Dizüstü bilgisayara veya masaüstü bilgisayara sahip kullanıcılar yeni sürücüleri doğrudan Intel’in sitesinden indirip bilgisayarlarına kurabiliyorlar.

Bilgisayar üreticileri genellikle Intel sürücülerin güncellemelerinin yüklenmesini engelleyen bazı kilitler kullanıyorlar. Bu nedenle kullanıcılar, Intel sürücülerinin son versiyonları yayınlanır yayınlanmaz kullanamayabiliyorlardı. Kullanıcılar, güncel Intel sürücüleri için bilgisayar üreticilerine güvenmek zorunda kalıyorlardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bilgisayara üreticilerin onayından geçmeyen Intel sürücülerini yüklemek isteyen kullanıcılar, “Yüklenen sürücü bu bilgisayar için doğrulanmamış. Kurulumdan çıkılacaktır” mesajı ile karşılaşıyorlardı. Intel'in yayınladığı son sürücü güncellemesi olan 26.20.100.8131 ise bu sorunun ortadan kalkmasını sağlıyor. Güncel sürücü, Intel tarafından “kilidi açık” olarak işaretlendi. Bu işaretleme sürücünün üreticiler tarafından onaylanmadan bilgisayarlara kurulabileceğini gösteriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Intel’in güncel sürücüsünü yüklemek için 6. nesil veya daha yüksek işlemciye sahip bir sistem gerekiyor. 6. nesil veya üstü işlemci kullanan kullanıcılar, güncel sürücüyü “kilidi açık” şekilde yükleyebiliyorlar. Intel’in yeni sürücüsü, yeni oyunların optimizasyonu sağlayan paketler sunuyor ve bilgisayar üreticilerinin sundukları özellikleri ortadan kaldırmıyor.

Intel'in DOOM: Eternal, The Surge 2, Black Desert Online, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gibi yeni oyunlara optimizasyon sağlayacak, bilgisayar üreticilerinin kısıtlamalarına takılmayan güncel sürücüyü buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilgisayar üreticilerinin onayı olmadan kurulabiliyor, ıntel’in yeni sürücüsü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terim onayı verdi! İşte Cimbom'un yeni golcüsü. Risque Galatasaray 0 09 Aralık 2019 09:58
Panasonic’ten Intel Core M işlemcili dizüstü bilgisayar: Panasonic RZ4 AngeL Bilim Dünyasından Son Haberler 0 04 Ekim 2014 19:39
Intel giyilebilir bilgisayar mı yapıyor? Zen Bilgisayar Donanımı 0 10 Eylül 2013 14:01