IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2020, 16:06   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Microsoft, Xbox Game Pass'in Project xCloud Desteğine Sahip Olacağını Açıkladı




Xbox patronu Phil Spectre, bugün yaptığı açıklamalarla Project xCloud hizmetinin Xbox Game Pass desteğine sahip olacağını açıkladı. Bu açıklama,Project xCloud'ın Xbox Game Pass abonelerini oyun indirme zorunluluğundan kurtaracağını gösteriyor.
ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, tüketicilere onlarca farklı konuda hizmet veriyor. Şirket, bir yandan dünyanın en popüler işletim sistemi Windows'u sunarken diğer yandan da bu işletim sistemi için yazılımlar geliştiriyor. Şirket ayrıca, video oyun sektörü için geliştirdiği "Xbox" isimli oyun konsolu ile de milyonlarca oyunsevere aktif olarak hizmet veriyor. Şirket ayrıca Xbox Game Pass ile oyun severlere uygun fiyatla pek çok oyuna erişme imkanı sağlıyor.

Microsoft, son dönemlerde sıklıkla konuşulan bir konu olan oyun akış hizmetlerine yatırım yapan şirketlerden bir tanesi. Teknoloji devi, "Project xCloud" olarak isimlendirdiği hizmetiyle tüm oyunseverler için sadece internet bağlantısı kullanarak sayısız oyuna bulut teknolojileri üzerinden erişme imkanı suncak. Hatta bir süredir, bu hizmetin Xbox Game Pass tarafından da destekleneceği iddia ediliyordu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Xbox Game Pass için "Oyunlar için Netflix" ifadesi kullanılıyor. Bu ifadenin nedeni, Windows 10 ya da Xbox konsolu üzerinden bu abonelik hizmetine dahil olan oyunseverlerin, platform kapsamındaki 100'den fazla oyuna doğrudan erişmeleri. Ancak bu sistemdeki oyunları oynamak isteyen oyunseverlerin, Xbox Game Pass kapsamında sunulan oyunları cihazlarına indirmeleri gerekiyor. Yapılan son açıklamalar ise Xbox Game Pass abonelerinin bu indirme işleminden kurtulacaklarını ortaya koyuyor.

Microsoft Xbox Patronu Phil Spectre, bugün yaptığı açıklamalarla Xbox Game Pass servisinin 10 milyon aboneyi aştığını duyurdu. Bunun önemli bir sayı olduğunu ifade eden Spectre, Project xCloud'un Xbox Game Pass desteği olacağı ile ilgili iddiaları da doğruladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bulut teknolojilerini kullanarak oyun akış hizmeti sağlama konusu, özellikle geçtiğimiz yıl itibarıyla yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Google tarafından duyurulan "Stadia", PlayStation Now ve Nvidia'nın GeForce Now'u aynı amaçlara hizmet ediyor olsalar da şu an için istenilen seviyede değiller. Ancak Microsoft, üzerinde çalıştığı Project xCloud'un her anlamda rakiplerinden iyi olduğunu iddia ediyor.

Xbox patronu tarafından yapılan açıklamalar, Xbox Game Pass abonelerini daha şimdiden heyecanlandırmış durumda. Ancak bu konuyla ilgili nihai bir sonuca ulaşabilmemiz için Microsoft'un Project xCloud'un neler sunacağını tam anlamıyla keşfetmemiz ve bu hizmetin gerçekten de rakiplerinden daha iyi olduğunu ispatlaması gerekiyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
microsoft, xbox game pass'in project xcloud desteğine sahip olacağını açıkladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Microsoft, Red Dead Redemption 2'nin Xbox Game Pass'e Geleceğini Açıkladı GeN Online Oyunlar 0 24 Nisan 2020 01:24
Xbox Project Scarlett: Xbox One'dan 4 kat hızlı olacak Allecra Teknoloji Dünyasından Son Haberler 1 17 Haziran 2019 15:38
PC'cilere Büyük Müjde: Xbox Game Pass PC'ye Geliyor BLueMooN Bilgisayar Oyunları 0 25 Ekim 2018 11:52
Xbox Game Pass duyuruldu! Dream Xbox 0 02 Mart 2017 13:41
İsmail Gülle TİM Başkanlığına aday olacağını açıkladı Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 22:52