IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-dunyasindan-haberler/)
-   -   Vivo ilk tabletinin basın görselini yayınladı: Karşınızda Vivo Pad (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-dunyasindan-haberler/971195-vivo-ilk-tabletinin-basin-gorselini-yayinladi-karsinizda-vivo-pad.html)

CORDON BLEU 26 Mart 2022 22:13

Vivo ilk tabletinin basın görselini yayınladı: Karşınızda Vivo Pad
 
Çinli Vivo önümüzdeki günlerde ilk Android tabletini pazara sunacak. Vivo Pad adı altında çıkış yapması beklenen cihazın resmi basın görselleri yayınlandı.

Vivo markası mobil cihaz yelpazesini*Vivo Pad*adlı bir tabletle genişletecek. Çinli şirketin ilk Android tabletini*28 Mart'ta tanıtması bekleniyor. Lansmana sayılı günler kala cihazın tasarımını gözler önüne seren resmi*basın görselleri*yayınlandı.

Vivo Pad düz kenarlı*metal*bir gövdeye sahip. Ekran çerçevelerinin*oldukça ince*olduğu görülüyor. Ön verilere göre tablet*120 Hz*yenileme hızı sunan*11 inç*ekranla karşımıza çıkacak. Gücünü ise 5G destekli*Snapdragon 870*yonga setinden alacak.

Ekran kalemi desteği

Cihaz için 8 megapiksel ön kamera ve 13 + 8 megapiksel*çift arka kamera*olmak üzere toplam üç kamera konuşuluyor. Arka panelde surround ses desteğini onaylayan*Dolby Atmos*yazısı da var. Vivo Pad'in 44W hızlı şarj destekli*8.040 mAh*pil içereceği de söyleniyor.

Basın görselleri tableti*ekran kalemi*ve*klavye*ile birlikte gösteriyor. Aksesuarlar büyük olasılıkla*isteğe bağlı*olarak sunulacak. Vivo Pad ile ilgili merak edilen diğer tüm detayları ve fiyat etiketini çok kısa bir süre sonra öğrenmiş olacağız.

alıntı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dedecan61 28 Mart 2022 07:58

Cevap: Vivo ilk tabletinin basın görselini yayınladı: Karşınızda Vivo Pad
 
Eline sağlık konular günceldir..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net