IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2012, 10:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son Korsan Oyun Tanıtım




Engin denizler sizi çağırıyor. Bir denizci olabilir, uçsuz bucaksız denizlerde maceralara atılabilir, güçlü bir korsan olarak hüküm sürebilirsiniz. Son Korsan, Internet üzerinden ücretsiz olarak oynanabilen bir denizcilik oyunu. Seçimler size sunulmuş, ancak yöntemleri siz belirleyeceksiniz. Hadi başlayalım.

Usta, bu taka kaç para?

Ücretsiz olarak kayıt yaptırdıktan sonra koca denizin ortasında, takamızla baş başayız. Daha doğrusu onu kontrol ederek geleceğimizi belirlemeliyiz. Henüz yeni olduğumuz için ne güçlü bir gemimiz, ne silahlarımız, ne de donanmamız var. O halde işe, savunmasız noktaları yok ederek ve hazine bularak başlamalıyız. Her ne kadar boyutları bizden büyük olsa da dragonlar ve balinalar, size zarar vermeyen, bu sebeple kolaylıkla alt edebileceğiniz hedefler. Öldürmesi biraz uzun sürüyor, ama sonrasında kazandığınız puanlar işinize yarar unsurlar satın alabilmeniz için önemli.



Hazineler ise, korsanlar için olmazsa olmazlardır. Bir adaya çıkıp, kumları kazarak sandığı çıkarmıyorsunuz, ama deniz üzerinde gördüğünüz sandıkların üzerinden geçerek de bu mücevherlere sahip olabilirsiniz. Hem para kazanacağınız gibi, hem de sağlık barınıza olumlu yönde artış sağlıyorlar. Botlar tarafından yönetilen gemileri de düşman olarak görebilirsiniz. Genellikle ortalıkta boş boş gezen bu gemiler, size zarar vermekten çekinmiyor, ancak pek de zorlanacağınızı sanmıyorum.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Oyunumuz kuş bakışı bir açıya sahip. Genellikle mavi sularda gezinirken, bazen de adalara rastlayabiliyoruz. Haritanın olabildiğince sağına doğru hareket ettiğimizde, bir sonraki haritaya adım atabiliyoruz. Dev deniz canlılarını ve botlar tarafından kontrol edilen gemileri bir yana bırakırsak, tabii ki sizin gibi gerçek oyuncular tarafından kontrol edilen donanmalar da var. İşte asıl dikkat edilmesi gereken nokta bu. Zira siz oyuna yeni başlamış olabilirsiniz, ama uzun süredir devam eden oyuncular, çoğu konuda hem tecrübe, hem de donanım olarak sizden daha üstün olabiliyor. Siz siz olun, iyice güçlü hale gelmeden bire bir savaşlara girişmeyin.

Gelişim zamanı geldi

Kazandığımız puan ve altınlar, profil sayfamızda tecrübe düzeyimizle birlikte gösteriliyor. Bu sayfadan markete gidebilir, gemimiz ile ilgili yeni geliştirmeler yapabilir, yeni silahlara göz atabilir, donanma edinebilir veya komple yeni bir gemi satın alabiliriz. Her silahın hasar gücü, her geminin dayanıklılığı, manevra kabiliyeti, her donanma personelinin de ne tarz özellikler de olduğu yanlarında yazıyor. Doğru seçimleri yaparsanız, çok hızlı hareket eden, çok hızlı top atışları yapabilen, üstelik güçlü güllelerle saldıran bir donanma oluşturabilirsiniz. Başta da dediğimiz gibi, engin denizler sizi çağırıyor!

Son Korsan'ın geliştiricilerinden Alper Yıldırım ile oyun ve diğer projeler üzerine konuştuk.

Merlin'in Kazanı (MK): Son Korsan'ı yapma fikri nasıl doğdu ve kaç kişi hazırladınız? Biraz Bahseder misiniz?
Alper Yıldırım (ALY): İlk göz ağrımız Madeniyet.com'un gelişmesiyle beraber yeni bir oyun daha hazırlayıp piyasadaki yerimizi sağlamlaştırmak istedik. Uzun toplantılar sonucu bir korsanlık oyunu yapmaya karar verdik ve ortaya Sok Korsan çıktı. Ekip, 3 kişilik mütevazi bir ekip. İki yazılımcı ve bir grafikerden oluşuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MK: Oyun için yeni geliştirmeler düşünüyor musunuz?
ALY: Son Korsan'da şu an sürekli güncellemeler yapılıyor.

MK: Şu anki ilgiden memnun musunuz? Gördüğüm kadarıyla oyun içinde sürekli bir iletişim var.
ALY: Gösterilen ilgi bizi gerçekten çok memnun ediyor. Yakın zamanda bu ilginin daha da artacağını düşünüyorum.

MK: Son Korsan dışında yeni bir düşünceniz var mı?
ALY: Son Korsan yeterince geliştiğinde, üçüncü oyun için kolları sıvıyacağız, ama yakın zamanda böyle bir proje düşünmüyoruz.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
korsan, oyun, son, tanıtım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Counter-Strike Oyun Tanıtım KarakıZ Counter Strike Online - CS GO 0 04 Ocak 2012 13:31
Korsan oyun ve film indirme artarken bakın ne azaldı! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 18:21
İzmir Tanıtım Kısa Bir Tanıtım Candy Ege Bölgesi 0 11 Şubat 2011 20:20