IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Oyunları (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-oyunlari/)
-   -   Assassin’s Creed 5 bu yıl gelebilir (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-oyunlari/565707-assassin-s-creed-5-bu-yil-gelebilir.html)

yaSmin 15 Şubat 2014 05:31

Assassin’s Creed 5 bu yıl gelebilir
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Assassin’s Creed serisi, üçüncü oyunuyla kendini tekrarlayıp, hayranlarını hayal kırıklığına uğratsa da, birçok yeniliğe sahip olan Black Flag, bunu telafi etmişti. Ubisoft, bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu ile heyecanı kaldığı yerden devam ettirebilir.

Assassin’s Creed 3, bir nevi hayal kırıklığıydı. Hikaye örgüsü neredeyse anlaşılamayacak şekilde karmaşık hale geldi ve görevler birbirini tekrarlamaya başladı. Neyse ki, Ubisoft, Assassin’s Creed 4: Black Flag ile işleri tersine döndürmeyi başardı. Suikastçileri açık denizlere gönderen oyun, serinin en heyecan uyandıran yapımlarından biri olmayı başardı. Üstelik Ubisoft, bu yıl seriye yeni bir oyun eklemeyi planlıyor olabilir.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, bu yıl beş yeni büyük oyunun oyunseverlere sunulacağını açıkladı. Bu oyunlardan üçünün Just Dance, The Crew ve Watch Dogs olacağını söyleyen Guillemot, diğer iki oyunun da büyük yapımlar olacağını ve isimlerini yakında açıklayacaklarını belirtti.

Ubisoft’un, Black Flag’in yakaladığı ivmeyi devam ettirmek için, bu yıl Assassin’s Creed serisine yeni bir oyun eklemesine kesin gözüyle bakılıyor. Söz konusu oyunun, Xbox One ve PS4'e de gelerek, suikastçilerin maceralarını yeni nesil konsollara taşıyacağı da söylentiler arasında.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net