IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2014, 14:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Sahte inceleme" alarmı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çıkışına günler kala, merakla beklenen oyun Watch Dogs için "sahte inceleme" uyarısı geldi!
Uzun zamandır beklenen oyunlardan birisi olma şerefine ulaşan Watch Dogs için geri sayım başladı. 27 Mayıs günü PS4, Xbox One, PS3 ve Xbox 360 kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan oyundan beklentiler oldukça büyük...
Pek tabi bir oyun ne kadar büyük ilgi uyandırırsa, insanların ona ulaşmak için çabası da eş düzeyde artıyor. Şimdiden birçok kişi Watch Dogs'a kavuşmuş ve internet üzerinde incelemeler yapmaya başlamış durumda. Ama görünüşe göre Ubisoft olanlardan hiç memnun değil. Firma tarafından yapılan resmi açıklama, internette dolanan "sahte incelemelere" karşı kullanıcıları uyarıyor. Peki, bu ne alama geliyor?
Watch Dogs çoktan Brezilya gibi ülkelerde o ya da bu şekilde satışa çıkmış durumda ve birçok hacker da yapıma ulaşmanın bir yolunu buldu bile. İncelemeler de işte bu kopyalar aracılığıyla yapılıyor. Bu durumda "sahte inceleme" iddiası biraz havada kalıyor.
Yine de görünüşe göre "sahte inceleme" konusunda Ubisoft'un dikkat çekmek istediği iki nokta olabilir. Bunlardan ilki oyunun resmi çıkış tarihinden önce elde edilen bir yapımın, disk üzerinden bile olsa, son sürüm olmama ihtimali. Zira birçok oyun yapımcısı "ilk gün" güncellemesi ile oyuna gereken bazı dosyaları internet üzerinden ve sadece çıkış tarihinde sunuyor.
İkinci ihtimalse tıpkı bütün yapımcılar gibi Ubisoft'un da tüm incelemelerin aynı dönemde yapılmasını arzulaması ve bu çok normal bir durum. Genelde oyun çıkış tarihi içerisinde yapılan toplu incelemeler, arada bir iki tane kötü inceleme olsa bile, diğerleri yanında kaynadığı için firmaların her daim işine geliyor.
Oyunun çıkış tarihine günler kala, böyle bir haber ile karşılaşmak doğrusu bir şeylerin kötüye gittiği yönünde ufak bir alarma sebep oluyor. Günümüzde en çok beklenen ve hakkında en çok konuşulan yapımlardan birisinin en ufak hatası bile, eleştirmenler tarafından yerden yere vurulması için yeterli olabiliyor.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Eylül 2014, 15:01   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Sahte inceleme" alarmı!




Türkiyeden multiplayer ekibinden Merthan Yalçın gitmişti oyunun lansmanına. cnn türkte yayınladılar bence gayet başarılıydı. oyunda gayet güzeldi.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
alarmı, sahte inceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık