IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Askin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2018, 00:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sea of Thieves Oyun hakkında bilinmeyenler.




Windows 10 ve Xbox One‘a özel olarak çıkacak Sea of Thieves, Microsoft‘un oldukça fazla beklentisi olan bir oyun. Korsan temalı oyun, E3 2017 konferansında gösterilen yeni oynanış videosuyla oldukça ilgi topladı. 2018 başlarında çıkması beklenen bu ilgi çekici oyunun yapımcısı Joe Neate, Sea of Thieves‘in şu ana kadar geliştirdikleri en büyük oyun olduğunu söyledi. Ayrıca oyunun geliştiricisi Rare ile yapılan röportajda birçok yeni bilgi açıklandı.
Yapılan röportajda oyunun geliştiricisi, “İskelet ve köpek balıkları dışında başka düşman canlılar da yapmak istiyoruz. Burada, hayvanlar üzerinde çalışmak isteyen birçok insan var. Yapay zekamızla ilgili büyük heveslerimiz var. Mevcut iskelet yapay zekası temel bir seviyede yapıldı. Bu yüzden onlarla savaşmak oyuncuyu zorlayacak ancak keşif yaparken çok da rahatsız etmeyecekler.” dedi.

Ayrıca röportajda, oyunun fizikleri ve CPU tüketiminden bahsedildi. Oyunun geliştiricisi, “Oyunun fizik mekaniklerinin geliştirilmesi, oyunun en uğraştırıcı yönlerinden biriydi ve fizik mekanikleri, CPU tüketimini oldukça fazla artırıyor. Özellikle gemi, pek çok küçük eşyayı içeren oldukça büyük bir fizik nesnesidir. Bir de hazine sandığını, uçurumdan düşerken etrafa altınların sıçraması gibi, daha gerçekçi hale getirmeye çalıştık. Ancak hazine sandığını geliştirmek, daha fazla CPU tüketimine sebep oldu ve gemi fizikleri gibi diğer nesnelerden taviz vermemize neden oldu.” dedi.

Ayrıca oyunda dürbün olup olmadığı da soruldu. Geliştirici, bu konuda, “Oyunda dürbünün olması, bizim için teknik bir zorluktur. Çünkü şu anda sadece adalara yakın olduğumuzda, o adanın yüksek detaylı doku ve modeller yüklemesi yapılıyor. Eğer dürbün ile bir adaya bakarsak bu, daha fazla bellek kullanmamıza neden olur.” dedi. Haritanın bir ucundan diğerine gitmenin 6-8 saat arası sürdüğünü ve bunun biraz kısa olduğu sorusuna geliştirici, oyunun kapalı betada olduğunu ve haritayı hala geliştirdiklerini yanıtını verdi.

Tüm bunların haricinde, en iyi PS4 oyunları başlıklı yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. Bu sayede, eğlenceli PlayStation 4 oyunları bulabilirsiniz. Tabii bu oyunları 4K ve HDR kalitesinde oynamak istiyorsanız, sizlere en iyi 4K ve HDR oyun televizyonları yazımızı önerebiliriz. Eğer 4K ve HDR merakınız yoksa, en iyi oyun televizyonları yazımız da işinizi görebilir.

Eğer tüm bunlar ilginizi çekmediyse ve bir PC oyuncusuysanız, Radeon RX 580 8GB ile GeForce GTX 1060 6GB karşılaştırması yazımıza göz atmak isteyebilirsiniz. İki kart da gerçekten ilgi çekici sonuçlar veriyor.

Alıntı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 31 Ocak 2020, 23:47   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sea of Thieves Oyun hakkında bilinmeyenler.




teşekkürler

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
korsan, microsoft, xbox


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atatürk hakkında bilinmeyenler xena Atatürk Köşesi 1 24 Mayıs 2019 21:49
Ruj Hakkında Bilinmeyenler! Desmont Merak Ettikleriniz 0 12 Kasım 2014 18:29
Diş Taşları Hakkında Bilinmeyenler Heidi Ağız ve Diş Sağlığı 0 01 Ağustos 2008 14:21
Kâbe Hakkında Bilinmeyenler. Lee Genel Paylaşım 0 11 Aralık 2007 23:42
Xp Hakkında Bilinmeyenler ad3m Windows 0 12 Ağustos 2007 10:38