IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Oyunları (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-oyunlari/)
-   -   Rules Of Survival FPS Arttırma (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-oyunlari/797715-rules-survival-fps-arttirma.html)

Askin 21 Haziran 2018 22:15

Rules Of Survival FPS Arttırma
 
Rules Of Survival FPS arttırma işlemi nasıl yapılır, bunun için hangi adımları takip etmeliyiz gibi sorulara bu makalede cevap vermeye çalışacağım. Buradaki adımlar bizzat denenmiş ve oyun hızında en az %20 hız artışı gözlemlenmiştir. Ayrıca buradaki adımlar bilgisayar hızınızı da arttıracak adımlardır. Diğer oyunlarınıza da hız açısından etkisi olacaktır.

Öncelikle belirtmekte fayda var. Rules Of Survival FPS Arttırma işlemleri içinde oyunun kendi ayarlarından yapabileceğimiz çok fazla ayar mevcut olmadığı için bir kod değiştirme vs. gibi işlemler yok. Bunun için PC hızımızı arttırmak gerekiyor. Tabii oyunun içinde bazı noktalar var, bunları da söyleyeceğim. Şimdi FPS arttırmak için neler yapabiliriz bir bakalım.

FPS Arttırma – Adım 1
Oyunu bilgisayarınızdan açınız. İlk olarak yapmamız gereken ayarlardan oyunun özelliklerini minimum düzeye çekmek olacaktır. Ultra görüntü ile düşük görüntü arasında dağlar kadar fark yok. Fark var, ama çok değil. Bu yüzden oyun zevkini bozacak kadar kötü bir görüntüye sahip olmayacaksınız.

Aşağıdaki resimde bulunan şekilde ayarlarınızı değiştirin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

FPS Arttırma – Adım 2
Bilgisayarın oyunu rahat oynayabilmesi, kullanılan RAM ve İşlemci Miktarı ile oldukça paraleldir. Bu anlamda, bilgisayarımızdan enerji harcayan gereksik uygulamaları kapatmak, özellikle arkaplanda gereksizce çalışan uygulamaları kapatmak çok önemli. Şimdi bunu nasıl yapabiliriz bir bakalım.

Öncelikle WINDOSWS + I tuşlarına basıp Windows Ayarları ekranını açın. Bilmeyenler için Windows tuşu, klavyenizdeki windows logosu bulunan tuş. O tuşa basıp ardından I tuşuna basarsanız ekranı açarsınız. Bu ekranda aşağıda kutucuk içine aldığım Gizlilik kısmına tıklayın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net