IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilgisayar Oyunları (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-oyunlari/)
-   -   Watch Dogs 3 için geri sayım başladı (https://www.ircforumlari.net/bilgisayar-oyunlari/814879-watch-dogs-3-icin-geri-sayim-basladi.html)

yaSmin 09 Nisan 2019 15:34

Watch Dogs 3 için geri sayım başladı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Oyunseverlerin merakla beklediği Watch Dogs 3 için geri sayım başladı. Oyunun hikayesi Londra'da geçecek.
Popüler oyun sitesi Kotaku, oyuncuların uzun zamandır beklediği Watch Dogs 3 hakkında çeşitli bilgiler paylaştı. Ubisoft tarafından geliştirilen oyunun Londra'da geçeceği öğrenildi. Henüz resmi olarak onaylanmayan oyunun E3 2019 fuarında tanıtılması bekleniyor.

Watch Dogs 2 ile birlikte iyi bir başarı yakalansa da oyunun sonu beğenilmemişti. Bunun üzerine beklenmedik bir şekilde oyunun sonunu değiştiren Ubisoft, bir sonraki versiyonun Londra'da geçeceği konusunda sinyalleri çoktan vermişti. Son sahnede göze çarpan koordinatların Londra'yı gösterdiği ortaya çıktı.

Şuan halihazırda bulunan Watch Dog 2, PC, PS4 ve Xbox One üzerinden oynanabiliyor. Aynı zamanda Watch Dog 2 içinde bir yamanın hazırlandığını söyleyen Kotaku'dan Jason Schreier, Assassin’s Creed'in Viking temasıyla geleceği açıkladı.

Sözcü

Srad 28 Nisan 2019 05:07

Cevap: Watch Dogs 3 için geri sayım başladı
 
sıkı bir bilgisayar oyuncusu olarak merakla beklediğim serilerden birtanesi daha... ilk 2 serisi de çok hoşuma gitti ve bitirdim. keşke 2009 da çıkarttıkları red alert 3 den sonra red alert 4'ü de piyasaya sürse EA firması.. Ve acilen The witcher 4 gelmeli... 3'ü soluksuz günde 12 saat oynayarak tüm görevlerle ( yan görevler dahil ) 27 günde bitirdim...bu sefer ki hikayenin rivieralı Gerald yerine tamamen Ciri'ye odaklı olacağı da söylentiler arasında... ve Sen Yennefer... Sen nasıl bir hatunsun öyle ya :)))riss Merigold'un pabucunu dama attın...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net