IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 01:26   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PS Plus ile Mayıs 2020’de Ücretsiz Olacak PlayStation 4 Oyunları Belli Oldu




PlayStation Plus abonelerinin Mayıs 2020’de ücretsiz olarak oynayabilecekleri oyunlar belli oldu. Oyunların belli olmasıyla birlikte daha önceki söylentilerin de asılsız olduğu ortaya çıktı.
PlayStation Plus kullanıcıları her ay yeni oyunlara ücretsiz olarak erişim hakkı kazanıyor. Son dönemde ortaya çıkan söylentilere göre Mayıs 2020 oyunları Dying Light ve Dark Souls Remastered olacaktı. Oyunların resmi olarak açıklanmasıyla birlikte bu söylentiler de ne yazık ki boşa çıkmış oldu.

Onun yerine PS Plus üyeleri bu ay bambaşka iki oyuna sahip olacak. Bunlar Cities: Skylines ve Farming Simulator 19 olarak açıklandı. Bu oyunlar kendi başlarına güzel yapımlar olsalar da söylentilerde adı geçen yapımlarla karşılaştırıldıklarında oyunların daha zayıf kaldıklarını söyleyebiliriz.

Cities: Skylines nasıl bir oyun?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konsollarda pek fazla şehir inşa oyunu yok. Colossal Order bu tür oyunları konsollara taşımanın bütün zorluklarını atlattıktan sonra rekabetin çok zayıf olduğu bu alanın adeta tek hâkimi olmuştu. Şehirler büyüdükçe yeni binalara ve daha verimli sistemlere erişmek mümkün olan oyunda devasa bir şehir kurmayı amaçlıyoruz.

Cities: Skylines oyunu PlayStation mağazasında 179 liraya satılıyor. Oyun, 4.349 değerlendirmede 4,5 yıldızla gayet yüksek bir puana sahip. Oyunun gelecekte konsollara yapılacak şehir kurma oyunları için bir öncü olması bekleniyor.

Amerika ve Avrupa’da çiftlikleriniz olmasını ister miydiniz? Gerçekte büyük bir çiftlik sahibi olmak oldukça masraflı ve çiftliği yönetmesi de oldukça zorlu olsa da Farming Simulator 19 tam olarak bu deneyimi yaşamayı sağlıyor. Oyunda 300’den fazla araç yer alıyor.

Farming Simulator 19 adlı oyun 179 TL'ye satılıyor. Oyunun notu da gayet yüksek ve 3.943 değerlendirme sonunda puan 4,5 yıldız olarak gözüküyor. Bu oyun geçtiğimiz günlerde bilgisayarlar için de kısa süreliğine ücretsiz olmuştu.

PlayStation Plus’ın bu ayki oyunlarında genel olarak simülasyon türünün üzerinde durduğu göze çarpıyor. PS Plus sahipleri bu oyunları 5 Mayıs’tan itibaren indirebilecek. Oyunlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ps plus ile mayıs 2020’de ücretsiz olacak playstation 4 oyunları belli oldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Açıklandı BLueMooN PlayStation 0 30 Mayıs 2019 10:08
PlayStation Plus'ın Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı UzmaN PlayStation 0 31 Mayıs 2018 09:35
İki PlayStation oyunu ücretsiz oldu! Dream Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Haziran 2017 09:34
PlayStation Plus'ın Eylül Ayı İçin Ücretsiz Oyunları Belli Oldu Wizard Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Eylül 2016 15:13
PlayStation 4 Çıkış Tarihi Belli Oldu yaSmin Bilgisayar Oyunları 0 14 Kasım 2013 18:37