IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2008, 23:05   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kokoş teknoloji!




ABD’nin Oregon eyaletindeki West Linn kentinde Alex Wiley isimli bir zat, popüler teknolojik ürünlerini elmas, altın ve diğer pahalı madenlerle süsleyerek ultra zenginlerin kullanımına sunuyor.
Wiley’ın yıldız ürünü, adının duyulmasını sağlayan 24 ayar altın kaplı, 2.5 karat elmaslarla süslü MacBook Pro...
Bu tip ürünler Suudi Arabistan’dan Danimarka’ya, Rusya’dan ABD’ye sınırsız parası olanların büyük ilgisini görüyor. Sınırsız parası olan diyorum çünkü, mesela 1 milyon dolar param olsa 130 bin dolar verip, teknolojisi bir yıl içinde eskiyecek olan elmaslarla süslü 40 inç bir LCD televizyon almazdım. Böyle bir alışveriş için benim açımdan sınırsız bir para gerekiyor. Spotlar altındaki birkaç pahalı tasarıma göz atalım:

YALOS ATELIER ELMAS TELEVİZYON
130 BİN DOLAR

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İtalyan tasarım markası Keymat Industrie’nin bir ürünü olan 40 inç bu televizyon 20 karat elmaslarla bezenmiş durumda. Televiz-yonun teknolojisi dönemi için kötü değil: 1200:1 kontrast oranı 2006 yılı için uygun sayılabilir.

ALTIN USB HAFIZA
3.500 DOLAR
Kapasitesi önemli değil, bu USB çubuk hafızanın özelliği, 14 veya 18 ayar altın versiyonlarıyla piyasaya sürülmüş olması.

ELMAS iPOD KILIFI
12.495 DOLAR

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu paraya evimde bir müzik stüdyosu kurmayı tercih ederim. Bu kılıfı alana iPod bedavaymış! iPod Nano için yapılan bu kılıfta 580 elmas bulunuyor ve isteğe göre beyaz veya sarı altın olarak sipariş edilebiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ELMAS ÇİÇEKLİ FARE
23.500 DOLAR
İsviçre firması Pat Says Now; çiçekli, kadifeli, değerli taşlarla süslenmiş bilgisayar yan ürünleriyle tanınıyor. 18 ayar beyaz veya sarı altınla kaplı farede 59 elmas bulunu-yor. Bilgisayara USB’den bağlanan farenin özellik-leri standartlara uygun.

ELMAS iPHONE
40.000 DOLAR
Londralı tasarımcı Alexander Amosu, Apple’ın popüler cep telefonu iPhone’unu kişiselleştirerek 5.7 karat 420 elmasla donatmış. Bu ürün de beyaz veya sarı altın seçenekleriyle sipariş edilebiliyor.

GOLDVISH CEP TELEFONU
1,45 MİLYON DOLAR

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu cep telefonu 120 karat elmaslarla bezenmiş durumda. Ortam içinde kişinin farkını apaçık ortaya koyabilecek telefonun gizli bir haznesi bulunuyor.

ALTIN GAMEBOY
25.000 DOLAR
İsviçre markası Supply, Nintendo’nun Gameboy’unu alarak 18 ayar altınla kaplamış. Bu el konsolunun ekran çerçevesiyse elmaslarla süslenmiş. Fiyata, oyun ve diğer aksesuarları taşımak için verilen deri çanta da dahil.

ALTIN LAPTOP
6.500-9.500 DOLAR
Alex Wiley’ın şirketi Computer Choppers’ın bir ürünü olan bu 15 inçlik MacBookPro, 24 ayar altınla kaplı. Bilgisayarın Apple logosu elmalardan oluşuyor. Bu bilgisayar sipariş aşamasında, istenen taş ve metallerle daha fazla kişiselleştirilebiliyor.

Siber alışveriş caddesi: Goguug

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnternette yeni hizmete giren Goguug ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) sanal bir alışveriş caddesi gibi faaliyet gösteriyor. Caddede dolaşan intermet kullanıcıları çeşitli markaların kampanyalarından haberdar olurken, düzenlenen yarışmalarla değişik hediyeler kazanma fırsatı buluyor. Her internet sitesi gibi 7 gün, 24 saat faaliyet gösteren bu işlek caddede teknolojiden, yiyecek-içeceğe, kitapevlerine, birçok alışveriş imkanı bulunuyor. Goguug, animasyonlar ve renkli karakterleriyle bir çizgi filmi andırıyor.

Harman Kardon’dan heyecan verici alıcı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Harman Kardon, şirket tarihindeki en önemli ürün lansmanlarından birini 2008 ses/video alıcısı serisi ile gerçekleştirdi. Bu serinin içinde yer alan 7.1 kanallı AVR 355, tüm video kaynaklarından gelen görüntüleri 1080p çıkışına yükselten ve geliştiren Faroudja DCDi Cinema dijital video işleme tekniğini kullanıyor.
AVR 355, geliştirilmiş iPod bağlanılabilirliğine de sahip; bu arabirim geliştirilmiş iPod müzik ve video oynatma, kontrol özellikleri sağlıyor. EzSet/EQ otomatik tam aralıklı oda eşitleme ve sistem kalibrasyonuysa, sistem kurulumunu basitleştiriyor ve tüm odalarda en uygun şekilde ses elde edilmesini sağlıyor.
Tüm yeni seri AVR’ler Harman Kardon’a özel olarak yeni geliştirilen yüksek tanımlı tam renkli ekran menüsü sistemine sahip. Bu ürünün satış fiyatı 1677 dolar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kokoş, teknoloji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çikolata Dolgulu Kokoş Tarifi Numune Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 09 Şubat 2015 16:51
Kokoş Kurabiye Tarifi Lcia Kek Tarifleri 0 31 Ağustos 2014 01:47
Şimdiden Kokoş Thetis Haber Arşivi 0 28 Ekim 2012 09:12
2011 Kokoş modası. Ruj Ah Kadınlar 2 29 Haziran 2011 01:45
Kokoş barbie forum kızları (: Ruj Yalan Haber 16 04 Kasım 2010 12:19